Domaći Rep

pazite ovu pesmu Relje (Rexxxone) iz 1998 god!!!

Decko ovakvu pesmu je uradio sa samo 16 godina :worth: znaci ja nemam reci za njega...ej j b t kakve rime & flow on ima...on je bar 10 god ispred svih repera kod nas i jednoga dana mame mi mislim da neko treba da mu digne spomenik za sve sto je uradio ;)

evo na suvo (bez beat-a) kako zvuci...kida ;)

gledajte kakav freestyle uradi lik i kako kida beat...REXXXONA INTERNAZIONALE !

Poslednja izmena:
e ljudi ovo je moja prva pesma,nameravam da je snimim pa da čujem vaše komente :)

srbija, generacije
života frustacije
hip-hopa zajebancije
pred očima halucinacije
fabričke stagnacije
po stanovima racije
po bankama akcije
jad i beda tačnije
manje stvari-
su postale važnije
kad život ***** je
ti onda kazni je
kada je dama
ti tada pazi je
vreme je opasnije
i škole su strašnije
jer šta ceš kasnije?
sutra je kasnije
danas je ovde
množina je problem
jednina je rešenje
izbor je tvoj
život ko nepoznati broj
misliš da poznaješ
pizdiš,ne prepoznaješ
piješ i variš
živiš i stariš
znanje doznaješ
kupuješ i prodaješ
svejedno,
ovde ostaješ
nekad se pokaješ
nekad se raduješ
važno je da gladuješ
za višim i boljim
srbija,
odrastanje bez uputstva
nova društva-
veća iskustva
ljubav,sreća
ljubomora,zavist
tuga i ambis
ekser i kanabis
iz vecea glavu vadiš
bogatstvo i zlato,
siromaštvo i blato
novine i mediji
u pogrešnoj režiji
kapuljača,sluške
široka trenerka
reper i reperka
prepreka smeta
vasiona,planeta
srbija,petrovgrad
bagljaš,4.jul,
plato, jezero
priče vezemo
što lice jebeno
ubijamo vreme
ubijeni vremenom
pruži korak
napravi pomak
jer život je sladak
jer život je gorak
na tebe ljut
kad pogrešiš put
pocetak i kraj
velika pobeda-
u očima sjaj
mali poraz-
nestao je odraz
per aspera ad astra
plej fer i nestaje šansa

Rema tebra@ dobra lirika :) samo kazem konstatacija... iskreno cuo sam puno dobrih pesama (liricarski) al' su us.rane iz razloga sto sto taj koji repuje je los tehnicki i flow mu je ocajan i produkcija je losa.Ako nemas bolje opremljen studio kuci skupi pare pa snimi u nekom pro studiju ima ih puno danas a i nisu skupi i jos ti urade pordukciju :P

Evo nekih novijih stvari koje su do jaja :zskace:

Rema tebra@ dobra lirika :) samo kazem konstatacija... iskreno cuo sam puno dobrih pesama (liricarski) al' su us.rane iz razloga sto sto taj koji repuje je los tehnicki i flow mu je ocajan i produkcija je losa.Ako nemas bolje opremljen studio kuci skupi pare pa snimi u nekom pro studiju ima ih puno danas a i nisu skupi i jos ti urade pordukciju :P

Evo nekih novijih stvari koje su do jaja :zskace:

hvala,snimam u studijuz:)

kako kida ovo ovo oči ne vide pravdu....stari dobri struka.
a šta mislite ko će biti sledeći nosioci scene pošto sindikalci imaju još jedan album,struka još jedan,dadin će biti prvi i poslednji,vip ko zna kad će živu istinu izbaciti a kamoli treći album.bed kopi se raspao,ostao je djus koji rekao da će izbacivati...i tako...

hvala,snimam u studijuz:)

kako kida ovo ovo oči ne vide pravdu....stari dobri struka.
a šta mislite ko će biti sledeći nosioci scene pošto sindikalci imaju još jedan album,struka još jedan,dadin će biti prvi i poslednji,vip ko zna kad će živu istinu izbaciti a kamoli treći album.bed kopi se raspao,ostao je djus koji rekao da će izbacivati...i tako...

Aj kad snimis okaci ovde da cujem :) znam za to...da svi ovi planiraju jos jedan album i da se povlace.Brate svi oni imaju oko 27-30 god i zavrasvaju fax i planiraju da se zaposle jer kod nas nema toliko para da mozes da zivis od repa kao u Americi recimo ;)

ne znam al' meni se od mladjih izdvajaju Drima (samo njegove solo pesme koje kidaju dok u E.O ima vecinu klupsikih pesama i glupe su,mozda su samo 3 pravi rep) decko ako krene solo da radi ima za 2-3 god da bude sigurno nas najbolji MC z:) decko ima mngo dobru liriku i odlican flow jos po meni jedan od 3 repra po meni( pored Ikaca i Dade) koji ume da unese neku emociju u pesmu da zaplaces...znaci Drima i P.I.DJ.I. jos su po meni jedini izdavaju od ovih maladjih...Evo nesh od njih

Stvar kida...

pesma koju je decko napisao samo sa 16 god.Vidi kakva lirika j.b.t ubedljivo po meni najlepsa rep srceparajuca pesma.

brutalna pesma!

njegova autobiograsfka pesmu za tatu...ja sam zaplakao kada sam je slusao :(

Back