- Poruka
- 60.291
Pa?...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto se kod nas muskarci stalno dokazuju zenama, a zene nikad muskarcima, zasto tipovi jednostavno nisu, ako oces tako kako je uzmi, ako neces sta cu ti ja?
Pitanje za muske. Sta mislite da li te zahtevne zene treba istorbat ko krave, da bi snizile kriterijum prema vama?
Ja se u ovo sve ne racunam, jer imam super curu.![]()
Па то нисте рекли одмах. Рекли сте (ти и етернал дреам) да ако изгледам добро и имам кеша обавезно имам 4-5 риба које ме јуре, па сам се мало запитао ако је то стварно тако дај да и ја набавим нека добра колица и нешто кеша, али сте накнадно у реченицу додали ''...4-5 дебилних риба...'', па ми је онда прича постала мање занимљива![]()
Zato što ste pičkopaćenici sinke, šta ti nije jasno?![]()
Mislim da se, u stvari, zenske mnogo trude oko nas majmuna koji cheshamo moshnice
izlazeci iz kladionice i pljujemo po ulici dok nam stomaci vire ispod majice
Zenske mozda pricaju o kriterijumima, ali ne vidim da ih se drze
Nama je lako, i dalje smo pecinski, a one lice na boginje
Zasto se kod nas muskarci stalno dokazuju zenama, a zene nikad muskarcima, zasto tipovi jednostavno nisu, ako oces tako kako je uzmi, ako neces sta cu ti ja?
Pitanje za muske. Sta mislite da li te zahtevne zene treba istorbat ko krave, da bi snizile kriterijum prema vama?
Sve bih dao kad bih razumeo pitanje...
Jel ti radi klima kad postavljas pitanja?
Uprawo to. Tako i ja uwek imam 2-3 debelih koje bih mogao da smuwam
A ne mogu da werujem da ti werujesx owim likowima. Pa wetjina od owih saweta su ti od likowa koji nikada nisu ni poljubiili dewojku a kamoli je imali
.
Kad neko kaze ako izgledas pristojno i imas pristojno kaze da tje da se "lepe" za tebe dewojke to je samo za![]()
Zato što ste pičkopaćenici sinke, šta ti nije jasno?![]()
Tako je. Zato sam ja presto da sluzxim wasxem Bogu- vagini xD. A sam0 m0zete da tzrknete, jer mene ne m0zete imati wishe basx tak0 lak0 ^_^
Nisam se nikad zenama dokazivao. Pa i logicno je to, kad bi ona bila nezadovoljna frajerom kao ja, to znaci da je razmazena. Takva bi i Ferrariju nasla zamerku.
xaxaxa....e,Sinnke....al si osetljiv....Pa sta i ako nadje...
I ako i nadje zamerku,jel to znaci da je i nezadovoljna?
Nis' ti imao ribu....
I sad jel ti gledas zene ili frajere.....![]()
Pa ako se zbog nekog moras menjati itekako se radi o nezadovoljstvu. Meni u zivotu nije palo na pamet da budem takav gad i da idem nekog menjati.
Koja to doza maloumnosti mora biti u coveku.![]()
Menjas se samo zato sto sam to zelis,ako zelis....sve sto je pod prinudom je kontraproduktivno i lose.Dakle tu se slazem sa tobom.
Dvoje ili mogu zajedno ili ne mogu.Ili su kompatibilni ili ne.Svi se mi menjamo u nekim pojedinostima,ali sustina naseg bica,jednom formirana ne moze ,niti treba da se menja.I pod menjanjem ja uvek podrazumevam promenu koja je za licno dobro pre svega,pa onda i partnera.
Ae,machak![]()
I, jesi li uspeo da joj dokažeš da si bivo na kraju![]()