Dokazi da je Vučić izdajnik i NATO-ov gubernator Srbije

Gedeon

Elita
Poruka
15.387
Kako dokazati tvrđenje iz naslova? Teško jer naravno da se vodi perfidna igra sa Srbijom i srpskim narodom. Ali, možemo suditi po delima, kako Gospod kaže u Bibliji: po delima ćete ih poznati (bezakonje, zlotvore...).
Da vidimo Vučićeva dela:
- demontaža ostataka srpske države na Kosovu i Metohiji. On i njegovi polupismeni pomoćnici se uvek izgovaraju kako su prethodne vlasti sve ispotpisivale pa sad oni moraju da provode - ne mora ništa da se provodi. Šiptari sve ispotpisuju pa ništa ne provode.
- suludo zaduživanje Srbije po nepovoljnim kamatama
- uplitanje u veštački tj. unapred dogovoreni rat u Ukrajini (koji je Trampov prvi mandat samo odgodio. Cilj rata je raspodela ukrajinskih rudnih bogatstava i spašavanje Amerike i dolara još jednim ratom i proizvodnjom i izvozom oružja i municije - prazne se NATO skladišta i započinje novi ciklus naoružavanja)
- suludo vođenje finansijske politike i to sve na neustavan način jer predsednik republike ima vrlo ograničena ovlaštenja (deli se šakom i kapom, ulazi u suludo neisplative projekte poput Beograda na vodi, Ekspoa i nacionalnog stadiona u koje se ulažu silne milijarde evra)
- vezivanje Srbije za NATO pakt kupovinom naoružanja od NATO-a i Izraela (avioni rafali za tri milijarde evra za koje nema para nego su podignuti krediti u francuskim bankama; isti ti rafali su pripadali ko kruške u sukobu Indije i Pakistana)
- ovo su samo neka od mojih zapažanja, verujem da će i drugi da iznesu svoja zapažanja

NATO traži od Hrvatske da proširi saobraćajne kapacitete (proširenje postojeće zagrebačke obilaznice i autoputa Zagreb-Karlovca sa po još jednom trakom) itd.:
https://www.vecernji.hr/amp/vijesti...zi-i-treci-trak-autoceste-do-karlovca-1878104

Kome Vučić gradi autoputeve i brze puteve po Srbiji? NATO-u???
NATO se priprema za rat u kojem se nadaju pobedi Rusije koja ima sve moguće rude i minerale. Srbija je na važnim saobraćajnim pravcima.

Ko je Vučićev politički otac? Vojislav Šešelj - stara udbašina i politička štetočina. Ta stara štetočina i prostak (univerzitetski profesor da se tako izražava??!!!) priča priče koje se savršeno uklapaju u hrvatsku propagandu o nama Srbima (Velika Srbija, srpsko poreklo većine Hrvata, reanimacija četničkog pokreta, Šešelj kao nekakav vojvoda). Šešelj nema nikakve veze sa četnicima. I vojvoda Đujić kad je video da se radi o jednom obmanjivaču oduzima Šešelju titulu vojvode. Svojim prostačenjem po Hagu i okolo je osramotio srpski pravnu nauku koja je dala takve veličine poput Smilje Avramov, Slobodana Jovanovića, Radomira Lukića ...

Ko je Vučićev politički otac? Vojislav Šešelj - stara udbašina i politička štetočina. Ta stara štetočina i prostak (univerzitetski profesor da se tako izražava??!!!) priča priče koje se savršeno uklapaju u hrvatsku propagandu i nama Srbima (Velika Srbija, srpsko poreklo većine Hrvata, reanimacija četničkog pokreta, Šešelj kao nekakve vojvoda). Šešelj nema nikakve veze sa četnicima. I vojvoda Đujić kad je video da se radi o jednom obmanjivaču oduzima Šešelju titulu vojvode. Svojim prostačenjem po Hagu i okolo je osramotio srpski pravnu nauku koja je dala takve veličine poput Smilje Avramov, Slobodana Jovanovića, Radomira Lukića ...
Molim da se Seselj ne vezuje za udbu jer je samo potkazivac tj informer, a ne clan udbe, pa cak ni mnogo uredjenije strukture DB..

Dakle onaj koji laze po selu , a ne agent...

Sva ova dešavanja od 1995. na ovamo neodoljivo podsećaju na britansku politiku i obaveštajne službe. Samo kad se pogleda odnos Hrvatske i Srbije trideset godina od završetka rata u Hrvatskoj može se primetiti dobro izrežirana predstava istog režisera (MI6 ?). Veštački se pumpa međunacionalna mržnja i glupe provokacije (hrvatske kazne za srpske simbole, veličanje NDH...) a sa druge strane Vučićevi trbuhozborci poput Vulina i Brnabić ko papagaji ponavljaju: ustaše, ustaše...
Tako Englezi potpaljuju vatre između Indije i Pakistana, u Severnoj Irskoj itd.

