Doktorka ucenjuje roditelje teško bolesne dece: Podrška „ćacijima“ zbog terapije

Usa CACI samo dogovaram na pitanje
dogovori onda kada kaze eks premijer "I MI SMO CACI", da li zagovara da svako ima svoju cenu izrazenu u dnevnicama za kampovanje u pionirskom parku
sta znaci ovo sns-ovsko? da ste svi kvarljiva roba sto rece radasin?

1742028471029.png

dogovori onda kada kaze eks premijer "I MI SMO CACI", da li zagovara da svako ima svoju cenu izrazenu u dnevnicama za kampovanje u pionirskom parku
sta znaci ovo sns-ovsko? da ste svi kvarljiva roba sto rece radasin?

Pogledajte prilog 1697831
Dnevnice za botovanje, kampovanje, prisustvovanje mitinzima.... Moze u lovi a moze i u podrigusi.

Olos.

Sav olos se nagomilao u SNS.

Ljudski talog.
hteo aljek d'ukine stranku i zameni je sa pokretom, pa je izmisljao neke lojaliste koji se zaklinju na krv da ojaca sektu/kult, i na kraju resili da svi oni budu samo caci sa dna kace, POJESCE IH NAROD, jad i beda od ljudi su, i jos tvde da smo to svi mi - kvarljiva roba, kao ovaj radasin
1742028862938.png

hteo aljek d'ukine stranku i zameni je sa pokretom, pa je izmisljao neke lojaliste koji se zaklinju na krv da ojaca sektu/kult, i na kraju resili da svi oni budu samo caci sa dna kace, POJESCE IH NAROD, jad i beda od ljudi su, i jos tvde da smo to svi mi - kvarljiva roba, kao ovaj radasin
Pogledajte prilog 1697837
Za bilo sta bolje od cacija i nisu.

Back