Ma ja ne znam čemu sve to.......Kakav nacionalna izjašnjavanja, kakve overe u sudovima....
Kad bi Srbija malo ekonomski ojačala, ja bih dozvolio mnogim državljanima okolnih zemalja da studiraju u Srbiji po veoma povoljnim uslovima.... naročito ako su kvalitetni i potencijalno dobri studenti.......
Tako zemlja pravi svoje prijatelje (nadam se da bi se većina vraćala u svoje matične zemlje da tamo rade i uzidžu je)...Bugarska je ja mislim dopustila to makedonskim državljanima.....
U Americi i Velikoj Britaniji i još nekim zemljama čak i stipendiraju strance, ali one najtalentovanije i najbolje, jer bilo da se vrate u matiču zemlju bilo da ostanu da rade kod njih oni su na dobitku.....Jer sa takvim kvalitetnim obrazovanjem, ti ljudi će zauzimati najviše funkcije u ekonomiji i politici svoje zemlje i tako šire svoju kulturu, način života i prave potencijalne saveznike, ili ako ostanu budu jedni od najboljih stručnjaka koji doprinose napredku zapadnih zemalja.....
Pa djavola bi se Beograd razvio tako, da u njega nisu dolazili možda i najtalentovaniji ljudi iz Crne Gore, BiH, i šire.....