I širi priče koje mu se nalože.
Jok, ja mislim da siri price koje mu VLAST nalozi , tako je bilo kod Slobe, a ne Sluzba DB....znaci direktno je pravio dilove sa Slobom....Slobom , a Sloba nije bio bas DB a jeste koristio jednu frakciju DB, ne sve frakcije..

Na zalost, tesko je meni da kazem a da narod poveruje, jer narod sve lose spaja u jedno , a nije, bas kao i kod ljudi..
U jednom selu uvek ima 10 budala, a celo selo je mnogo vece..

Ja sam imao kao 10 godisnjak budalu koja je dosla na sahranu babe i napiso se kao dupe i poceo da peva i deda tolerise hoce da bude dobar domacin, cale tolerise jer kao gost je...
A ja slusam par minuta i neces ga vala, kad ti ne znas granicu , ja cu da ti je odredim..
Lepo i kulturno i tiho sam mu prisao i rekao covece vreme je da krenes kuci najeo si se i vec te uhvatilo vino i rakija, da se ne brukas ovde..
Dete od 10 godina, ali ja sam sam sebe izgradjivao sa mojim vrsnjacima...

Na to se on pobunio i trazio pokrice i arbitrazu Dede, sto je onda napravilo da mu jasno i glasno pred svima kazem, hajde lepo na vrata, bio sam fin i diskretan , a sad sam jasan...i nema nacina da se ovo moje preinaci , preterrao si i put pod noge..
Deda naravno koliko god da hoce da bude dobar domacin, ne moze protiv unuka kad sam u pravu i nek se sutra sutiraju u dupe ko je dobar ko los..

Tako je bilo da DB zabranjuje odlazak u crkvu , ali to takodje nije tacno , vec je Crkva imala korist od idoktrinacije da se sprecava sujeverje, jer je jacala prava vera....
Sujeverje je uzasno lose i crkva bi to trebala da sprecava, a to je cinila DB jasno i glasno , i sama socijalisticka vlast, ali nisu zabranjivali po selima Srbije odlazak u crkvu i crkvene obicaje..

Ali je tacno da su postojali neki otudjeni clanovi DB koji su radili sve i svasta, obicno primitivci , pa je to licilo kao u filmu u ime naroda i slicnim..
Ali eto i filmovi nisu bili zabranjeni , bar ne takvi...

Sva ova dešavanja od 1995. na ovamo neodoljivo podsećaju na britansku politiku i obaveštajne službe. Samo kad se pogleda odnos Hrvatske i Srbije trideset godina od završetka rata u Hrvatskoj može se primjetiti dobro izrežirana predstava istog režisera (MI6 ?). Veštački se pumpa međunacionalna mržnja i glupe provokacije (hrvatske kazne za srpske simbole, veličanje NDH...) a sa druge strane Vučićevi trbuhozborci poput Vulina i Brnabić ko papagaji ponavljaju: ustaše, ustaše...
Tako Englezi potpaljuju vatre između Indije i Pakistana, u Severnoj Irskoj itd.
Da nije smešno bilo bi žalosno to što si napisao. Žao mi je što ću ti urušiti tvoju imaginarnu sliku o svetu, ali Indijci i Pakistanci nisu baš bistri narodi, a ni Srbi nisu daleko ako nastave kako idu. Englezi su lagan scapegoat.

Da nije smešno bilo bi žalosno to što si napisao. Žao mi je što ću ti urušiti tvoju imaginarnu sliku o svetu, ali Indijci i Pakistanci nisu baš bistri narodi, a ni Srbi nisu daleko ako nastave kako idu. Englezi su lagan scapegoat.
Smešno je koliko su ljudi naivni pa nasedaju na propagandu koja im se svakodnevno nudi preko medija. Od ljudi se u politici prave navijači, a ne da razmišljaju svojom glavom. Ovo su moja razmišljanja, a da li je to tačno ili nije to je već druga stvar. Arhivi se otvaraju nakon 50-100 godina, a ovo se sve sada dešava. Samo podstičem ljude da razmišljaju svojom glavom jer su nam mnoge informacije uskraćene.

Jok, ja mislim da siri price koje mu VLAST nalozi , tako je bilo kod Slobe, a ne Sluzba DB....znaci direktno je pravio dilove sa Slobom....Slobom , a Sloba nije bio bas DB a jeste koristio jednu frakciju DB, ne sve frakcije..

Na zalost, tesko je meni da kazem a da narod poveruje, jer narod sve lose spaja u jedno , a nije, bas kao i kod ljudi..
U jednom selu uvek ima 10 budala, a celo selo je mnogo vece..

Ja sam imao kao 10 godisnjak budalu koja je dosla na sahranu babe i napiso se kao dupe i poceo da peva i deda tolerise hoce da bude dobar domacin, cale tolerise jer kao gost je...
A ja slusam par minuta i neces ga vala, kad ti ne znas granicu , ja cu da ti je odredim..
Lepo i kulturno i tiho sam mu prisao i rekao covece vreme je da krenes kuci najeo si se i vec te uhvatilo vino i rakija, da se ne brukas ovde..
Dete od 10 godina, ali ja sam sam sebe izgradjivao sa mojim vrsnjacima...

