paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
Koja je svrha ove teme uopste???
Skupe su i nike patike pa ih ljudi nose,skupe su i cigarete pa ljudi i dalje konzumiraju to djubre...sve je skupo,a bez mnogih stvari se moze,bez leka ako je preko potreban se ne moze tako da u cemu je problem?...
U ceni?
Pa antibiotici i treba da budu skupi , zato sto su ih ljudi masovno uzimali na svoju ruku pa su se razvile multirezistentne bakterije koje ni jedan lek ne moze da sanira,pa eto problema nama zdravstvenim radnicima.
Neka me ispravi ko misli da gresim,ali antibiotici se ne piju 365.dana u godini i ne kupuju se svaki drugi dan,pa ne vidim toliki problem u ucescu od 500 ili 1000 dinara.
tuzno je sto to ne vidis..zato nam mozda tako i jeste..
sta ce da uradi onolika sirotinja koja nema nikakva primanja kad mu se dete razboli..??? ja nisam uzeo za dete antibiotik na svoju ruku-vec na recept lekara pedijatra...i sad treba da opravdam drzavu kojoj su puna usta borbe za natalitet - a za terapiju deteta od upale grla-roditelj treba da izdvoji i do 2000 dinara...a 30% gradjana ne radi...i tebi je to normalno..??
- - - - - - - - - -
meni su za crveno grlo dali eritromicin i dadoh samo 50 din
ti si bas zaglavio kad si dobio tako jak lek![]()
ti si drugo...ja antibiotike ne pijem iz principa..nisam koristio antibiotik vise od 15 godina...ali dete je drugo--posebno ako je sklono alergiskom bronhitisu ili asmi...