dokazivanje zenstvenosti ?

ajde drage moje jel poludite kada netko ne slini odma za vama a svida vam se nego je hladan pa onda vi pocnete kombinirati ?:roll:
jok
sta ima da slinim
i sta da kombinujem
jao setih se
upoznam jednog lika u klubu,
krenemo mi tu kao da se vidjamo ovo ono i kaze meni njegova drugarica,
sredi se ono cakum pakum on ce tad i tad biti tamo, i naravno nisam otisla :lol:
te stvari se ili desavaju odma ili nikako

ne volim pre kad neko ne moze da kontrolise osecanja a pokazuje ih na za mene neprijatan nacin.
cenim da ce covek koji danas luduje za mnom sutra da luduje za nekom drugom, jer voli samo ludilo / euforiju / zaljubljenost, sto bi me mozda interesovalo da mi napumpa ego kad bi ovaj bio bar malo slabiji :mrgreen:
iceberg je sasvim opustajuci i prijatan sagovornik, prijatelj, partner, sta god i sto vreme vise prolazi, to ga vise cenim. nema sanse da odlepim pored njega, prija mi i razuverava me prisustvo takvih ljudi.
a ako covek nije inace hladan nego samo nije zainteresovan za mene, to je njegova slobodna volja sa kojom nemam ama bas nista.

Poslednja izmena:
ajde drage moje jel poludite kada netko ne slini odma za vama a svida vam se nego je hladan pa onda vi pocnete kombinirati ?:roll:
M, mislim da sam oduvek bila apsolutno nemoguća za tumačenje takvih stvari (da li mi se neko sviđa ili ne), znači spolja ništa, a da li iznutra poludim? :think:
Pa ne, zapravo, iz nekog razloga nikada nisam "poludela" za nekim ko mi nije dao povoda, dosta, baš dosta povoda, da ga primetim.

Jednom sam imala problem da shvatim da me neko, koga sam volela, ne voli, i to je bolelo, ali se nije manifestovalo kroz dokazivanje ženstvenosti već kroz moju ličnu depresiju i smorenost.

neke zene jesu hladne i racionalne, kao i neki muskarci - zajedno u debeloj manjini u odnosu na ostale.
statisticki, od ukupno nekih 16 % ljudi na planeti, razmera je otprilike 24:9 ( zaokruzeno 24% za muskarce, a 9% posto za zene).
sto se ostalih tice, neko ne pokazuje osecanja jer postuje tradiciju, norme, kulturu po kojoj je umerenost zlatna (oko 28 % populacije, 29:27 z:m cini mi se) ali pati iznutra i prezivljava intenzivno, samo ne voli da drami oko toga i odbija da to pokaze. treca grupa se lako hladi i gubi interesovanje pa ih takve stvari ne pogadjaju uopste, tek od njih ne mozes da ocekujes reakciju tog tipa.
onih koje hladnoca moze da isprovocira tako da reaguju ima oko 28 posto, s tim sto u toj grupi ima mnogo vise zena (36:20).
svako od nas ima 2 dominantna od ukupno 4 sistema, pa ti vidi koliko zena zapravo moze tako da reaguje - ali ako tebe privlace takve, logicno je da osciliras ka njima i da ih dozivljavas kao vecinu.

Nikad ranije nisam podlegao tom niti bilo kojem drugom svom razvratnom iskušenju (da slinim za nekom cicikom), I voleo bih da naše drage koleginice poveruju u čistotu mojih načela. Dakle, nadam se da moje pitanje, koje je uostalom krajnje bezazleno koncipirano, nije naškodilo tvom topicu, dragi kolega.

Ko mi se svideo od prvog momenta, koga sam htela, njega sam i "imala". Za čim je moj um žudeo, srce lupkalo i osmeh se radovao, ja sam to imala u nekome. Nekada. I zbog toga sma hepi. I samo mi je njegovo mišljenje bilo važno. Jer je on u meni video od prvog momenta, ono što je trebalo da bude viđeno. Prepoznato. On je baš voleo u meni to sve...i ženstvenost i pažljivost. Romantičnost. U punoj silini i čistini. Zbog toga me je i voleo, najviše. Što je sve bilo satkano, šta god da sam radila. Imao je tu crtu pažljivosti i umeo je da oseti , ono šta ja nosim u sebi. Od starta.

Čak i kada to više nisam u njemu imala, nisam "poludela", pa se odala kombinacijama, varijacijama. Drugim ljudima. Čekala sma i verovala, da će sve promeniti. Za mene, za njega, za neko nekadašnje nas. Kada se to nije dogodilo, jednostavno nisam nastavila dalje. Ostala sam sama i to mi je ok. Nisu mi trebale ničije druge ruke, usne i pogledi. Jer sam i dalje, tada bila, u duši njegova, bez obzira na sve.

Ne ide to kod mene tako, odgurneš me, pa mi trebaju drugi, pa su mi dobri drugi. Ne ide to kod mene, ne želiš me, pa mi valjaju neki peti...Ne ide to kod mene...jer ja nisam...kao što su drugi. :)

:hvala:

sada ce jos ispasti da su zene hladne i racionalne ?

sad i ja nešto pregledam temu i sve se čudim pored ovoliko hladnih proračunatih razložnih realnih objektivnih žena odakle onda izviru sve one sujetne uvređene povređene što smaraju kao i one koje su mi omiljena ciljna grupa za majndfakove i kontrolu uz pomoć čeprkanja po sujeti, prosto da se čovek zaprepasti i zaključi da mora biti da takve nemaju internet :lol:

Da bih uopste pocela da razmisljam u tom pravcu o muskarcu, mora da postoji neka interakcija, neki pogled, neka medjusobna hemija. Zato mi se nikada nije desilo da mi se svidja neko ko je prema meni ravnodusan. Svidjao mi se mnogo jedan koji je bio zainteresovan samo za seks, ali bila sam i ja, pa nisam "poludela", malo sam, eto, patila sto ga nemam celog i kad mi se hoce, ali takav je zivot.

Back