dokle treba nekog trpeti ..gde je granica?

evo fino iskreno...prevelik je to račun, al reakcija nije opravdana
Oboje ste pogriješili, velika stvar.
Zaboravite taj hebeni račun i ne pominjite ga više...NIKADA
O drugim problemima o kojima pričaš...teško je dati savjet...čovjek pređe preko mnogo čega za šta je mislio da neće nikada.
Moraš sama izvagati...i morate RAZGOVARATI.

Perfect :cistinaocare:

Ha ha ha, moj poslednji racun je slican tom tvom famoznom. Razumijem ga u potpunosti :) - mada sam ja ovaj napravio. Medjutim to nije sustina vaseg problema. Ako zelis da budem iskren onda bi moj odgovor glasio - ti si razmazena, on je isfrustriran a oboje ste pomalo nezreli. Mislim da je daleko bitnije sta njemu ili tebi smeta u vasem 'krevet' odnosu nego koliki je racun. Dakle nemate mogucnost da takvu i slicne stvari izgladite u krevetu. - Koliko nekoga trpiti - onoliko koliko tvoja ljubav to moze nositi, kad je u pitanju on - i obratno. Procjena koju jednio vi mozete uciniti.

Dosao je racun za telefon 300 e
za moj telefon ..mobilni,,
Moj muz ga je primio ,i popizdeo ,,kao to je debilno da trosis toliko u romingu
sa kim je zivim ,to govori o meni ,,.stigao ti je jedan racun zasto si onda nastavila da trosis toliko
gde cu ja stici sa tobom? ako mozes da se tako ponasas i trosis ,,nigde se ne pomeram ja tupkam u mestu
nikada se necemo pomeriti ja se necu pomeriti nikada....sa mrtve tacke...
uz tebe...
I mozda sve ove izjave stoje .i mozda mogu da ih izazove jedan telefonski racun(da spomenemo da on nikada nista nije platio.plati u slucaju kada ga ja prisilim ..ali ja to ne radim bas cesto, neka ,on nema posla-nesto honorarno nekada uradi ali se bas i ne trga da nadje neki posao - on odradjuje pripravnicki staz ...zivimo u stanu koji ja placam ,moj brat mu je nasao - i jos platio coveku samo da ga primi i prijavvi da pocne da mu tece pripravnicki staz..)
Borimo se sa nervozom, stalno mu nesto smeta , te mojp papagaj te moje macke ,te kuce (jeste da je u jednom trenutku bilo previse zivotinja i da su smetale..i smatrala sam da su mu primedbe na mestu - kada smo resili se zivotinja onda mu je smetalo ne organizacija u kuci. pa smo krenuli da krecimo ,,i taman se kao smirio ,dosao je taj racun i onda je nadrkan i sve mi to ispricao sta sam napisala na pocetku posta
Da ne govorim da smo na more otisli ja ,i njegov brat i on , da je on izgoreo ruku na vreloj vodi na pocetku
letovanja i da je stalno nesto sreao ,stalno se zalio, bio nadrkan
,,onda smo otisli na izlet jednom ,,i nasalio se njegov brat u guzvi
- zamisli sada mu neko na drugu ruku prospe vrelu vodu? pa onda bi totalno nadrljala,,,
...
dakle,veceras sam popizdela ,i rekla da hocu razvod braka i hocu da se odseli (mada znam da nema gde )
....on je rekao
- pa svako bi popizdeo da vidi onaj racun onoliki
--oces li ti da platis ja ne razumem
-- ne radi se o tome... bla bla bla
ja ipak ne verujem da bi svako popizdeo da vidi racun
,,mislim da se radi o njegovoj psihi koja ne trpi da mu je dobro i mirno u zivotu
da mora da kinji nekog - i omalovazava kao sto je to njegov otac radio njemu celog zivota
...kako bi vi reagovali u njegovom polozaju na racun od 30 000 din

Pa dobro ja sam se frapirala na račun od 4000 :( nači umalo me šlog nije opalio. Al' moj račun pa šta sad da radim :( da sam napravila 30 hiljada katapultirali bi me iz kuće ili poslali u zatvor da im šaljem zaradu od kopanja krompira.
Sestro nije ti taj sav svoj, preporuči mu malo da poseti čika docu i ozbiljna sam. Ako neće, tj. ako mu je ispod časti onda imaš debeo problem. Njemu treba nešto za smirenje al' onako u vidu terapije.

Dosao je racun za telefon 300 e
za moj telefon ..mobilni,,
Moj muz ga je primio ,i popizdeo ,,kao to je debilno da trosis toliko u romingu
sa kim je zivim ,to govori o meni ,,.stigao ti je jedan racun zasto si onda nastavila da trosis toliko
gde cu ja stici sa tobom? ako mozes da se tako ponasas i trosis ,,nigde se ne pomeram ja tupkam u mestu
nikada se necemo pomeriti ja se necu pomeriti nikada....sa mrtve tacke...
uz tebe...
I mozda sve ove izjave stoje .i mozda mogu da ih izazove jedan telefonski racun(da spomenemo da on nikada nista nije platio.plati u slucaju kada ga ja prisilim ..ali ja to ne radim bas cesto, neka ,on nema posla-nesto honorarno nekada uradi ali se bas i ne trga da nadje neki posao - on odradjuje pripravnicki staz ...zivimo u stanu koji ja placam ,moj brat mu je nasao - i jos platio coveku samo da ga primi i prijavvi da pocne da mu tece pripravnicki staz..)
Borimo se sa nervozom, stalno mu nesto smeta , te mojp papagaj te moje macke ,te kuce (jeste da je u jednom trenutku bilo previse zivotinja i da su smetale..i smatrala sam da su mu primedbe na mestu - kada smo resili se zivotinja onda mu je smetalo ne organizacija u kuci. pa smo krenuli da krecimo ,,i taman se kao smirio ,dosao je taj racun i onda je nadrkan i sve mi to ispricao sta sam napisala na pocetku posta
Da ne govorim da smo na more otisli ja ,i njegov brat i on , da je on izgoreo ruku na vreloj vodi na pocetku
letovanja i da je stalno nesto sreao ,stalno se zalio, bio nadrkan
,,onda smo otisli na izlet jednom ,,i nasalio se njegov brat u guzvi
- zamisli sada mu neko na drugu ruku prospe vrelu vodu? pa onda bi totalno nadrljala,,,
...
dakle,veceras sam popizdela ,i rekla da hocu razvod braka i hocu da se odseli (mada znam da nema gde )
....on je rekao
- pa svako bi popizdeo da vidi onaj racun onoliki
--oces li ti da platis ja ne razumem
-- ne radi se o tome... bla bla bla
ja ipak ne verujem da bi svako popizdeo da vidi racun
,,mislim da se radi o njegovoj psihi koja ne trpi da mu je dobro i mirno u zivotu
da mora da kinji nekog - i omalovazava kao sto je to njegov otac radio njemu celog zivota
...kako bi vi reagovali u njegovom polozaju na racun od 30 000 din

Da idete da se lecite i ti i on ... MOMENTALNO ! :rtfm:

Back