domaca medicina!!

Ja sam skoro cula da je "korisno" i malop parce gaze staviti komadic svinjske masti prethodno proprane 9 puta (mozda je to neki magijski broj) i taj smotuljak ugurati u piiiiiiiiiiiiiiiiiiiip....i kaze ta gospoja...kad ga izvadis a on sav zelen !!! sve izvuce !!!

pitam se : sta izvuce? upalu jajnika?

Kanila sam da probam....al nemam gde da nadjem domacu mast...moji odavno vec ne kolju.

Za upalu jajnika - gazu natopiti rakijom i staviti (namazati) medom... staviti preko noci (kao ulozak) i pomaze!
Za temperaturu PROVERENO - umuti se belance, stavi na tabane, prekrije gazom, krpom, pelenom, bilo cim i obuju se carape. Jese malo ljak osecaj na nogama, ali skida temperaturu 40... imala sam ceste gnojne angine sa visokom temperaturom i samo to mi je pomagalo. A sto je najbitnije, ne smrdi...

Doors of Perception:
Ja sam skoro cula da je "korisno" i malop parce gaze staviti komadic svinjske masti prethodno proprane 9 puta (mozda je to neki magijski broj) i taj smotuljak ugurati u piiiiiiiiiiiiiiiiiiiip....i kaze ta gospoja...kad ga izvadis a on sav zelen !!! sve izvuce !!!

pitam se : sta izvuce? upalu jajnika?

Kanila sam da probam....al nemam gde da nadjem domacu mast...moji odavno vec ne kolju.
:lol: :lol: :lol:

Back