Ma bre uopste me ne interesuje.
Znaci ko god da je potpisao , kod mene bi islo ovako ...javno kazem potpisao je taj i taj, ja ne nameravam da ispostujem to sto je potpisano , placaju se penali placali se penali za nepostovanje radnika, gradjana Srbije placa se steta za bahatost, placa se prelivanje hidroelektrana....curi na sve strane, a ja da glumim zatvorenika necijeg potpisa iz proslosti.
Ako si covek koji cvrsto stoji na zemlji, znas i sta moras a sta ne moras da odradis..
Kod mene ne postoji taj sindrom, neko pre mene je zaebao , ja sad treba da se naguzim...izvini , eno ti ga taj sa kim si dogovarao , pa njega guzi,
Tadic ako je potpisao dozvoli za istrazivanja, ok, ali ako je potpisao dozvolu za istrazivanja i dozvolu za gradnju , e onda Tadicu , pod hitno CZ pa kad odas pajtase onda ces i na Vozdovac ali belog danka da vidis vise neces...
Zna se sta moze da potpisuje neko , moze istrazivanja, moze ovo moze ono , ali ne moze ono sto je istovremeno i odluka unapred...cak i kad je vezana prodaja...sto obicno znaju da uslove stranci ove nase seljobere sto nemaju pojma sta rade.