sakatilo1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.488
Па нигде не пише да се изјаснио као Хрват?
Јел ти видиш негде рублику националност или национална припадност, ја не?
piše za jezik...nacionalnost ne....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па нигде не пише да се изјаснио као Хрват?
Јел ти видиш негде рублику националност или национална припадност, ја не?
Koliko znam, deklarisao se kao Jugosloven.
Imala sam tu privilegiju da ga upoznam, ali posto sam bila dete, nije mi palo na pamet da ga preslisavam o tome kako se oseca. A i on nesto nije bio ljubitelj dece.
Pustite ga da pociva u miru.
Njegovo pravo da se izjasni kako hoće. Da li neko od Vas zna kod koga mu je majka bila u najmu, kom u je biološki otac i na mnogo pitanja potražite odgovore kod ljudi u Travniku gdje je rođen. Ivo niti je čistokrvni Hrvat a Srbin još manje.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c3/Ivo_andric_prijavnica.jpg
![]()
da nebi bilo zabune i da se prestane sa svojatenjem hrvatskih pisaca![]()
znaći naućili smo "IVO ANDRIĆ JE HRVAT, PORJEKLOM, ROĐENJEM, VJEROM RIMOKATOLIK I NIKAKOVE DODIRNE TOČKE SA SRBIJOM I SRBIMA NEMA"sve ostalo je mlačenje prazne slame, laganje i provociranje
znaći naućili smo "IVO ANDRIĆ JE HRVAT, PORJEKLOM, ROĐENJEM, VJEROM RIMOKATOLIK I NIKAKOVE DODIRNE TOČKE SA SRBIJOM I SRBIMA NEMA"sve ostalo je mlačenje prazne slame, laganje i provociranje
A da li to znaci da je lagao kad je za sebe reko da je Srbin ?
mogao je govorit da je marsovac. čača mu hrvat, djedovi hrvati, on kršten u svetoj crkvi rimokatoličkoj. nije mjenjao vjjeru. zaključi sam šta je
mogao je govorit da je marsovac. čača mu hrvat, djedovi hrvati, on kršten u svetoj crkvi rimokatoličkoj. nije mjenjao vjjeru. zaključi sam šta je
ivo andric se u grobu prevrce.
to sto je u mladosti pisao ijekavicom i deklarisao se kao hrvat, a kasnije ekavicom i deklarisao kao srbin ne znaci nista u odnosu na to sto je citavu nagradu koju je dobio osvajanjem nobela, podelio obnovama biblioteka u bih.
ja bih rekla da je ivo andric bio covek.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c3/Ivo_andric_prijavnica.jpg
![]()
da nebi bilo zabune i da se prestane sa svojatenjem hrvatskih pisaca![]()
Opet ti , gde je ko krsten . Pa kave veze to ima , za Boga miloga ...
I Rudjer Boskovic je krsen u Katolickoj Crkvi, pa ni jednu jedinu kap hrvatske krvi nema , nego je o ocu Srbin , a po materi Italijan .