- Poruka
- 2.646
Šta ti je pojam sloboda?
Šta gubiš vezivanjem?
Obaveze koje to donosi. Postajes neciji, a ne svoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti je pojam sloboda?
Šta gubiš vezivanjem?
Obaveze koje to donosi. Postajes neciji, a ne svoj.
molim te ima 1 francuski film kad fraer navata ribu za kres semu,al ona nesto preemotivno reagovala kad je saznala da je teo samo kres,i onda ga vezuje i siluje danima,on uspeva da pobegne al se vraca,nadji mipa ograničenje tvog viđenja sveta, a ne njenog
..
možda će ti se otvoriti novi horizonti, progledaćeš Džordž![]()
..
ali prvo da te veže naravno!![]()
Sta kada se pojavi gospodjica Savrsena?
Po projektu vidite da je to to.Prava stvar, bas ono sto je potrebno za takvu verziju ljubavno-bracnog zivota.
Gotov momacki zivot i sloboda i krece vezivanje lancima i okovima.
Kada ovako postavite stvari kao ja zagovornici suprotnog nacina razmisljanja ce postaviti ovo pitanje koje je skroz na mestu.
E sada sa moje tacke gledista neke obaveze su glavni problem vezivanja, pa neka odgovornost za mnoge stvari i iako sebe smatram odgovornom osobom ne volim previse odgovornosti bas zbog sto sam odgovoran i posvecen mozda i previse.
Ne volim ni tu proracunatost gde se nesto gubi i dobija odnosno dobija vise, a gubi manje. Proracunatosti su lose, jer cim se nesto ne dobija dovoljno, a ima utisak da se previse gubi onda dolazi do raspada sistema. Znaci nema onog "i u dobru i u zlu" i nikada ga nije ni bilo btw. A ne treba zaboraviti ni potencijalnu preteranu zahtevnost neznijeg pola te razvijeni mentalitet te vrste gde muskarac mora mnogo toga...
Secam se reci kneza Andreje iz Tolstojeve knjige "Rat i mir":"Nikada se nemoj zeniti prijatelju. Zeni se samo onda kada budes bio starac koji nije nizasta. Kada se ozenis tvoja uloga se svodi na ulogu obicnog lakeja u plemickom salonu.".
Tu je i taj Evgenije Onjegin koji je ceo zivot prove kao zakleti nezenja, bavio se svim i svacim, ali je na kraju prokukao zbog samoce u starosti.
Sta se dobija, a sta gubi vezivanjem? Isplati li se to vezivanje po vama?
molim te ima 1 francuski film kad fraer navata ribu za kres semu,al ona nesto preemotivno reagovala kad je saznala da je teo samo kres,i onda ga vezuje i siluje danima,on uspeva da pobegne al se vraca,nadji mi![]()
Pusti ga poetessa, nije trenutak, opet je kacio srceparajuce pesme...
ne znam za taj samo za onaj Misery, ali ne sećam se da li ga je silovala, samo ga je vezivala i mučila, bez sexa![]()
..
a što se vratio?
- - - - - - - - - -
neka, neka kači, hoće on dolija izgleda![]()
Cek da drmenm jedan dupli vinjak pa da vidim o cemu to lord patofna opet trabunja
Cek da drmenm jedan dupli vinjak pa da vidim o cemu to lord patofna opet trabunja
Ne bih ja ovo postavljao da se ne dvoumim itekako.rekao je da neće više da bude ničiji, samo svoj![]()
rekao je da neće više da bude ničiji, samo svoj![]()
pa svidela mu se imala muda da ga okujene znam za taj samo za onaj Misery, ali ne sećam se da li ga je silovala, samo ga je vezivala i mučila, bez sexa![]()
..
a što se vratio?
- - - - - - - - - -
neka, neka kači, hoće on dolija izgleda![]()
pa svidela mu se imala muda da ga okuje![]()
idem da pitam na filmu mozda se neko pojavio pre nisu znalicccc, moram ja da nađem taj film![]()