Dokle, bre???

eIvin:
pazi, sve to stoji...niko nije dovoljno lud da veruje da su ovi koji su došli posle petog oktobra cveće. ali, svakako ću više da cenim onoga koji krade krupno, nego onoga koji krade na sitno, a pri tom su mu puna usta nadaleko čuvenog radikalskog poštenja...samo poglledaj prenos skupštine ili neku političku emisiju...iako su obojica đubrad, naravno...

Ma znaš kako, ja ne cenim ni jednog koji bi preko 'leba pogače. Em im je prvo zasedanje skupštine, ako se sećaš, bilo povodom povišica plata. I tu su bili svi jednoglasni. Od tada su imali 3-4 takva zasedanja sa istom tematikom i to je jedini put da su svi bili jednoglasni i na istoj strani. I na kraju, kada su isposlovali plate od 100-150.000,00 dinara, dnevnice od par hiljada, skupštiniski ručak (komplet) za neke smešne pare itd. itd. pa troškove putovanja, pa hotele, pa ovo, pa ono, oni bi još da maznu nešto sa strane. Sve jajare do jajare. I ja tu onda ne gledam jesu li iz ove ili one partije, nego ima li nekoga da se buni protiv takvog rasipanja para, da sam sebi predloži smanjenje dnevnica, troškova i sl. NEMA. E zato su meni sve to ista g.v.a.

Radikali,demokrate,socijalisti,NVO,sve je to isti sljam.Jedini razlog zbog kojeg se ljudi bave politikom je licna korist.Iz bilo koje da su stranke svi imaju samo jedno zajednicko i samo jedan krajnji cilj,licno bogacenje.
Zaljubljen sam u totalnu anarhiju :twisted:

serb_pagan:
ajd kad smo vec kod kradja u parlamentu...pa u vreme SMrada se u tom parlamentu kralo svakodnevno,sto je milion puta dokazano tv snimcima tadasnjih nezavisnih televizija...i sta je bilo od toga? nista naravno,sad je kao alen selimovic ispao jedini koji je poturao kartice u skupstini,kad se u vreme kradomana bozovica to radilo nasiroko...licemerje...jos je smesnije sto se tog nesrecnog alena hvataju lopurde poput milorada vucelica i ace vucica u cije vreme su cinjene mnogo teze povrede propisa skupstine srbije...bre,radikali su prodavali mesta u saveznoj skupstini,snimljeni su kako primaju koverte,i naravno od toga nista nije bilo...
Ubice te ta mrznja, jadni paganine!
Da li su ovde po novom "pravilniku" dozvoljene uvrede tipa SMrad?
Meni se cini da rekose da nisu, ali, rekli pa porekli :roll:
Sve sto si napisao je cista izmisljotina, i samo si ti video te "snimke" dok je cela Srbija videla (osim tebe i slicnih tebi) kako ovi danasnji galsaju iz Bodruna, Soluna.....
Koliko ja znam, nisu Vucelic ni Vucic osudili Alana nego njegovi, navratili ga (naterali) a onda pustili niz vodu.
Citam neki dan u stampi, uzalud nesrecnik pokusava da bar na telefonu uhvati onog jednog koji mu je naredio, ali je nedostupan, tako rekose, posto Alan nece da kaze koji je, ne sme ili se jos nada?
Da li se "onaj" vratio iz Irske :lol:

skarfejs:
ПРЕСУДА ОПШТИНСКОГ СУДА У КУЛИ
Посланик осуђен због крађе струје

НОВИ САД – Општински суд у Кули осудио је бившег председника ове општине и кандидата за ту функцију на изборима који ће бити одржани у недељу, 9. јула Тихомира Ђуричића (СРС), иначе народног посланика, на три месеца затвора, условно на годину дана, због крађе струје.

Pa gde na svetu ima da narodni poslanik krade struju :confused: :confused: :confused:

pssst...
video sam potpredsednika vlade da kupuje onaj jeftin lebac u jednoj pekari na Dorćolu...

Plava Bilja:
Ubice te ta mrznja, jadni paganine!
Da li su ovde po novom "pravilniku" dozvoljene uvrede tipa SMrad?
Meni se cini da rekose da nisu, ali, rekli pa porekli :roll:
Sve sto si napisao je cista izmisljotina, i samo si ti video te "snimke" dok je cela Srbija videla (osim tebe i slicnih tebi) kako ovi danasnji galsaju iz Bodruna, Soluna.....
Koliko ja znam, nisu Vucelic ni Vucic osudili Alana nego njegovi, navratili ga (naterali) a onda pustili niz vodu.
Citam neki dan u stampi, uzalud nesrecnik pokusava da bar na telefonu uhvati onog jednog koji mu je naredio, ali je nedostupan, tako rekose, posto Alan nece da kaze koji je, ne sme ili se jos nada?
Da li se "onaj" vratio iz Irske :lol:
ne znam iz kog si ti sela i da li ste tamo devedesetih imali studio b,da si gledala znala bi...

Back