- Poruka
- 4.865
ajde drage moje jel poludite kada netko ne slini odma za vama a svida vam se nego je hladan pa onda vi pocnete kombinirati ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jokajde drage moje jel poludite kada netko ne slini odma za vama a svida vam se nego je hladan pa onda vi pocnete kombinirati ?![]()
M, mislim da sam oduvek bila apsolutno nemoguća za tumačenje takvih stvari (da li mi se neko sviđa ili ne), znači spolja ništa, a da li iznutra poludim?ajde drage moje jel poludite kada netko ne slini odma za vama a svida vam se nego je hladan pa onda vi pocnete kombinirati ?![]()
Ne nego se "vrele" i iracionalne neće javiti na temu. Jeste saće neka da ti dođe ovde i prizna da je obukla dopičnyak da bi je primetio džukac iz kluba a on je svejedno otreso ko krpusada ce jos ispasti da su zene hladne i racionalne ?
nego sta, odmah krenem histericno da vitlam torbicom po protivnicama, da ih cupam za plave kose nadogradjene i razmazujem sminku!!! da se zna ko je alfa dominantna zenica!ajde drage moje jel poludite kada netko ne slini odma za vama a svida vam se nego je hladan pa onda vi pocnete kombinirati ?![]()
nego sta, odmah krenem histericno da vitlam torbicom po protivnicama, da ih cupam za plave kose nadogradjene i razmazujem sminku!!! da se zna ko je alfa dominantna zenica!
ajde drage moje jel poludite kada netko ne slini odma za vama a svida vam se nego je hladan pa onda vi pocnete kombinirati ?![]()
ajde drage moje jel poludite kada netko ne slini odma za vama a svida vam se nego je hladan pa onda vi pocnete kombinirati ?![]()
sada ce jos ispasti da su zene hladne i racionalne ?
Ne nego se "vrele" i iracionalne neće javiti na temu. Jeste saće neka da ti dođe ovde i prizna da je obukla dopičnyak da bi je primetio džukac iz kluba a on je svejedno otreso ko krpu![]()