Dokle ste najdalje putovali svojim automobilom?

1657797200248.png

ovako nešto?

Ne mora bas 500 ,ali autoput jeste dosadan .
Pa jeste ali je i bezbedniji... Ranije kada sam išao kolima i Grčku, autoput se završavao negde kod Leskovca i onda je bila magistrala. Taman kad se smoriš od autoputa kreće magistrala kroz grdeličku klisuru, počinju blage krivine, preticanje, vožnja dobije na dinamici prosto se razbudiš, poveća ti se koncentracija!

u hrvatskoj je dobar autoput,
a policajaca nema,
tu sam vozila 180 do c. gore,
uglavnom svi kazu da nema nigde kontrola i radara,
dok u austriji svako malo radar
Prošle i ove godine su stavili brdo kamera koje snimaju brzinu, pojas i upotrebu telefona tako da batali jurcanje i uključi neku aplikaciju da te opominje na kamere.

A što se tiče presretača uvek uspori kafa vidiš iza sebe neki auto da ide brže. Na kamerama vide da juriš pa se negde uključi presretač da te stigne.

Prošle i ove godine su stavili brdo kamera koje snimaju brzinu, pojas i upotrebu telefona tako da batali jurcanje i uključi neku aplikaciju da te opominje na kamere.

A što se tiče presretača uvek uspori kafa vidiš iza sebe neki auto da ide brže. Na kamerama vide da juriš pa se negde uključi presretač da te stigne.
to u hrvatskoj?
kakvi su to presretaci, vidim i u srbiji ih pominju,
jel to civilno auto,
otkud da znam da nisu pirati:mrgreen:

to u hrvatskoj?
kakvi su to presretaci, vidim i u srbiji ih pominju,
jel to civilno auto,
otkud da znam da nisu pirati:mrgreen:
U rvackoj a presretači su svuda isti škoda oktavija, superb, audi i slične civilne limuzine. Imaju diskretne blinkere i stop pozadi. E sad jbg ti probaj da bežiš pa posle objašnjavaj.

Kako ja vozim a1 tako što stavim ciglu na gas i jurim 170-180 a kada vidim u retrovizoru da nešto ide usporim na 125 dok me ne zaobiđe pa opet vratim ciglu. Isto i kada nailazim na petlju ili pumpu usporim pa kad prođem dam gas. Seti me se ponekad 🤗

Back