Докле ће смети да нас гледају у очи!?

Тема је за мене чиста петица (5)!
Браво!
Иако сам ових дана презаузет, јер покушавам да помогнем пријатељу чија је фирма посустала да је вратимо на ноге, ја пратим шта се дешава на Форуму и драго ми је када видим да је патриотски фронт све јачи и јачи! Браћо и сестре поносим се вама!
А што се тиче те Србљановићке (ја би је пре назвао Србљаговићка) јако бих волео да ми уприличи један јавни дуел, да ми изађе на црту, па да видимо чија мајка црну вуну преде!
Фукара је увек само фукара и како рече већ поменути владика: У фукаре очи од сплачине... било и остало!

Na sajtu b 92 nema samo politika.

Па знаш како је, људи мало и шврљају. Дође неко због спорта, кажу да им је то ОК, али није ни аполитичан, па мало сврне... А тај блог је баш "мешано месо". Како рекох, и ја сам ово случајно видео, хтео да видим неку зезанцију. Мислим, легитимно је то. Имам ја уметнички и политички сајт. И очекујем интеракцију посетилаца ;)
Оно што треба то је препознати проблем и рећи народу да су ови тенденциозни и за чији рачун су тенденциозни.

Ljiki je ipak veca faca sa feredzom:)

Јеси ли се тако смејао и када су Наташи Кандић давали златну нанулу?
Двоструки стандарди БАТИЦЕ, а?

Zayebavanje sa akcijom koja ima cilj da pomogne ljudima koji u 21. veku zive pod opsadom u sopstvenim domovima. Sarmantno.

Drugovi "liberali", taman kad covek pomisli da ogavniji ne mozete biti, vi ga iznenadite...

Па да поновим питање с почетка теме
Ако их (ДРУГОВЕ либералисте) видите на улици, да ли ћете само окретати главу?

Back