DOMAĆE MANEKENKE SPONZORUŠE_Drage žene koje su vam od njih ogavne,antipatične i zašto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ne mislim na domace rokere , koji su u nasoj zemlji svojevrstan stub kulture (nas socio-fenomen) Nego na strane mega-rock-zvezde.....rolingstonsi , pa onda onaj pamelin Tomy Lee i slicno....svi su veoma problematicni.....
....a posto su kod nas rokeri slabo placeni , a i cak bi se mogli uporediti sa intelektualcima....tako se domace sponzorushe po pravilu lepe za pevace narodno-zabavne turbofolkere...:mrgreen:
....optrerecuj tu pametnu glavicu pametnim i lepim stvarima ;)

moje srce:
kakva tema... ahahahahhaha. a ti branis visoko obrazovanje, je li? probaj sa osnovnim, za pocetak... recimo pravopis: finansijski se pise sa J.
dalje, sto ne gledas neke obrazovne emisije na TV-u nego se bavis manekenkama?
ko se kome dopada i ko se za koga udaje mene se ne tice.
svaka vreca nadje zakrpu i dobro je da je tako.
To što ti zoveš-osnovnim,ovde na forumu skoro niko ni ne gleda! Prosto,svi mi kucamo jako brzo,i važna je poenta onoga šta smo hteli reći! Svakako se desi,banalna greška....Al zato ja svakako ne pravim greške,kao-odvojeno NE,DA Li,veliko slovo......

Ukljucim onaj Fashiontv, i onda slusam muzikicu, i gledam manekenke, i divne su mi, uglavnom, i pitam se kako je to, snimati, setati, presvlaciti se i smeskati po ceo dan. I onda uvece na party, da se upoznaju dizajneri, pa fitness, pa casovi glume i pevanja, zavisi koja je zasto "talentovana"...I to sve sa 200g hrane dnevno. I onda, bez obzira znaju li engleski, da li su iz Spanije ili Ukrajine, sve do jedne istim akcentom govore:Ajm Lina, ajm from latvia,aj loouve fesssn tivi. Zasto? Da asociraju muskarce na lepe i lake devojke iz zemalja treceg sveta, koje beze od bede na Zapad.
I onda se javi neko da im zameri sto se dobro udaju, bogato udaju, bez ljubavi udaju. Svaka njima cast. Ako su rodjene lepe, ne znaci automatski da im je sve na dlanu. Pogotovo u danasnjem svetu, koji prozdire sve sto iole vredi u i na coveku. Neka su se dobro udale. Sto se ne zapitas, zasto se neki biznismen ne zainteresuje za devojku iz srednje klase? Pa da je voli, i zaljubi se u nju, i da ceni njenu pamet?
Zivele manekenke, strane i domace!

manekenke su sve do jedne ( cast izuzetcima za koje sumljam da postoje) perverzne kako bi to rekliegzibicionisti ali najgoe vrste! i uz to moraju da se kavaju sa mnogima kao i pevaljke OVE NAZOVI POP-FOLK MIZIKE ( U STVARI TO JE SAMO SKARADNA PROPAGANDA ISLAMSKOG ARLAUKANJA) ja sam oduvek bio za zenu koja ima stav i koja zeli da ima porodicu i decu radi dece a ne radi svojeg kaprica i da bi pokazala da je eto i ona porodicna zena
Fuj te silikonske nakaze treba samo po dzepu! stavis silikone 10000 evra porez sem ukoliko imas medicinski problemtipa pale ti u krilo ili leprsaju na vetru :twisted:

mrs depp:
Čekaj realno-što većina njih ne upise matemetiku,fiziku,neke vredne nauke,nego sve(SKORO SVE) privatni SEGA_MEGA_TREND FALKULTET??? mislim stvarnoooooo................toliko lepih devojaka,koje imaju neki značajan cilj,pametne,samosvesne,rečite i načitane,ZNAM LIČNO,lepše i to mnogo puta više od ovih naših devohjaka iz Silikonske doline,blago rečeno-ODUVAJU IH....a ni jednoj takvoj devojci nje pala na pamet reč-MANEKENSTVO.....

Прво, не вређај ми факултет.
Друго, ти мора бити да си много ружна а у исто време белосветски образована. У суштини их мрзиш јер ниси као оне.

Друго, од вазда су девојке (а и момци) гледали имовинско стање. Знаш како се каже "пара на пару иде". Ниси ти открио рупу на саксији.
То је било ту и тамо у време "другарства", да не кажем комунизма, кад су сви били другови и другарице и сви су били шатро једнаки. И десило се ту и тамо да неки директор ожени спремачицу а доктор мед. сестру. Али то је тек толико да се потврди правило.

