Dole zuta gradska vlada!!!!

Па можеш само да вређаш и да мрзиш. Уосталом, сваи твој пост, мој је, односно наш је поен. И могао си лепше да се очешљаш на овој слици десно.

Ма каква мржња. СНС=СамоСлуђениСомови. Силиконац је испао таква јајара дегенеричка, да му је само преостало самоубиство.

Infostan napada (1)
DRŽAVA OBJAVILA RAT GRAĐANIMA
Država objavila rat građanima
Catch 22 je u fori što pod „dugovanjima“ mudri „Infostan“ ne podrazumeva samo mesečne račune, već nekoliko vrsta kamata koje se razmožavaju i umnožavaju brzinom srpske svetlosti; ako ste, recimo, aprila 1999. usred ratnog stanja i bombardovanja, zaboravili da račun „Infostanu“ platite do 15. u mesecu – najebali ste; desetak tadašnjih dinara kamate u međuvremenu se nagojilo na stotine tisuća današnjih dinara koje ili morate da platite do ******* 31. marta ili da čekate da vam gorila iz Suda, uz prisustvo policije, iz kuće otimaju decu i televizore, čijom će prodajom namiriti vaš dug!

Danima već, desetine hiljada od sreće izbezumljenih Beograđana odlučilo se za all inclusive boravak u prostorijama Javnog preduzeća „Infostan“; dođu tako građani ujutru pred neku od „Infostanovih“ zgrada, stanu u red i za svega pet-šest-sati čekanja, pičkin dim, doteturaju se do šaltera izvlačeći iz džepova požutele ali plaćene račune iz devedesetih godina, sve u uzaludnom pokušaju da stambenim dželatima dokažu svoju nevinost. Oni koji veruju da je ovo plod bolesne zajebancije, zajebali su se: u neutaživoj potrebi za pljačkom u obliku otimanja para od građana po svaku cenu – Javno preduzeće „Infostan“ (kojim rukovodi gradska Vlada) dosetilo se kako da Lopovluk pretvori u legitimni biznis: na adrese 199.000 Beograđana poslata su preteća pisma da do 31. marta plate svoja dugovanja u prethodnih deset godina!

Catch 22 je u fori što pod „dugovanjima“ mudri „Infostan“ ne podrazumeva samo mesečne račune, već nekoliko vrsta kamata koje se razmožavaju i umnožavaju brzinom srpske svetlosti; ako ste, recimo, aprila 1999. usred ratnog stanja i bombardovanja, zaboravili da račun „Infostanu“ platite do 15. u mesecu – najebali ste; desetak tadašnjih dinara kamate u međuvremenu se nagojilo na stotine tisuća današnjih dinara koje ili morate da platite do ******* 31. marta ili da čekate da vam gorila iz Suda, uz prisustvo policije, iz kuće otimaju decu i televizore, čijom će prodajom namiriti vaš dug!

Better then Catch 22 je legendarna fora da vas „Infostan“ proteklih deset godina niti jednom nije obavestio o kamatnom dugu; živeli ste u lažnom, beskamatnom spokoju, uvereni da ste plaćajući račun desetak dana posle roka – odužili dug info-domovini; da ste nešto dužni – mislili ste – valjda bi se „Infostan“ javio, ozbiljna je to firma kojom rukovodi Grad Beograd. Ako ste, uzgred, napravili fatalnu grešku vašeg finansijskog života pa poverovali da po Zakonu vaša dugovanja prestaju posle godinu dana, pa s prezirom bacili račune iz 1999, ispali ste idiot jer „Infostan“ pamti šta ste radili onog proleća kad su nas bombardovali! Umesto što ste sa ulica bežali kad se čuje „šizela“, valjalo je da potražite prvu poštu ili banku koja je bila slučajno otvorena – ko vas **** što već onda niste mislili šta će vas dočekati 2009. godine!

Veličanstveni „Infostan“ nije propustio priliku da na svom sajtu građane obavesti da će ih prvo tužiti a tek onda obavestiti o nepostojećem dugu – što je ekskluzivna novina u komunikaciji sa stanovništvom; robove prvo tužiš, a onda im javiš da nešto moraju da plate! Le-gen-dar-no!

U međuvremenu, suočeni sa mimohodom od desetina hiljada ljudi koji izgubljeni lutaju od jednog „Infostana“ do drugog „Infostana“, Kreatori Haosa iz grada Beograda, iznenađeni i uvređeni što se ljudi nerado rastaju od novca, obećavaju otpis kamata „vrednim platišama“ koji su do 31. 12. 2008. godine „Infostanu“ dali sve što poseduju.

Za ostale, po starom samoupravnom mozgovnom procesu, sprema se Radna grupa koja će „uočiti problem“, pominje se da će svaki građanin imati pravo da tužbom na tužbu odgovori preko Zaštitnika građana ali tako da prethodno plati sva dugovanja – ukratko, Velika Pljačka Građana je u svom uspešnom, brzinskom toku!

