Ljudi,verujte mi,najjaci je Prti Bee Gee 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate jel mozes da stavis lik za download pesama od Prti Bee gee-a ,ali sa ovog najnovijeg albuma,koji je izasao posle albuma "Tacno u pre podne" ?1 Hvala unapredmarchelo je indijanac,ono....slusajte Prti 8)
Brate Domaći rap je u qrtzu.... ja ga slušam od svoje 11 godine i evidentna je propast .... još je ostalo par tipova koji na svojoj grbi vuku ono što se zove pravim rapom tipa VIP
DENIRO
MARCHELO
REXXXONA
KRANG
El PREZIDENT
BOOKEY MC
JUICE donekle dok ne raspali narodnjacki melos
a ostalo više manje fensi ekipica okupljena oko Eliutnih Odreda , Gruba , Cvije , Unije tralalalala
te citava pleyada dissera prozivaca ... mentola tipa NAPOLEON , AJZEA (aj njega ko cjnim)
ali obožavam ovakve retarde koji lupetaju.. i lupetaju i lupetaju... ccc
alo retardirani klosaru ... meni sa postovanjem da se obracas ... jel jasno ..
kad sam ja slusao rep klosaru nisi ni znao sta oznacava taj pojam klosaru
i naravno kada nemas protiv augument klosarcino dosao si da blejis
DIVI SINAK a si slusao sve pocev od "pejzaza u magli "zaustavivsi se na "taj rad" onda ne bi bleya i ne bi ti prica bila infatilna ... vi drkoski hejteri virtuelni se u stvari pi koje se qurtze na netu
nabijem i tebe i tvoj undergroud ... mentolcino kada sam ja tamo isao bilo je 5 clanova ... aj sad pali
Sine kako si opasan... ozbiljan si igrac.
Samo kaze se infantilna.
neko ce reci lapsus a neko prebrzo doneti sud..
Brate Domaći rap je u qrtzu.... ja ga slušam od svoje 11 godine i evidentna je propast .... još je ostalo par tipova koji na svojoj grbi vuku ono što se zove pravim rapom tipa VIP
DENIRO
MARCHELO
REXXXONA
KRANG
El PREZIDENT
BOOKEY MC
JUICE donekle dok ne raspali narodnjacki melos
a ostalo više manje fensi ekipica okupljena oko Eliutnih Odreda , Gruba , Cvije , Unije tralalalala
te citava pleyada dissera prozivaca ... mentola tipa NAPOLEON , AJZEA (aj njega ko cjnim)