Dolijao, vezan i okovan...

Lord SmoriVoje

Ističe se
Banovan
Poruka
2.646
Sta kada se pojavi gospodjica Savrsena?:)

Po projektu vidite da je to to.:D Prava stvar, bas ono sto je potrebno za takvu verziju ljubavno-bracnog zivota.:super:
Gotov momacki zivot i sloboda i krece vezivanje lancima i okovima.:lol:

Kada ovako postavite stvari kao ja zagovornici suprotnog nacina razmisljanja ce postaviti ovo pitanje koje je skroz na mestu.
a sto zar ne mislis da moze ona da te pusti da budes svoj a opet njen?i zar ne mislis da ostvarivanjem zajednice sa nekom osobom vishe dobijash nego sto gubish?tj zasto mislish obrnuto?

E sada sa moje tacke gledista neke obaveze su glavni problem vezivanja, pa neka odgovornost za mnoge stvari i iako sebe smatram odgovornom osobom ne volim previse odgovornosti bas zbog sto sam odgovoran i posvecen mozda i previse.

Ne volim ni tu proracunatost gde se nesto gubi i dobija odnosno dobija vise, a gubi manje. Proracunatosti su lose, jer cim se nesto ne dobija dovoljno, a ima utisak da se previse gubi onda dolazi do raspada sistema. Znaci nema onog "i u dobru i u zlu" i nikada ga nije ni bilo btw. A ne treba zaboraviti ni potencijalnu preteranu zahtevnost neznijeg pola te razvijeni mentalitet te vrste gde muskarac mora mnogo toga...

Secam se reci kneza Andreje iz Tolstojeve knjige "Rat i mir":"Nikada se nemoj zeniti prijatelju. Zeni se samo onda kada budes bio starac koji nije nizasta. Kada se ozenis tvoja uloga se svodi na ulogu obicnog lakeja u plemickom salonu.".

Tu je i taj Evgenije Onjegin koji je ceo zivot prove kao zakleti nezenja, bavio se svim i svacim, ali je na kraju prokukao zbog samoce u starosti.:confused:

Sta se dobija, a sta gubi vezivanjem? Isplati li se to vezivanje po vama?

Pravi muskarac ne pada u ropstvo i ne daje svoju slobodu nikome, a kamoli zeni.
Muskarac je taj koji komanduje i odlucuje o svemu ,on je borac i ratnik, a zena je intendantura ,dakle pozadina.
Zena je niskorangirani soldat ,redov koja drhti pred svojim genaralom i bespogovorno izvrsava sva njegova naredjenja bez izuzetka.
Tako ustrojstvo u braku daje mocnu armiju koja ce pobediti sve zivotne bitke.

Zavisi sta ide u vezivanje. Da ne muvam druge zene i da se ne upustam u seks sa njima nije mi tesko.
Neke druge stvari, tipa da promenim svoj nacin zivota, to teze ide, jednostavno volim slobodu. I nije to sloboda da idem da lumpujem, vec da sedim i ne radim nista, nikom se ne javljam, ne moram da idem nigde ako mi se ne ide, da sedim sa drugarima koliko hocu, da popijem koliko hocu, pricam sta hocu, ponasam se kako hocu.

Sad apsolutna sloboda je verovatno nemoguca, ali neke nijanse su valjda ostvarive.

Sta kada se pojavi gospodjica Savrsena?:)

Gospodjica Savrsena ne postoji.Kao ni gospodin Savrseni.Tako da ja ne brinem o tome.

dosta mi je slobode, želeo bih da imam devojku, da budemo podrška jedno drugom, šetamo pored reke, gledamo filmove zajedno...

E moj ti...
Ako si zainteresovan da joj budes materijalna podrska,da setate od splava do splava po Beogradu i da zajedno gledate sumrak u nekom elitnom letovalistu u Turskoj,imas neke sanse.Ovako bolje ti je odustani na vreme.Manje ces se razocarati.

dosta mi je slobode, želeo bih da imam devojku, da budemo podrška jedno drugom, šetamo pored reke, gledamo filmove zajedno...

