Domaće životinje

12292572935_591358a731_c.jpg

12292735693_821691d009_c.jpg

12292577865_15492b1963_c.jpg

Фина је ово серија...
Јел ово неки експеримент с неким старим стаклом или...
Ваздан сам их скупио, баш због овакве атмосфере, ал, никако да одвојим времена...

Odgovoriću ja za svaki slučaj, ako mene pitaš.
Nije staro staklo. Canon 50mm, a ovaj "efekat" ili ti ekperiment je posledica macro tuba - bez kontakta...
Na prvim fotorgafija je sve bilo mutno, sad već sigurno može da se kaže o čemu se radi.
DOF je neverovatno plitak. Moraš da zadržavaš dah dok fotografišeš melecne stvari.

па.. бре... неко додатно светло?
Моје тубе су оне кинеске, најпросттије могуће и истина, јес плитко, ал, кад се мало заврне бленда, па убаци мало светла... све у свему, одличне су....
Сад си ме баш жацнуо,... мораће сутра да се обнови ... заборавио сма како се понашају...

па.. бре... неко додатно светло?
Моје тубе су оне кинеске, најпросттије могуће и истина, јес плитко, ал, кад се мало заврне бленда, па убаци мало светла... све у свему, одличне су....
Сад си ме баш жацнуо,... мораће сутра да се обнови ... заборавио сма како се понашају...

Ništa. Samo sunce. Jučerašnje. Ono jače sija ;) I to je baš bilo jako, brzina zatvarača mi je bila nešto velika, jer je presvetlo...
Ma i moje one najprostije i najjeftinije...Definitivno mirna ruka i dobra koncetracija :)
Ono ti svetlucaju kapljice rose.
Ima neka fora da se stavi neki papir izmedju tela i tuba, nešto sam davno gledao, ali ne znam ni zbog čega ni kako...da, u pravu si treba se tim pozabaviti malo više.
Ja sam to skoro odbacio i prekjuče se malo zafrkavao i vidim ja sve bolje i bolje...tako da vidimo dokle će ići :)

Back