А моје мишљење и је 'вако: Тако ме није брига зе те "рибе" из једног обичног разлога, никако нисам заинтересована за тип мушкараца који њих занимају.
Нисам заинтересована за начин живота који воде. Нисам зантересована за то да вечито водим рачуна колико и шта једем. Не занима ме да страхујем хоће ли ме муж заменити млађим и лепшим моделом.

И, да важна чињеница: Нисам још у нижим разредима средње школе јурила фрајере, биле су ми занимљивије неке друге ствари. Кад сам се заинтересовала за дечаке ови "перспективни" су давно били заузети.

Искулирај.

Evo, ja sam bila manekenka....Zavrsavam dva smera u srednoj medicinskoj i planiram i spremam se da upisem medicinu. Govorim engleski i grcki. Bavila sam se plivanjem i karateom. Nikako ne mislim za sebe da sam glupa i ne volim da drugi to misle o meni. Vrlo sam ambiciozna i svidjaju mi se takvi muskarci. Pa sta ako mi momak uspesan? I ja sam... Manekenke i sportisti ili biznismeni uglavnom zavrsavaju zajedno iz prostog razloga sto se krecu u istim krugovima. Ne vidim sta je tu toooooliko lose.
Jedina stvar koju nikako ne odobravam su prevelike razlike u godinama. Devojka od 22 i skoro deda od 50.
Ne kazem da ne postoje sponzoruse,ali kazem da postoje i one koje to nisu. Iskeno meni je mnogo draze ona sto sam sama zaradila i zasluzila nego nesto sto sam od "izvukla".

Nemoj da gospodu od 50 godina ovde nazivas dedama, nije lepo... :roll: Doduse, i nisi rekla da si vaspitana, samo lepa, pametna i manekenka. 8-)
Sto se tice teme, da li su lepe, pametne...u to ne ulazim, jer prvo je relativno, a sto se tice drugog, ne poznajem ni jednu, niti pratim te izbore, njihove intervjue i slicno, da bih na osnovu toga mogla da zakljucim. Ali, ono sto me stvarno nervira je kad nekog pljuju jer je lep i ima decka koji, gle cuda, ima para. Mislim... :roll:

mrs depp:
Super je kad si savršeno građen,lep,Bogom dan,al nažalost kad si glup,i isfoliran.....:(......... 80% MANEKENKI SU SPONZORUŠE(statistike govore),SVE HVATAJU FRAJERE NA BEBE...KAKO TO DA SE NI JEDNA NE ZALJUBI U nekog radnika 3.klase?

Sto nece mene neka manekenka (sa sisom 5com) da uhvati na bebeu (nisam radnik majke mi, naprotiv, teski sam neradnik)? :D

Ja nevidim cemu frka, pa sponzoruse su zakon, ko je sposoban sa dobrom pricom (citaj teskim lazima) i malo sminke moze da smlati svaku "manekenku". Jbg, cim je neka pametnija odma me provali da s erem i lazem...ovako ZIVELE GLUPE "MANEKENKE".
Ko kaze da je bolje pumpati neku ruznu i pametnu taj il nije normalan il laze ko pas...

p.s.
Da budem do kraja iskren (kad me vec napao napad iskrenosti) nikad nebi takvu jednu ozenio (pa da je 100 puta trudna)...zena je nesto drugo, nebi volio da mi deca povuku tupavost na mamu ;)

Captain Jack Sparrow:
manekenke su sve do jedne ( cast izuzetcima za koje sumljam da postoje) perverzne kako bi to rekliegzibicionisti ali najgoe vrste! i uz to moraju da se kavaju sa mnogima kao i pevaljke OVE NAZOVI POP-FOLK MIZIKE ( U STVARI TO JE SAMO SKARADNA PROPAGANDA ISLAMSKOG ARLAUKANJA) ja sam oduvek bio za zenu koja ima stav i koja zeli da ima porodicu i decu radi dece a ne radi svojeg kaprica i da bi pokazala da je eto i ona porodicna zena
Fuj te silikonske nakaze treba samo po dzepu! stavis silikone 10000 evra porez sem ukoliko imas medicinski problemtipa pale ti u krilo ili leprsaju na vetru :twisted:

da ti je da kresnes jednu socnu sponzorusu
sa kapitalnim silikonima, ne bi izdrzao
ni 9 sekundi - priznaj :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back