Dokazivanje

Zasto se kod nas muskarci stalno dokazuju zenama, a zene nikad muskarcima, zasto tipovi jednostavno nisu, ako oces tako kako je uzmi, ako neces sta cu ti ja?:)

Pitanje za muske. Sta mislite da li te zahtevne zene treba istorbat ko krave, da bi snizile kriterijum prema vama?

Ja se u ovo sve ne racunam, jer imam super curu.:heart:

Mislim da se, u stvari, zenske mnogo trude oko nas majmuna koji cheshamo moshnice
izlazeci iz kladionice i pljujemo po ulici dok nam stomaci vire ispod majice:(
Zenske mozda pricaju o kriterijumima, ali ne vidim da ih se drze
Nama je lako, i dalje smo pecinski, a one lice na boginje

Па то нисте рекли одмах. Рекли сте (ти и етернал дреам) да ако изгледам добро и имам кеша обавезно имам 4-5 риба које ме јуре, па сам се мало запитао ако је то стварно тако дај да и ја набавим нека добра колица и нешто кеша, али сте накнадно у реченицу додали ''...4-5 дебилних риба...'', па ми је онда прича постала мање занимљива ;)

:rotf:
Uprawo to. Tako i ja uwek imam 2-3 debelih koje bih mogao da smuwam
A ne mogu da werujem da ti werujesx owim likowima z:D. Pa wetjina od owih saweta su ti od likowa koji nikada nisu ni poljubiili dewojku a kamoli je imali z:D.
Kad neko kaze ako izgledas pristojno i imas pristojno kaze da tje da se "lepe" za tebe dewojke to je samo za :rotf:

Mislim da se, u stvari, zenske mnogo trude oko nas majmuna koji cheshamo moshnice
izlazeci iz kladionice i pljujemo po ulici dok nam stomaci vire ispod majice:(
Zenske mozda pricaju o kriterijumima, ali ne vidim da ih se drze
Nama je lako, i dalje smo pecinski, a one lice na boginje

Ja nosim kosulje, ne pljujem, sredjen sam i tako to swe ^_^. Ja isto licxim na Boga josx malo. A neka jure was petjintze, ko ih yebe. Ja rek0h wetj par puta sta rade njih0w pr0blem. Sam0 neka ne 0cekuju da tju ih ja p0sle primiti u sw0je narucxje. Neka paze sa kime su. Pa nek se p0sle udaju za te petjintze,p0dw0dacxe, ment0le, nasilnike i 0stale

Zasto se kod nas muskarci stalno dokazuju zenama, a zene nikad muskarcima, zasto tipovi jednostavno nisu, ako oces tako kako je uzmi, ako neces sta cu ti ja?:)

Pitanje za muske. Sta mislite da li te zahtevne zene treba istorbat ko krave, da bi snizile kriterijum prema vama?

Sve bih dao kad bih razumeo pitanje...
Jel ti radi klima kad postavljas pitanja?

:rotf:
Uprawo to. Tako i ja uwek imam 2-3 debelih koje bih mogao da smuwam
A ne mogu da werujem da ti werujesx owim likowima z:D. Pa wetjina od owih saweta su ti od likowa koji nikada nisu ni poljubiili dewojku a kamoli je imali z:D.
Kad neko kaze ako izgledas pristojno i imas pristojno kaze da tje da se "lepe" za tebe dewojke to je samo za :rotf:

Написао сам ''дебилних'', а не ''дебелих'' ;) И знао сам ја од почетка да нису у праву, али сам ипак питао можда су нашли нове аргументе да ме убеде у супротно ;)

Da, žene umeju biti krave i treba ih tucati snagom od 240 KS

Tako je. Zato sam ja presto da sluzxim wasxem Bogu- vagini xD. A sam0 m0zete da tzrknete, jer mene ne m0zete imati wishe basx tak0 lak0 ^_^

Vasem Bogu Vagini :lol:))..

"Overcome by this holiest of altars
so pure, so rare
to witness such a lovely goddess
I lost my self control
beyond compelled to throw this dollar down
before your holiest of altars.." :mrgreen:

xaxaxa....e,Sinnke....al si osetljiv....:P Pa sta i ako nadje...
I ako i nadje zamerku,jel to znaci da je i nezadovoljna?:think:
Nis' ti imao ribu....:P

I sad jel ti gledas zene ili frajere.....:think::P

Pa ako se zbog nekog moras menjati itekako se radi o nezadovoljstvu. Meni u zivotu nije palo na pamet da budem takav gad i da idem nekog menjati.

Koja to doza maloumnosti mora biti u coveku.:roll:

Pa ako se zbog nekog moras menjati itekako se radi o nezadovoljstvu. Meni u zivotu nije palo na pamet da budem takav gad i da idem nekog menjati.

Koja to doza maloumnosti mora biti u coveku.:roll:

Menjas se samo zato sto sam to zelis,ako zelis....sve sto je pod prinudom je kontraproduktivno i lose.Dakle tu se slazem sa tobom.
Dvoje ili mogu zajedno ili ne mogu.Ili su kompatibilni ili ne.Svi se mi menjamo u nekim pojedinostima,ali sustina naseg bica,jednom formirana ne moze ,niti treba da se menja.I pod menjanjem ja uvek podrazumevam promenu koja je za licno dobro pre svega,pa onda i partnera.

Ae,machak :cmok2:;)

Menjas se samo zato sto sam to zelis,ako zelis....sve sto je pod prinudom je kontraproduktivno i lose.Dakle tu se slazem sa tobom.
Dvoje ili mogu zajedno ili ne mogu.Ili su kompatibilni ili ne.Svi se mi menjamo u nekim pojedinostima,ali sustina naseg bica,jednom formirana ne moze ,niti treba da se menja.I pod menjanjem ja uvek podrazumevam promenu koja je za licno dobro pre svega,pa onda i partnera.

Ae,machak :cmok2:;)

Kod nas ljudi nisu konstruktivni i samo nesto fantaziraju, svi bi lagodan zivot sa malo truda, a na kraju su dobili da rade ko konji a primaju ko kobile.

Zato i jesu u braku nezadovoljni, jer su ocekivali previse. Onda jedni druge grizu, sve im pocinje smetati kod partnera. U mom okruzenju sam primetio da zene cesto tako "grizu" muske, a verujem i da ima isto toliko toga obrnuto. Kako god okrenes sa nasim ljudima sto se manje druzis (vecinom) manje kupis negativne energije i umobolnih i nerealnih misli.

I, jesi li uspeo da joj dokažeš da si bivo na kraju:confused:

Back