Brainpain
Aktivan član
- Poruka
- 1.970
malo zbunjeno gleda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malo zbunjeno gleda

Volim portrete životinja i ti ih tako dobro praviš...malo zbunjeno gleda![]()
A ništa ti drugo ne preostaje nego nabaviti neki dslr i kvalitetan telac. I naravno ležanje u travi i strpljenjaVolim portrete životinja i ti ih tako dobro praviš...Ja slikam sve samo sa mobom...i to jeftinim...+ mi uvek i moj skače, odvlači pažnju...teško da se uhvati nešto...ali tako u momentu kada su zbunjeni umorni...nekada se uhvati njihov karakter

Jednog dana...A ništa ti drugo ne preostaje nego nabaviti neki dslr i kvalitetan telac. I naravno ležanje u travi i strpljenja![]()
Najverovatnije ni tada...no nema veze...bitniji mi je osećaj doživaljaja od slike...još uvek...
Pomalo, kada uđeš u taj svijet nema ti spasa. Soma eura je za početak dovoljno pa onda još malo i još malo.Onda moraš sebi tu investiciju opravdati pa malo svadbice i lova se opet vratiJednog dana...Najverovatnije ni tada...no nema veze...bitniji mi je osećaj doživaljaja od slike...još uvek...
![]()

Dok se to ne desi...evo još jednog drugara...Pomalo, kada uđeš u taj svijet nema ti spasa. Soma eura je za početak dovoljno pa onda još malo i još malo.Onda moraš sebi tu investiciju opravdati pa malo svadbice i lova se opet vrati![]()

beži Jago...