Vec se mesecima povlaci ta prica oko doktorata ministra Malog. Nisam hteo da pratim detalje. No sada me privuklo nesto drugo, posle ove odluke da je doktorat plagijat. Necu ulaziti u to da li jeste plagijat ili nije, jer nisam strucan a i nemam uvid u sam doktorat. Meni je sada potpuno jasno da jeste to politicka odluka, a da Mali nije ministar niko ne bi ni postavio pitanje njegovog doktorata. U ostalom sta se cekalo sest ili vise godina. Prvo sam pomislio da je studirao i doktorirao na Megatrendu,ali kako vidim nije. Kazu da je bio medju najboljim studentima drzavnog fakulteta. Nisam ni clan njegove partije,a koliko znam on se kurvao u vise partija. Mene zaprepascuje licemerje Univeriteta i jednog dela naroda koji optuzuje samo jednu stranu tj ministra. Uzmimo da je doktorat zaista plagijat. Pa ako je tako,kako onda moze biti kriv samo Sinisa Mali? Zar krivicu ne snosi i univerzitet i ljudi iz istog koji su sve ove godine cutali a dali mu doktorat. No to samo potvrduje vec odavno ono sto mislim, da je nas univerzitet leglo izdajica i petokolonasa. Bili su to i u vreme Milosevica a i danas su. Mnogo profesori su davno vec zavrbovani od nevladinih organizacija i zapadnih sluzbi.I generalno, najgori deo Srbije, najgori deo naseg naroda i jeste ta takozvana nasa intelektualna elita. Po njihovim izjavama u medijima, tih raznih profesora, vidi se da njih vise zanima politika nego struka. Pa razni njihovi analiticari,koji analiziraju onako kako i koliko im se plati.Zato ja te analčiticare i zovem analniliticari. Ako je vec ovaj doktorat plagijat, zasto se onda ne ide dalje, zasto se ne kazne odgovorni na univerzitetu? Nimalo mi ne pada na pamet da branim Malog, ali potpuno je jasno da ova odluka jeste politicka. Samo kad vidite ko je rektor univeriteta.Zena koja nije rodjena u Srbiji, dovedena je ko i ona jedna bivsa ministarka,koja nema veze sa Srbijom, mislim valjda Kori Udovicki. Sadasnja rektorka potpuno pripada onoj Srbiji petokolonasa drugosrbijanaca uz Vesnu Pesic, Natasu Kandic, i tu ekipu koja Srbiju smatra za genocidnu,za drzavu koja je ovde rasturila Jugodlaviju,izazvala gradjanski rat i sve. I gde je rektorka prvo otisla da obrazlozi odluku o doktoratu? Naravno na tv CIA koja se zove N-1.