Dokument EU otkriva: Vučić obećao političku podršku za Rio Tinto

Pa ti nam kazi ko je potpisao te ugovore, Djilas kao gradonacelnik BG i ministar za NIP, Jeremic kao MSP ili Tadic kao predsednik drzave? Ili mozda neki koji su sada u SNS-u?

Pritom ako je nesto potpisano 2004., Djilas i Jeremic tada nisu imali nikakve funkcije, ali jesu neki sada visoki funkcioneri sns.
Odakle znas da je 2004? I ako znas kakve veze ima SNS sa tim? Laganjem otezavate smenu vlasti u Srbiji jer odbijate glasace l, koji se sada masovno okrecu na drugu stranu.

Odakle znas da je 2004? I ako znas kakve veze ima SNS sa tim? Laganjem otezavate smenu vlasti u Srbiji jer odbijate glasace l, koji se sada masovno okrecu na drugu stranu.
Negde procitah da je 2004. ili mozda cak i 2007., sustina o kojoj govorim svejedno da li je potpisano 2004., 2007. ili bilo koje druge godine, da su potpisnici toga danas visoki funkcioneri ili jako bliski sa SNS, prostom logikom mozemo da zakljucimo ko je to mogao da potpise i ispred kog ministarstava, dakle neko iz G17+ (Dinkic, Kalanovic, Nebojsa Ciric), Dijana Dragutinovic (danas bliska saradnica Jorgovanke).

Napadati nekog ko je sada u opoziciji da je nesto potpisivao oko Rio Tinta je suludo, za to treba prvo pitati ekipu iz G17+ koja je danas na ovaj ili onaj nacin u SNS.

Jer logikom kojom ides ti, Vucic ne bi trebao da napada bivsu vlast da je izdala Kosovo, nego je to uradila vlast u kojoj je on bio ministar 1999., tako sto je povukla svu vlast (I,Z,S) sa teritorije Kosova.

Ma bre uopste me ne interesuje.
Znaci ko god da je potpisao , kod mene bi islo ovako ...javno kazem potpisao je taj i taj, ja ne nameravam da ispostujem to sto je potpisano , placaju se penali placali se penali za nepostovanje radnika, gradjana Srbije placa se steta za bahatost, placa se prelivanje hidroelektrana....curi na sve strane, a ja da glumim zatvorenika necijeg potpisa iz proslosti.

Ako si covek koji cvrsto stoji na zemlji, znas i sta moras a sta ne moras da odradis..

Kod mene ne postoji taj sindrom, neko pre mene je zaebao , ja sad treba da se naguzim...izvini , eno ti ga taj sa kim si dogovarao , pa njega guzi,
Tadic ako je potpisao dozvoli za istrazivanja, ok, ali ako je potpisao dozvolu za istrazivanja i dozvolu za gradnju , e onda Tadicu , pod hitno CZ pa kad odas pajtase onda ces i na Vozdovac ali belog danka da vidis vise neces...

Zna se sta moze da potpisuje neko , moze istrazivanja, moze ovo moze ono , ali ne moze ono sto je istovremeno i odluka unapred...cak i kad je vezana prodaja...sto obicno znaju da uslove stranci ove nase seljobere sto nemaju pojma sta rade.

Ja bih voleo da saznamo ko je potpisao, ali se bojim da ce se to sakriti. Zasto ova vlast ne pokaze ko je dao dozvolu? Pritom koliko sam procitao, data je dozvola za istrazivanja, a ovo sada je otislo predaleko, vec je raseljeno pola sela oko samog rudnika. I to se desava zadnjih godinu, dve a pritisak na ove koji nisu je velik i sto je kljucno PRITISAK NA OSTALE STANOVNIKE VRSE SNS AGITATORI. To je proveriva informacija

Na sastanku Rio Tinta i Evropske komisije navedeno je i to da EK vodi sa srpskim vlastima razgovore o mogućnostima razvoja strateškog partnerstva u proizvodnji sirovina i baterija
i onda ta ista eu pregovara o izbornim uslovima da zayebe opoziciju koja je sisala vesla

kako imate debilnu opoziciju neverovatno

pa eu nece da rusi vucica, on im treba, imaju dil

treba neko da zameni vucica i propADNE POSAO SA LITIJUMOM, ALA STE VI OGRANICENI, CCC

Ako je 2004. prosto:
Ministar finansija Dinkic (G17+, sada indirektno SNS)
Ministar privrede (Marsinanin DSS, Bubalo DSS-sada indirektno SNS)
Ministar energetike i rudarstva (Naumov DSS, umro)

Ako je 2003. potpisano:
Ministar finansija Djelic (DS, sada indirektno SNS)
Ministar privrede Vlahovic (DS, sada potpuno jasno SNS)
Ministar energetike Udovicki (DS-SNS)

Po meni, mislim da je to potpisala Kori Udovicki, posto ona ide po toj agendi. Dakle, ni Djilas, ni Jeremic ni Tadic. Jeremic je te 2004. bio totalno nebitna politicka figura, Djilas je tek postao direktor Narodne kancelarije. Svi navedeni gore koji su mogli da odlucuju o Rio Tintu su danas u SNS na ovaj il onaj nacin, zato SNS I Vucic NE ZELE da objave dokument.

Pre nego sto nastavite da seretate o Rio Tintu znajte jednu cinjenicu koji ste verovatno znali ali vas je sramota da je izgovorite. Rio Tinto u Srbiju je dovela bivsa vlast. Osam godina pre dolaska na vlast Vucica. Da stvar bude gora ti isti moroni sto su ih doveli su potpisali neke sporazume sa njima i ugovore. Ogavno je videti iste te politicare sada na protestu protiv Rio Tinta. Odvratno je i izopaceno to sto rade jer tim potezom unistavaju podrsku opoziciji koja bi donela neke promene u ovoj zemlji. Jadno je i tuzno videti mlade praznoglave studente i razne aktiviste koji stoje pored upravo tih koji su taj Rio Tinto i doveli u Srbiju. Taj prazan um tih mladih ljudi koji ocigledno nepotrebno zauzimaju mesto u skolstvu Srbije i trose ovo malo cistog vazduha sto je ostalo nisu i nikada nece biti buducnost ove zemlje. Osim nadrogirane gomile uluga im nije nikakva.
Ajde, pogledaj malo gore. Ti iz DS-a koji su doveli Rio Tinto su danas redom u SNS-u.

image.thumb.png.32bf3505c5ca9d69ff988d188f91a51f.png

Back