neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
mrs depp:Ha,Ha ja spadam u devojke.
Tvrdnju bi valjalo proveriti ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrs depp:Ha,Ha ja spadam u devojke.
Čisto radi reda.....neozbiljko:Tvrdnju bi valjalo proveriti ;-)
To što ti zoveš-osnovnim,ovde na forumu skoro niko ni ne gleda! Prosto,svi mi kucamo jako brzo,i važna je poenta onoga šta smo hteli reći! Svakako se desi,banalna greška....Al zato ja svakako ne pravim greške,kao-odvojeno NE,DA Li,veliko slovo......moje srce:kakva tema... ahahahahhaha. a ti branis visoko obrazovanje, je li? probaj sa osnovnim, za pocetak... recimo pravopis: finansijski se pise sa J.
dalje, sto ne gledas neke obrazovne emisije na TV-u nego se bavis manekenkama?
ko se kome dopada i ko se za koga udaje mene se ne tice.
svaka vreca nadje zakrpu i dobro je da je tako.
a tebi je bitno sta ce 'komsije kas'ti'?mrs depp:To što ti zoveš-osnovnim,ovde na forumu skoro niko ni ne gleda!
Meni uopste ne smetaju, a i zasto bi!?mrs depp:Drage žene koje su vam od njih ogavne,antipatične i zašto
mrs depp:Čekaj realno-što većina njih ne upise matemetiku,fiziku,neke vredne nauke,nego sve(SKORO SVE) privatni SEGA_MEGA_TREND FALKULTET??? mislim stvarnoooooo................toliko lepih devojaka,koje imaju neki značajan cilj,pametne,samosvesne,rečite i načitane,ZNAM LIČNO,lepše i to mnogo puta više od ovih naših devohjaka iz Silikonske doline,blago rečeno-ODUVAJU IH....a ni jednoj takvoj devojci nje pala na pamet reč-MANEKENSTVO.....
mrs depp:Super je kad si savršeno građen,lep,Bogom dan,al nažalost kad si glup,i isfoliran.............. 80% MANEKENKI SU SPONZORUŠE(statistike govore),SVE HVATAJU FRAJERE NA BEBE...KAKO TO DA SE NI JEDNA NE ZALJUBI U nekog radnika 3.klase?
Captain Jack Sparrow:manekenke su sve do jedne ( cast izuzetcima za koje sumljam da postoje) perverzne kako bi to rekliegzibicionisti ali najgoe vrste! i uz to moraju da se kavaju sa mnogima kao i pevaljke OVE NAZOVI POP-FOLK MIZIKE ( U STVARI TO JE SAMO SKARADNA PROPAGANDA ISLAMSKOG ARLAUKANJA) ja sam oduvek bio za zenu koja ima stav i koja zeli da ima porodicu i decu radi dece a ne radi svojeg kaprica i da bi pokazala da je eto i ona porodicna zena
Fuj te silikonske nakaze treba samo po dzepu! stavis silikone 10000 evra porez sem ukoliko imas medicinski problemtipa pale ti u krilo ili leprsaju na vetru![]()