Domaće životinje

received_2191565731082382.jpg

Што туга,то је мачкино природно стање. На страну што се мачка не може назвати луталицом, она је једноставно - слободна.
Nije prirodno, cim je domaca zivotinja. Ima ogrlicu i deluje jako pitomo. I sad ide po selima od kuce do kuce i trazi da je neko pomazi i da se igra sa njom. Sta mislis, zbog cega to tako?

Nije prirodno, cim je domaca zivotinja. Ima ogrlicu i deluje jako pitomo. I sad ide po selima od kuce do kuce i trazi da je neko pomazi i da se igra sa njom. Sta mislis, zbog cega to tako?

Иде по селима? Не зезај.

А природно је да седи на петом спрату и да природу гледа само кроз прозор? То је бре животиња, није собна играчка.

А природно је да седи на петом спрату и да природу гледа само кроз прозор? То је бре животиња, није собна играчка.
i ja tako mislim.
mene dusa boli sto moju macku nikada nisam pustila napolje, vec 9 godina.
neke macice koje smo spasili, kada smo udomljavali, uvek smo se radovali na idealne usvojitelje - da imaju dvoriste i macka moze i unutra i napolje

i ja tako mislim.
mene dusa boli sto moju macku nikada nisam pustila napolje, vec 9 godina.
neke macice koje smo spasili, kada smo udomljavali, uvek smo se radovali na idealne usvojitelje - da imaju dvoriste i macka moze i unutra i napolje

Ова црна мачка са пијаце коју стално сликам, она је срећна мачка. Тамо је сви хране и тетоше, има своју гајбицу (кућицу су бациле будале из градске чистоће) и тако.

Крзно као најфинији плиш, сита и дебела, ништа јој не фали. И стерилисана, да напоменем.

Poslednja izmena:

Back