Dokle će Tadić da pravi Srbe budalama?

Sigurno dok opozicija bude ovakva, a mozda i malo duze.

Sam SRS je odgovoran zato sto je sada ova vlada. Jel bilo suskanja o tome da mora Kostunica da bude premijer? Da ne bi niko iz SRS uradio nista, jer SRS = Seselj ? Samo on sme da misli i odlucuje?!? I onda kad nema njega, nema ni stranke? Klasicno jednoumlje.

Cak je i Dacic po nastanku SNS primetio - da smo sa SRS napravili vladu, sad je ne bi bilo.

Ko je glasniji izmedju izbora i u kampanji, ne znam. Ali izborni rezultati govore. Na ove rezultate se niko nije zalio.

p.s. Tadic je po ovom ustavu izabran prvi put, moze jos jednom ;)

Bivši evropski pregovarač o statusu Kosova Marti Ahtisari izjavio je španskom listu "Mundo" da "sve zemlje koje žele da postanu članice Evropske unije, a posebno one na Balkanu, moraju priznati da je Kosovo nezavisno".A Tadić priča Srbima o ulasku u EU A da Kosovo ostane sastavni deo Srbije.

Španski list piše da je Ahtisari "otac kosovske nezavisnosti" i dodaje da
"I Srbi moraju shvatiti takvu neopozivu činjenicu, jer smo u 21. veku i ako se neka vlada ponaša kao ona Miloševićeva u '90-im godinama, gubi pravo na vladavinu", navodi bivši pregovarač o statusu Kosova.
Ahtisari tvrdi da je "Kosovo jedinstven slučaj" i dodaje da je "Milošević izbacio Albance s posla, poslao na njih vojsku, što je izazvalo vojni otpor Albanaca i međunarodnu intervenciju".
"U svakom slučaju je to jedinstven slučaj koji ne treba da brine Špance i ne predstavlja nikakav presedan", navodi "Mundo" reči Ahtisarija koji odmah naglašava da "se to ne može primenjivati u drugim situacijama u svetu".

E sad TADIĆ pored svega uspeo je da ubedi Srbe kao će ih odvesti u EU a da Kosovo ostaje u Srbiji.
Znači dolazi vreme kada će većina Srba morati da priznaju da su Tadića izabrali da bi zaštitili svoje guzice a Kosovo cena da ostane glava na ramenima.

Pa Spanci su najveci protivnici nezavisnosti Kosova u Evropi.

Gde bas njih nadje da citiras.

Sigurno dok opozicija bude ovakva, a mozda i malo duze.

Sam SRS je odgovoran zato sto je sada ova vlada. Jel bilo suskanja o tome da mora Kostunica da bude premijer? Da ne bi niko iz SRS uradio nista, jer SRS = Seselj ? Samo on sme da misli i odlucuje?!? I onda kad nema njega, nema ni stranke? Klasicno jednoumlje.

Cak je i Dacic po nastanku SNS primetio - da smo sa SRS napravili vladu, sad je ne bi bilo.

Ko je glasniji izmedju izbora i u kampanji, ne znam. Ali izborni rezultati govore. Na ove rezultate se niko nije zalio.

p.s. Tadic je po ovom ustavu izabran prvi put, moze jos jednom ;)
Ne treba se sikirati, dok bude tekao drugi mandat, vec ce naci nacin da promeni taj deo Ustava koji ce da ga drzi na vlasti dok..... se ne desi cudo:dash:

Pa Spanci su najveci protivnici nezavisnosti Kosova u Evropi.

Gde bas njih nadje da citiras.

E, to zaboravih gore... Jako mi je cudno da odande javljaju :think:

A videh, na B92, ... "13. decembra se u 130 opstina Katalonije odrzava referendum o samoopredelenju"... A sve to najavljuje neki... sta im je vec... od Katalonije, neki politicar, koji je inace za samostalnost.

Kosovo jedinstven slucaj? Malo sutra. Al dodje maca na vratanca. A vratanca mogu da budu i u Teksasu.
Igraju se sa jako opasnom stvari koja se lako pali, a tesko do nikako gasi.

Vreme je da se to resi sever nama, jug njima i nama jos da daju 20 miljarde.

Bilo bi lepse da nama Vojvodjanima daju osamostaljenje,a da za zamenu Kosovo vrate u sastav Srbije.Kosovo je i onako bilo shupak,pardon srce Srbije:hahaha:
Samo na Kosovu nema sta da se"muze".Jad i beda od zemlje i 2 miliona prljavih vaskavih Kaljimerovaca.Pustite vi nas Vojvodjane pa vratite to kosovsko "bogatstvo"u sastav Srbije,ja nebih imao nista protiv:mrgreen:

Bilo bi lepse da nama Vojvodjanima daju osamostaljenje,a da za zamenu Kosovo vrate u sastav Srbije.Kosovo je i onako bilo shupak,pardon srce Srbije:hahaha:
Samo na Kosovu nema sta da se"muze".Jad i beda od zemlje i 2 miliona prljavih vaskavih Kaljimerovaca.Pustite vi nas Vojvodjane pa vratite to kosovsko "bogatstvo"u sastav Srbije,ja nebih imao nista protiv:mrgreen:
Sta bre ti pricas.. u cije ime ti to zboris ovde???AAAAAAAAAAAAAA

Mozes da govoris samo u svoje ime, ali ne i u moje, pa ni ostalih...

Jasno....

Sta ce jadni nego da pene.:zper:

O nasem trosku, bez izuzetka :whistling:

A imam jedan interesantan primer: Indjija... Tamo je do poslednjih lokalnih izbora bila opozicija u SO, a direktno izabran DS predsednik opstine...
I oni su vec tada bili... skoro pa Diznilend. A sad imaju i SO vlast kao republika, a predsednika opstine nisu menjali.
Nesto truda - i rezultati ne izostaju :per:

A jos pre 40 godina smo culi za Staru Pazovu... spustili poreze i privatnici navalili :D

Obe opstine naslonjene na BG, ne unutar njega... Sta ostali cekaju?

Back