Navodno nervozan zbog gužve koju „nije očekivao“, gradonačelnik Dragan Đilas – u ulozi Boga koji propisuje pljačku s kamatama a zatim od njih odustaje – očekuje od građana da mu budu duboko zahvalni što ne moraju da plate ono što nikako ne bi trebalo da plate. Ali će, na kraju, svi morati da plate: svejedno da li za traženu stanarinu iz 1999. za stan u zgradi koja je tek izgrađena 2006. godine, svejedno da li je zgrada u međuvremenu srušena (rušenje je rušenje; stanarina je stanarina); svejedno da li si u stanu živeo ili nisi, takvim sitnicama u obliku suza Beograd ne veruje!

Lopovska država Borisa Tadića obožava lopovske metode: ako prođe – prođe!
Ali, neće proći!
Ko plati, taj je *****!
Piše: Petar Luković
:super::worth:

e bundi nije objavila drzava rat , vec je objavio Djilas rat Beogradjanima

Ipak vecina Srba ne zivi u Beogradu sto znaci da je ovo unutarbeogradski problem a ne srpski

Ja mislim da beogradjani i treba da plate sobzirom da su oni i listom glasali za ovu vlast :think:

Pogotovo ovi iz zhutih opstina stari grad, zvezdara, palilula, vozdovac itd.

Ma o.k. je da plate ovi sto nisu platili kao i da se salju opomene i da ih tuze, sve je to po zakonu.
Ali, da li oni shvataju, da mi koji to sve redovno placamo i nemamo nikakve opomene,
trpimo dusevnu bol kada vidimo da im posle neplacenih racuna oprastaju kamate,
i uvode ih u legalne tokove. nasta to lici. Strasno.:roll:

Ma o.k. je da plate ovi sto nisu platili kao i da se salju opomene i da ih tuze, sve je to po zakonu.
Ali, da li oni shvataju, da mi koji to sve redovno placamo i nemamo nikakve opomene,
trpimo dusevnu bol kada vidimo da im posle neplacenih racuna oprastaju kamate,
i uvode ih u legalne tokove. nasta to lici. Strasno.:roll:

Pa to jeste problem, mi koji placamo redovno smo ludi, a ovima se prastaju kamate.
Sve bih ja to odrao:mrgreen:

Evo vidim produzio im djilas do 30. aprila, uz oprost i kamata i sudskih troskova

Није проблем што су послали рачуне онима који нису платили ( додуше, не морају да плате након истека годину дана), проблем је што су послали народу који те рачуне јесте платио.

Данас су ми се две колегинице пожалиле- обе добиле рачуне, сва срећа па су сачували уплатнице од пре 10 година.

Ma nemoj, pa ni ti ne mora da primiš platu ako je nisi primila pre godinu dana za mesec koji si trebala? Kakva ti je to logika uvrnuta?!

Pa to jeste problem, mi koji placamo redovno smo ludi, a ovima se prastaju kamate.
Sve bih ja to odrao:mrgreen:

Evo vidim produzio im djilas do 30. aprila, uz oprost i kamata i sudskih troskova

Problem je u tome što su ovi iz infostana kvarni i pecaju na zaboravnost ljudi kao i na nečuvanje uplatnica, jer da se na svakoj uplatnici infostana evidentira prethodna uplata kao što to radi elektrodistribucija sve bi bilo kristalno jasno i znalo bi se kada je šta plaćeno.
Infostan to namerno ne radi, ne bi li upecao koji dinar na kvarno jer da im je zaista stalo da naplate svoja potraživanja ne bi čekali deset godina na to već bi odavno ta dugovnja ili naplatili ili otpisali kao vlastitu sramotu i nemar.

Može preko interneta da se proveri na njihovom sajtu, ja proverio i evidentirane su mi sve, ali baš sve uplate.
Zanimljivo?:D

To ti kazem,
ovde sam ukucao PIB broj sa uplatnice: http://online.infostan.co.rs/Upit/

i izaslo mi sve od `99god. sta sam placao i vidim da je sve ok.
A ove neplatise bi trebalo debelo oderati sve s kamatom.
Nasta to lici da se ne placaju racuni?!Sramota bre... :thumbdown:

To ti kazem,
ovde sam ukucao PIB broj sa uplatnice: http://online.infostan.co.rs/Upit/

i izaslo mi sve od `99god. sta sam placao i vidim da je sve ok.
A ove neplatise bi trebalo debelo oderati sve s kamatom.
Nasta to lici da se ne placaju racuni?!Sramota bre... :thumbdown:

Ma da stvarno sramota :roll:

Nije sramota sto su ljudi sa 30 god.radnog staza ostali bez posla i mogucnosti da se igde zaposle,
sto su im fabrike prodate a oni ostali na ulici..Bas sramota sto nisu imali pare da plate..

Back