Dokle ići?

Ana Janić

Zainteresovan član
Poruka
321
Dugo sam smatrala da u ljubavi ne postoji poniženje,tj. da kad neko nekog voli i u ime te ljubavi nekad pogazi ponos ili neke svoje principe,da je to opravdano.Sad sam se našla u jednoj situaciji koja me je navela da se preispitam i razmislim-da li je to baš tako?:think:

Svako ima svoju granicu. Ti najbolje znaš posle koje tačke gaziš sebe i osećaš se loše a ne dobro kao što se oseća svako biće u vezi u kojoj postoji istinska Ljubav.

Dugo sam smatrala da u ljubavi ne postoji poniženje,tj. da kad neko nekog voli i u ime te ljubavi nekad pogazi ponos ili neke svoje principe,da je to opravdano.Sad sam se našla u jednoj situaciji koja me je navela da se preispitam i razmislim-da li je to baš tako?:think:
ja nikad ne opravdam gazenje principa i ponosa, sta ce mi takva osoba pored mene ako cu se ponizavati...a sta je kod tebe konkretno u pitanju?

Cesto ljudi misle da ih neko ponizava i ne postuje, jer ne dobiju ono sto misle da bi trebali. Pa im sve deluje kao manipulacija ili ponizenje.

Back