...tražim sve u jednoj osobi ... sa kojom mogu sve

to je taj rad ,tako vidim vezivanje za određenu osobu da radimo zajedno ono što bih već i sama radila
tad nema vezivanja , gubljenja slobode ...
-------------------
i da ...g-đica savršena ne postoji
postoji samo neko ko je i svojim manama savršen za tebe

Poslednja izmena:
postoje ti momenti slabosti kada prsnes s mozgom
retko ali se desava I najboljima
u sustini to je samo hemijska reakcija I splet okolnosti zbog kojih pobenavis I krenes da razmisljas samo qurcem
zene nemaju tih problema jer su hladna neemotivna bica
vezivanje se ne isplati nikome (posebno muskarcima)
jer zene su po prirodi nesposobne za srecu pa te samo useru u paru pa jos mrze jer ispade da si ti sav izvor njihove nesrece
dok ima sexa I dobar je ne koljete se lepo opusteno a cim krene da ti daje do znanja tajne planove razlaz

postoje ti momenti slabosti kada prsnes s mozgom
retko ali se desava I najboljima
u sustini to je samo hemijska reakcija I splet okolnosti zbog kojih pobenavis I krenes da razmisljas samo qurcem
zene nemaju tih problema jer su hladna neemotivna bica
vezivanje se ne isplati nikome (posebno muskarcima)
jer zene su po prirodi nesposobne za srecu pa te samo useru u paru pa jos mrze jer ispade da si ti sav izvor njihove nesrece
dok ima sexa I dobar je ne koljete se lepo opusteno a cim krene da ti daje do znanja tajne planove razlaz
Uvek imas takav utisak kada dodje do raskida, ali vredi biti u vezi, samo ne valja mnogo svojih emocija uloziti u nekog.

Secam se reci kneza Andreje iz Tolstojeve knjige "Rat i mir":"Nikada se nemoj zeniti prijatelju. Zeni se samo onda kada budes bio starac koji nije nizasta. Kada se ozenis tvoja uloga se svodi na ulogu obicnog lakeja u plemickom salonu.".
pod pretpostavkom da te neko tada oce :sad2:
a tad neko da te oce je slucaj jedino kad si punisa pa se nadje neka sa logikom daj sta das, bar ce da odapne skoro i ostace mi pare.
article-2729544-20A7315100000578-238_634x596.jpg

pod pretpostavkom da te neko tada oce :sad2:
a tad neko da te oce je slucaj jedino kad si punisa pa se nadje neka sa logikom daj sta das, bar ce da odapne skoro i ostace mi pare.
Da, drugo je vreme bilo od pre 200 godina kada su plemici bili visa rasa kakvi god bili i kada su brakovi bili vrsta poslovnih ugovora izmedju porodica.
Zanimljivo je bilo to doba. Nije ni cudo sto su Napoleona smatrali Antihristom, jer je rusio ceo njihov svet i stvarao novi, ovakav kakav danas znamo. Sa ovim drustvenim sistemom to jest.

ne isplati se to vezivanje, naročito doživotno...ej, doživotnoooooo :lol:
..
Gubiš dosta, nećeš moći da igraš igrice kad se tebi igra, tvoji drugari su joj obično pravi smorovi i samo te odvlače od nje, ne posvećuješ joj nikad dovoljno pažnje :lol: ovo će da ti bude inače zauvek, mislim realno
nikad dosta pažnje, ovo i da oćeš ne možeš da ostvariš. Onda hormoni koji divljaju, čas gore, čas dole, mislim užas :lol: teraće te da gledaš drame, ratne filmove možeš da zaboraviš, tvoje forumašenje će joj biti noćna mora, ako imaš kola moraćeš da je vozikaš, čas na nokte, čas u supermarket, ako nemaš kola, onda ćeš morati da joj nosiš kese iz šopinga :lol:
..
eh, meni već dosta, kratko i jasno, ne isplati se :nono2:
..
vidiš kako ti je sad lepo :lol:

..
Gubiš dosta, nećeš moći da igraš igrice kad se tebi igra, tvoji drugari su joj obično pravi smorovi i samo te odvlače od nje, ne posvećuješ joj nikad dovoljno pažnje :lol: ovo će da ti bude inače zauvek, mislim realno
nikad dosta pažnje, ovo i da oćeš ne možeš da ostvariš. Onda hormoni koji divljaju, čas gore, čas dole, mislim užas :lol: teraće te da gledaš drame, ratne filmove možeš da zaboraviš, tvoje forumašenje će joj biti noćna mora, ako imaš kola moraćeš da je vozikaš, čas na nokte, čas u supermarket, ako nemaš kola, onda ćeš morati da joj nosiš kese iz šopinga :lol:
..
..

Ne zezaj me Tessa, nije problem nista od toga sto si navela. Sam osecaj je problem u mom slucaju, organska netrpeljivost zbog vezivanja sama po sebi.

..
..
..

Au, nesto mi se ne vezuje kad procitam ovo :hahaha:

Back