narode zna li neko cenu doktorskih studija na megatrendu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze 3 za 10?
narode zna li neko cenu doktorskih studija na megatrendu
5000 jura ?5000e i sutra dobijes diplomu
5000 jura ?
Ja mislim da im je dosta jedno prase na raznju !
ma njuz net![]()
Мене би било срамота и да упишем Мегатренд, а камоли докторске студије.
Ironija je sto nazivas glupim ljude koji idu na fakultet da bi naucili, a ne da bi na prevaru dobili diplomu i posaoPa kad si glup covek.
Ako negde radis u prosveti i imas sve drzavno do doktorskih,sigurno je lakse da dobijes doktorsko zvanje na ovaj nacin i da sacuvas posao nego da putujes negde i da se mucis.
Akreditovano je sve,znam dvoje ljudi koji predaju na drzavnim visokim ustanovama sa Megatrend doktoratom. Mislis da se oni potresaju nesto oko toga?
Boli ih ****,leze plata preko 100k svakog meseca,a niko ne moze da ih istera sa radnog mesta jer imaju potrebno zvanje. Vidi onog malog Stefanovica,dao osnovne,master i doktorat na megatrenu i predsednik skupstine bato. Niko mu ne moze nista.
Ironija je sto nazivas glupim ljude koji idu na fakultet da bi naucili, a ne da bi na prevaru dobili diplomu i posao![]()
Pa kad si glup covek.
Ako negde radis u prosveti i imas sve drzavno do doktorskih,sigurno je lakse da dobijes doktorsko zvanje na ovaj nacin i da sacuvas posao nego da putujes negde i da se mucis.
Akreditovano je sve,znam dvoje ljudi koji predaju na drzavnim visokim ustanovama sa Megatrend doktoratom. Mislis da se oni potresaju nesto oko toga?
Boli ih ****,leze plata preko 100k svakog meseca,a niko ne moze da ih istera sa radnog mesta jer imaju potrebno zvanje. Vidi onog malog Stefanovica,dao osnovne,master i doktorat na megatrenu i predsednik skupstine bato. Niko mu ne moze nista.