Dokle ce ostatak Srbije da trpi BG

Našao Tihi da mi priča o fakultetu :lol:
Naravno da se plaća ako si loš student a ti si bio katastrofalan :super:

ebali bi se a da vam ne udje? Ma nije nego... Šetkali bi se po beogradu a ne bi da plaćate zdravstvo - ne valja vam.... Policija korumpirana pa ni to ne bi da plaćate jelda? Ovo moze samo malouman čovek da izjavi.

I ja bi najradje da srbija bude samo vojvodina i beograd, ovo dole južno je sramota kako uzgleda... Pa svoj maternji jezik niste u stanju da savladate za 8 razreda škole!

Čuj njega traktoristu ne bi finansirao pozorište... Eeee mentoli ubogi pa ako vi niste učili školu ne treba ni vaša deca? Sramite se primitivci.

Ali znajuci da je Beograd gutac novca i ljudi, ni oni vas nece :D Naravno da bi se sad Beograd odvojio,a Vojvodina jos nije riknula pa ce BG da pozivi sa njom jos malo u zajednickoj drzavi dok jos ima da se muze u drzavnu kasu. :roll:

Poslednja izmena:
Kako jadno i pateticno :(
I kao mi treba da se slozimo...e muko moja ...pa mi se izmedju sebe glodjemo i pljujemo..da nam drugi uopste i nisu potrebni da se sami istrebimo .
Smeta im ostatak Srbije?
Nije im smetao kada su oktobra meseca te 2000 srusili Milosevicev rezim dok su kao misevi virili sa svojih terasa:lol:
Pitaju se zasto ljudi dolaze da zive u Bga ne ostaju u manjim gradovima..
Sigurno jer im u tim manjim gradovima toliko lepo,ima pozorista svih mogucih fakulteta ,institucija..pa eto oni besni otisli u Beograd .
:roll:

Ja ti kazem kako je bilo ,vise je izdvajano za obrazovanje jer se moglo dok je bila autonomija ,mozda bi i ti nerazvijeni regioni bolje se organizovali,uredili svoj zivot i podigli standard ,naravno u pocetku uz pomoc sredstava iz Eu namenjenih za prevazilazenje regionalnih razlika a kasnije bi stali na noge

Ja bih ovo u potpunosti podržala, ako ništa drugo onda bi makar lokalna samouprava morala da preuzme odgovornost, a ne da se večito kriju iza kukanja na BG.

Opštine sa najvećim i najmanjim zaradama
Deset opština sa najvišim (neto) prosečnim zaradama za drugi kvartal 2009:
Opština Prosečna zarada
Novi Beograd 48.519
Lazarevac 46.285
Surčin 45.749
Vračar 43.216
Lajkovac 42.679
Stari grad 42.666
Palilula (Beograd) 41.558
Savski venac 40.897
Grad Beograd 40.135
Zemun 39.231

Deset opština s najnižim (neto) prosečnim zaradama za drugi kvartal 2009:
Opština Prosečna zarada
Bela Palanka 12.735
Vladičin Han 14.726
Svrljig 15.264
Kuršumlija 15.616
Pantelej (Niš ) 16.633
Rača 16.701
Gadžin Han 17.200
Blace 17.466
Bojnik 17.545
Palilula (Niš) 17.632

dokle ce ostatak Srbije da trpi BG

beograd je jugoslavija i dalje!

Opštine sa najvećim i najmanjim zaradama
Deset opština sa najvišim (neto) prosečnim zaradama za drugi kvartal 2009:
Opština Prosečna zarada
Novi Beograd 48.519
Lazarevac 46.285
Surčin 45.749
Vračar 43.216
Lajkovac 42.679
Stari grad 42.666
Palilula (Beograd) 41.558
Savski venac 40.897
Grad Beograd 40.135
Zemun 39.231

Deset opština s najnižim (neto) prosečnim zaradama za drugi kvartal 2009:
Opština Prosečna zarada
Bela Palanka 12.735
Vladičin Han 14.726
Svrljig 15.264
Kuršumlija 15.616
Pantelej (Niš ) 16.633
Rača 16.701
Gadžin Han 17.200
Blace 17.466
Bojnik 17.545
Palilula (Niš) 17.632

dokle ce ostatak Srbije da trpi BG

Dok se u njega ne preseli...

vs%2008t5.JPG

U Japanu se već prave roboti koji će služiti staračka domaćinstva, u Nemačkoj se ostarelim prostitutkama nudi prekvalifikacija za negu starih osoba (u nedostatku medicinskih sestara).Srbija nema para u budžetu ni za robote ni za prostitutke.

:super:

tek ces da vidis kolko ce ljudi da ode kad se ukinu vize

pricao sam bas skoro sa jednim likom iz rumunije, kaze u rumuniji u pojedinim mestima skoro vise ne mozes da vidis mladog coveka

isto ce ti tako biti i u srbiji

Uzroci apatije kod mladih u Srbiji

A s obzirom na to da je natalitet u Srbiji medju nizima u regionu,a mortalitet visi,uz ovakvo istrazivanje na linku izvesna je samo jedna sudbina Srbije - zemlje u razvoju koja ce postati zemlja penzionera. Ovo se odnosi i na Beograd takodje,jer (gle ironije) mladi Beogradjani su prakticno najnezadovoljniji svojim zivotom u Beogradu u poredjenju sa mladima u ostatku zemlje,jer ispred sebe postavljaju isuvise visoke kriterijume,prakticno nedostizne uporedjujuci zivot u Beogradu sa zivotom u evropskim gradovima. Dakle,masovniji odliv mladog stanovnistva van zemlje pre ili kasnije opet ce zahvatiti i Beograd. Rezervoar iz provincije nije nepresusan,a vec se jedan politicko-ekonomski odliv dogodio tokom 90tih.

Vojvodina i Srbija......kako to lepo zvuci.
Pa kada Vojvodina ode. jer BG opet pravi istu gresku,
vi berite maline .....pa u Gucu pod satry da slusate tryyyyybeeeeee.
a mi cemo se vec nekako snaci.
Pre jogurta imali smo plate u rangu Slpvenije i sa njom bili najrazvijeniji deo SFRJ
Rezimi se menjaju ali politika prema Vojvodini ostaje ista,
Za Beeeograd.!
I ko zeli da zivi u takvoj drzavi?
I zato nezadovoljstvo raste.......
Jer mnogo toga nas dijeli....

Back