paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
jutros odvedem sina od 11 godina kod doktora -- crveno grlo....dr.prepise panklav...ucesce 500 dinara...i posle se nadripoliticari kunu verbalno da dokazu narodu da su za natalitet...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па зашто одмах не одеш и тамо ,,лепо и уредно учиш'' (школујеш)?Zato ja lepo i uredno ucim da odem i imam normalni zivot u Nemackoj, Austriji, Kanadi, SAD-u, svugde severnije od Slovenije.
jutros odvedem sina od 11 godina kod doktora -- crveno grlo....dr.prepise panklav...ucesce 500 dinara...i posle se nadripoliticari kunu verbalno da dokazu narodu da su za natalitet...
Pa nije - Panklav na slobodno je preko 800 dinarčićaJa neznam cemu recepti i cekanje kad na kraju sve platis ili okrnjis samo 100dinara?![]()
Модератори,ставите у лепљиву тему неку о том пропалом здравству у нашој земљи,и нека се људи јадају докле хоће. Разумем да има пуно проблема,али отварати сваког дана нову тему,са истом тематиком је сулудо.
Ja neznam cemu recepti i cekanje kad na kraju sve platis ili okrnjis samo 100dinara?![]()
..... и за сваки преписани лек у апотеци 3-4 замене са различитим ценама.
Фармако трговачки путници се свакодневно могу видети у Домовима здравља и апотекама и носе те замене и ,,добре'' цене.
Ne secam se imena znam samo da je ucesce bilo 300 a uz to moram i da kupim neke banana lekove od 500 dinara da bi zastitio creva ili zeludac od ovih prvih lekova kao, uz to sam cekao tacno pola sata da me primi,to sve neozbiljno i nepismeno.
....осим тачног назива лека!Код доста лекова се учешће уз рецепт,поклапа да ценом у слободној продаји. Тако да је код тих лекова,сврха рецепата нејасна.
danas sam dobio jos 3 recepta--sve se kupuje...do sada preko 1.600 dinara...do izlecenja ko zna koliko jos...pitam se sta ce roditelji koji nemaju prihoda..??
i onda cujemo politicare da laprdaju o natalitetu...
- - - - - - - - - -
uzas..
To stvarno nisu velike cene za lekove samo sto je u Srbiji nizak zivotni standard.
Licno mnogo vise novca trosim na probiotike, kvalitetne naravno.
Oko 90 dolara mesecno na probiotike
(Za celu 4 clanu porodicu)
Који су то,квалитетни пробиотици,можеш и на пп.![]()