Dokoni pop i jariće krsti...

Zato sto siri blud i nemoral, izaziva potencijalnu masu na sukobe.

Da,da, ona siri blud, a ovi iz 1389 šire toleranciju i napredne ideje. Zabrana za 1389, Obraz, Dveri, Naše i ostale fašiste je jedini način da se Srbija očisti. Ubeđen sam da oni što su životinjski prebili i ubili Tatona u najvećoj meri podržavaju ideje navedenih organizacija. Čak šta više, ubeđen sam da su Miša Vacić i ostali šljam direktno odgovorni za podsticanje mržnje prema strancima i svim drugima koji ovde žive, a nisu pripadnici "nebeskog naroda". U zatvor sa njima!!!:bye:

Daj bre pojasni nam malo, molim te. Ja sinoć izašao go na terasu, da zalijem kaktuse, lelujala mi, hm, muškost, pa da ne robijam za to bemti... Viš bre da ovi patrijote bez obraz(ovanj)a dežuraju zbog nemorala.

A šta poenta..." ...patriJote " il' nezaštićena "...muškos' " il' Bože me prosti to što smo svi MI , a naspram VAS tek patriote sa ili bez J , sa naglaskom bez obrazovanja..?:sad2:

Jel' da nam VI pročešljate malo i one prašnjave fakultetske diplome da iste nisu poprimile Bože me prosti patriotski smrad što vređa vaše uzvišene EUropske nosiće ?:sad2:

Back