Domaći Rep

Brate Domaći rap je u qrtzu.... ja ga slušam od svoje 11 godine i evidentna je propast .... još je ostalo par tipova koji na svojoj grbi vuku ono što se zove pravim rapom tipa VIP
DENIRO
MARCHELO
REXXXONA
KRANG
El PREZIDENT
BOOKEY MC
JUICE donekle dok ne raspali narodnjacki melos
a ostalo više manje fensi ekipica okupljena oko Eliutnih Odreda , Gruba , Cvije , Unije tralalalala
te citava pleyada dissera prozivaca ... mentola tipa NAPOLEON , AJZEA (aj njega ko cjnim)

Brate Domaći rap je u qrtzu.... ja ga slušam od svoje 11 godine i evidentna je propast .... još je ostalo par tipova koji na svojoj grbi vuku ono što se zove pravim rapom tipa VIP
DENIRO
MARCHELO
REXXXONA
KRANG
El PREZIDENT
BOOKEY MC
a ostalo više manje fensi ekipica okupljena oko Eliutnih Odreda , Gruba , Cvije , Unije tralalalala
te citava pleyada dissera prozivaca ... mentola tipa NAPOLEON , AJZEA (aj njega ko cjnim)

ali obožavam ovakve retarde koji lupetaju.. i lupetaju i lupetaju... ccc

ali obožavam ovakve retarde koji lupetaju.. i lupetaju i lupetaju... ccc

alo retardirani klosaru ... meni sa postovanjem da se obracas ... jel jasno ..
kad sam ja slusao rep klosaru nisi ni znao sta oznacava taj pojam klosaru
i naravno kada nemas protiv augument klosarcino dosao si da blejis

DIVI SINAK a si slusao sve pocev od "pejzaza u magli "zaustavivsi se na "taj rad" onda ne bi bleya i ne bi ti prica bila infatilna ... vi drkoski hejteri virtuelni se u stvari pi koje se qurtze na netu

nabijem i tebe i tvoj undergroud ... mentolcino kada sam ja tamo isao bilo je 5 clanova ... aj sad pali

alo retardirani klosaru ... meni sa postovanjem da se obracas ... jel jasno ..
kad sam ja slusao rep klosaru nisi ni znao sta oznacava taj pojam klosaru
i naravno kada nemas protiv augument klosarcino dosao si da blejis

DIVI SINAK a si slusao sve pocev od "pejzaza u magli "zaustavivsi se na "taj rad" onda ne bi bleya i ne bi ti prica bila infatilna ... vi drkoski hejteri virtuelni se u stvari pi koje se qurtze na netu

nabijem i tebe i tvoj undergroud ... mentolcino kada sam ja tamo isao bilo je 5 clanova ... aj sad pali

Sine kako si opasan... ozbiljan si igrac.
Samo kaze se infantilna.

DENIRO
MARCHELO
REXXXONA
KRANG
El PREZIDENT
BOOKEY MC
:klap::klap:
Samo bih ovog šabana djusa izbacio i stavio M.A.X-a i Skaba na listu, jer su ljudi stvarno talentovani za rep.

e ovako, treba mi pomoc vas koji poznajete domaci rep bolje od mene, video sam jedan SPOT na tv metropolisu, solidan kvalitet spota s`obzirom da su to klinci, vise puta, pre oko godinu mozda 1,5 , vrtela se vneko vreme , domaci rep , neki klinci, sede na stepenicama, decko koji repuje obraca se sve vreme "glavnom liku spota", valjda mu dodje kao neki djavo/andjeo, valjda klinci dilaju drogu, glavni lik menja kola, valjda po obicaju postaje dasa, nas je sigurno jer sam video nase hiljadarke koje daje sponzorusama... Zapamtio sam da je na tim stepenicama sedeo decko sa iszrezbarenom obrvom na svaka 3,4 mil , kao Cvija, mozda i jeste on, al njegov spot nije... Znam da nisam uopste lepo objasnio , najlakse bi bilo da prenesem sliku iz glave :D
Bio bih zahvalan na pomoci

Jao jeste, hvala kralju, ja se ubi trazeci vec duze vreme, klikcem tako po youtube rep spotove i sve se nadam da ce da ga ubodem, al nisam verovao da nam je rap u takvoj ekspanziji...
i ja debil kad nisam zapamtio izvodjaca :/
video sam Cviju mnogo pre nego sto sam cuo za njega, al zapamtio sam ga xexe :D

Back