- Poruka
- 1.684
...a pripadnici 1389 najavljuju tužbu protiv Biljane Cincarević
Ima li to smisla?
Ima li to smisla?
Ima smisla....a pripadnici 1389 najavljuju tužbu protiv Biljane Cincarević
Ima li to smisla?
A što?Ima smisla.
Zato sto siri blud i nemoral, izaziva potencijalnu masu na sukobe.A što?
Zato sto siri blud i nemoral, izaziva potencijalnu masu na sukobe.
Jel, pa gde je Pahomije ovih dana? A Bratislav, jel još vozi motorče po bike-skupovima? A pošto jedna sahrana, a? A koja kola voze popovi i da li svaka parohija mora da ima Audi A8 u voznom parku? A što se crkvena imanja izdaju privatnicima bez papira?Zato sto siri blud i nemoral, izaziva potencijalnu masu na sukobe.
Auh!
Zadnje vreme došlo, kad se za blud ide na sud![]()
Pa znate sta, to je kao kad se neko skine go i seta ulicom.Jel, pa gde je Pahomije ovih dana? A Bratislav, jel još vozi motorče po bike-skupovima? A pošto jedna sahrana, a? A koja kola voze popovi i da li svaka parohija mora da ima Audi A8 u voznom parku? A što se crkvena imanja izdaju privatnicima bez papira?
Stvarno je nemoralna ta Biljana, majku joj perverznu...
I tako kažeš, kad je dosadno, ti lepo umetnike na sud, to je baš dobro za državu, jelda?
Kako je to isto? Ko se to skinuo go?Pa znate sta, to je kao kad se neko skine go i seta ulicom.
To je remecenje javnog reda i mira.
Za to se ide na sud.![]()
Nemoj da me strašiš, znaš....ja taman htela da predložim ovom mom malo nemorala, kad ono 1389 voajeriše i kucka tužbePa znate sta, to je kao kad se neko skine go i seta ulicom.
To je remecenje javnog reda i mira.
Za to se ide na sud.![]()
Leluja blizu kaktusa? To neki novi ruski rulet?Daj bre pojasni nam malo, molim te. Ja sinoć izašao go na terasu, da zalijem kaktuse, lelujala mi, hm, muškost, pa da ne robijam za to bemti... Viš bre da ovi patrijote bez obraz(ovanj)a dežuraju zbog nemorala.
Možda jesam, a možda i nisam.... Ponekad sam kreativan i spreman sam za raspravu...@ Stanojko
Da sam znala, ne bih ucestvovala na tvojoj temi!
Sta pravis fotomontaze?
Neozbiljan si, a nisi ni duhovit, naprotiv, dosadan si.
ja se razočaram u sagovornika.Zato sto siri blud i nemoral, izaziva potencijalnu masu na sukobe.
Auh!
Nemoj da me strašiš, znaš....ja taman htela da predložim ovom mom malo nemorala, kad ono 1389 voajeriše i kucka tužbe
Sad je u redu, nisam ni mislila da to radim na ulici
A Biljana Cincarević je to radila, mislim, šetala gola ili šta?
Stavljen je veto na blud,dok 1389 ne odobri da to moze,tako da,ne zadrzavajte se mnogo za sankom,nema nista od akcije nocas,svi marsh kuci...
Auh!
Ako je ova cicvara umetnik onda sam ja astronaut.
Треба тужити, а после и Дачића, Тадића и тражити смене.....a pripadnici 1389 najavljuju tužbu protiv Biljane Cincarević
Ima li to smisla?