- Poruka
- 69.823
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли је ово после купања? Изгледа као дете после купања![]()

Да ли је ово после купања? Изгледа као дете после купања![]()

Извињавам се унапред ако неко наредне фотографије схвати као гушење, али је то раскадрирана сцена са улице која је трајала скоро десет минута фиксираног непомичног посматрања. У међувремену су тим степеништем пролазили људи, ја сам се пео и спуштао да бих могао да их снимим из различитих углова, али то њима уопште није реметило концентранцију. На крају је мојој Лајки досадило( она никада није нешто посебно реаговала на мачке) па смо позвали Акија и отишли, а мачка је остала на том зиду, вероватно као победник у нетремичном зурењу
![]()
/QUOTE]
Ahahaha
- - - - - - - - - -
![]()

Какво гушење, ово је права мала студија животињских карактера, с драмском напетошћу...Извињавам се унапред ако неко наредне фотографије схвати као гушење, али је то раскадрирана сцена са улице која је трајала скоро десет минута фиксираног непомичног посматрања. У међувремену су тим степеништем пролазили људи, ја сам се пео и спуштао да бих могао да их снимим из различитих углова, али то њима уопште није реметило концентранцију. На крају је мојој Лајки досадило( она никада није нешто посебно реаговала на мачке) па смо позвали Акија и отишли, а мачка је остала на том зиду, вероватно као победник у нетремичном зурењу
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()