Dolazak Ceku-a u Moskvu-izdaja srpskih Interesa...

srbija do grcke:
ovo sto si ti sad rekao je identicno onome sto vuk brankovic kaze na kraju Simoviceve drame "Boj na Kosovu". on kaze da su turci na kosovu konacno srusili srpsko carstvo, kao i to da sto pre srbija zaboravi na kosovo, to ce biti bolje, jer je kosovo mesto na kome se srbiji otvaraju vrata koja vode pravo u pakao.

evo brale, javi se, nestrpljivo cekam da se slozis sa vukom brankovicem.

a Vuk Brankovic je izdajnik???
Bas me interesuje odgovor na to.......... :D

Great Old One:
"Ја не одлучујем да ли ћу ићи у бој по томе колика ме сила напада, већ по томе колика је вредност светиње коју браним" Цар Лазар

Mozda je neko u neolitu , kamenom dobu rekao i nesto uzvisenije o svetinjama.......ali nije zapisano..........

A ne verujem da je primenjivo u 21. veku.........

inagadadavida:
a Vuk Brankovic je izdajnik???
Bas me interesuje odgovor na to.......... :D

to znaju i mala deca, cekaj ****** da nisi ti u predskolskoj kad to ne znas? a ko je izdajnik, lazar..? :D vuk brankovic je simbol izdaje, bez obzira o kom vremenu govorimo, zato je kosovski mit besmrtan bez obzira sto bi vi moderni brankovici hteli da srbi zaborave svoju istoriju, jer se iz istorije najbolje uci i i najlakse se prepoznaju ljudi kao sto si ti.

inagadadavida:
Ne radujem se ja srpskoj nesreci, jer i ne mislim da je odvajanje siptarije , nesreca za Srbiju...

Samo , kao i mnogi svesni ljudi , pokusavam mesecima da objasnim vama, neobavestenim patriJotama, da je Kosovo zavrsena prica, i da se polako spremate, za juris na isto....ko sto mesecima obecavate..........
И ја бих волео да шиптари оду ван Србије одакле су и дошли.Али не са мојом земљом!Шта причаш ти?Зашто Немачка не да Турцима свој део територије?
Зашто би Србија поклањала своју територију багри која се накотила?Нек иду у своју државу...
Ти би по вашем ЛДП принципу дао и Рашку потурицама и Турцима(који дођоше тамо знамо сви како)?
Зашто свака држава на свету не поклони своју територију мањини која се у међувремену накотила на њеном простору?

Твоја ЛДП логика би Србију и српски народ дефинитивно уништила.

Great Old One:
"Ја не одлучујем да ли ћу ићи у бој по томе колика ме сила напада, већ по томе колика је вредност светиње коју браним" Цар Лазар
Po filmu: 'Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, nego po tome koliku svetinju branim'. Jes' da sam cepidlaka, ali lepše zvuči... :D

LDP logika
Чедоид: "Posto je sila gravitacije jaka svinje moraju imati krila da bi letele"
Нормалан: "Али свиње немају крила и не могу да лете"
Нормалан: "Дај човече, јеси видео неку свињу да лети?"
Чедоид: "To sto kazes nije relevantno"

pigSflymed.gif

DeteSunca:
Po filmu: 'Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, nego po tome koliku svetinju branim'. Jes' da sam cepidlaka, ali lepše zvoni... :D

ОК хвала.
То је цитирано на крају песме "На бојном пољу" од Синдиката. Није ми био ЦД при руци, па сам по сећању.

srbija do grcke:
to znaju i mala deca, cekaj ****** da nisi ti u predskolskoj kad to ne znas? a ko je izdajnik, lazar..? :D vuk brankovic je simbol izdaje, bez obzira o kom vremenu govorimo, zato je kosovski mit besmrtan bez obzira sto bi vi moderni brankovici hteli da srbi zaborave svoju istoriju, jer se iz istorije najbolje uci i i najlakse se prepoznaju ljudi kao sto si ti.

Vec sam ti napisao.......istorija i gusle nisu isto......
Posto pojma nemas ko je bio Vuk Brankovic........iskljucujem te, kao infantilnog neznalicu iz dalje price...........ne mogu da se smaram sa likovima, koji istoriju poznaju iz slikovnica i guslarskih pesama........ :roll:

jedite_kod_Joa:
И ја бих волео да шиптари оду ван Србије одакле су и дошли.Али не са мојом земљом!Шта причаш ти?Зашто Немачка не да Турцима свој део територије?
Зашто би Србија поклањала своју територију багри која се накотила?Нек иду у своју државу...
Ти би по вашем ЛДП принципу дао и Рашку потурицама и Турцима(који дођоше тамо знамо сви како)?
Зашто свака држава на свету не поклони своју територију мањини која се у међувремену накотила на њеном простору?

Твоја ЛДП логика би Србију и српски народ дефинитивно уништила.

Ma to sto bi ti voleo , nikoga ne interesuje, kao ni ono sto bi ja voleo.......
A imbecilno je uporedjivati neuporedivo.........Nemacku i turke , sa Srbijom i shiptarima....

Ajde, eto........dogovorili smo se da ne zelimo da se Kosovo otcepi.......I??? :confused:
Sta sad???

Nece se odvojiti , zato sto ti to ne zelis???

inagadadavida:
Ma to sto bi ti voleo , nikoga ne interesuje, kao ni ono sto bi ja voleo.......
A imbecilno je uporedjivati neuporedivo.........Nemacku i turke , sa Srbijom i shiptarima....

Ajde, eto........dogovorili smo se da ne zelimo da se Kosovo otcepi.......I??? :confused:
Sta sad???

Nece se odvojiti , zato sto ti to ne zelis???
Наравно.Док Србија не пристаје на то,отцепљење се неће десити.

Great Old One:
ОК хвала.
То је цитирано на крају песме "На бојном пољу" од Синдиката. Није ми био ЦД при руци, па сам по сећању.
Upravo se tako i ja sećam. Tu sam pesmu čuo stotine puta i uvek se naježim kad je slušam. I sad da nam neka bagra uzme ono za šta su Srbi krvarili. Samo onda kad ne bude Srba ako se ja pitam...

Great Old One:
LDP logika
Нормалан: "Али свиње немају крила и не могу да лете"
Нормалан: "Дај човече, јеси видео неку свињу да лети?"
Чедоид: "To sto kazes nije relevantno"

pigSflymed.gif
Zakon :D :D :D

inagadadavida:
Vec sam ti napisao.......istorija i gusle nisu isto......
Posto pojma nemas ko je bio Vuk Brankovic........iskljucujem te, kao infantilnog neznalicu iz dalje price...........ne mogu da se smaram sa likovima, koji istoriju poznaju iz slikovnica i guslarskih pesama........ :roll:

ico sveznalico..pa nije toliko strasno sto si istomisljenik sa vukom brankovicem.. :D

srbija do grcke:
ico sveznalico..pa nije toliko strasno sto si istomisljenik sa vukom brankovicem.. :D

Сад се нашао погођеним, а раније се сигурно препознавао као "страни плаћеник", "домаћи издајник"...

sumnjivo lice:

Зато ће бити често понављано. Кад год се размашу својом "логиком" :wink:

Back