Na to se on pobunio i trazio pokrice i arbitrazu Dede, sto je onda napravilo da mu jasno i glasno pred svima kazem, hajde lepo na vrata, bio sam fin i diskretan , a sad sam jasan...i nema nacina da se ovo moje preinaci , preterrao si i put pod noge..
Deda naravno koliko god da hoce da bude dobar domacin, ne moze protiv unuka kad sam u pravu i nek se sutra sutiraju u dupe ko je dobar ko los..

Tako je bilo da DB zabranjuje odlazak u crkvu , ali to takodje nije tacno , vec je Crkva imala korist od idoktrinacije da se sprecava sujeverje, jer je jacala prava vera....
Sujeverje je uzasno lose i crkva bi to trebala da sprecava, a to je cinila DB jasno i glasno , i sama socijalisticka vlast, ali nisu zabranjivali po selima Srbije odlazak u crkvu i crkvene obicaje..

Ali je tacno da su postojali neki otudjeni clanovi DB koji su radili sve i svasta, obicno primitivci , pa je to licilo kao u filmu u ime naroda i slicnim..
Ali eto i filmovi nisu bili zabranjeni , bar ne takvi...
Dobro si postupio još kao desetogodišnjak. Čast treba da bude ispred običaja. Pijanduru je trebalo natamburati i izbaciti sa groblja.

Dobro si postupio još kao desetogodišnjak. Čast treba da bude ispred običaja. Pijanduru je trebalo natamburati i izbaciti sa groblja.
Srbi ne vole takve jasne kao sto sam ja...
Moja tetka me se plasi , bas zbog toga....a moje mota pokvarenostima do daske...
Misli da sam netaktican, ali ustvari ja gledam sve te njihove lukave igrice iz totalno drugog nivoa, jer radio sam sa najvestijim politicarima i vladom , bukvalno najbolja skola manipulacija, procene, bez ledja, sa ledjima, sa bezobrazlukom, sa proneverama, bez pronevera, prava akademija svih mogucih savremenih odnosa...i poslovnih i manipulativnih i karijernih i sve sto ti padne..

Americki filmovi su zezancija i malo naglaseno uprostavanje takvih odnosa....
Kazem kao skola za diplomatiju pa skola za menadzment, pa skola za DB, pa skola za drzavnu upravu , neverovatna kombinacija prakticnih skola...I sve to ubrzano , sto je jako bitno ...da za 10 godina prodjes razvoj kolega, svestenika, politicara, od uspona do padova....a da si istovremeno u vezi i sa VB i sa DB i sa ministrima i sa skupstinom i sa partijama u unutrasnjosti , sto je takodje bitno za pricu...za znanje..ne za pricu..ne prica niko o tome...

Smešno je koliko su ljudi naivni pa nasedaju na propagandu koja im se svakodnevno nudi preko medija. Od ljudi se u politici prave navijači, a ne da razmišljaju svojom glavom. Ovo su moja razmišljanja, a da li je to tačno ili nije to je već druga stvar. Arhivi se otvaraju nakon 50-100 godina, a ovo se sve sada dešava. Samo podstičem ljude da razmišljaju svojom glavom jer su nam mnoge informacije uskraćene.
Pa propaganda da su svi isti i ideja o "tabula rasi" je čista glupost. Srbi koji se busaju u prsa koliki su Srbi i dalje veruju u tabula rasu u jednoj meri, odnosno virtue-signaluju zemljama trećeg sveta kako su kao i oni. Englezi su imali jake službe i sve si to dobro rekao, ali naša je krivica i sramota što su nam vlade non stop bile pune podmitljivih ljudi, kakav smo mi to onda narod kad nam takve uvek završe na vrhu i predstavljaju nas. Zapadu su naše vlade oličje našeg naroda, a to što se onda sitni Srbin posle buni, to obesi mačku o rep.

Srbi ne vole takve jasne kao sto sam ja...
Moja tetka me se plasi , bas zbog toga....a moje mota pokvarenostima do daske...
Misli da sam netaktican, ali ustvari ja gledam sve te njihove lukave igrice iz totalno drugog nivoa, jer radio sam sa najvestijim politicarima i vladom , bukvalno najbolja skola manipulacija, procene, bez ledja, sa ledjima, sa bezobrazlukom, sa proneverama, bez pronevera, prava akademija svih mogucih savremenih odnosa...i poslovnih i manipulativnih i karijernih i sve sto ti padne..

Americki filmovi su zezancija i malo naglaseno uprostavanje takvih odnosa....
Kazem kao skola za diplomatiju pa skola za menadzment, pa skola za DB, pa skola za drzavnu upravu , neverovatna kombinacija prakticnih skola...I sve to ubrzano , sto je jako bitno ...da za 10 godina prodjes razvoj kolega, svestenika, politicara, od uspona do padova....a da si istovremeno u vezi i sa VB i sa DB i sa ministrima i sa skupstinom i sa partijama u unutrasnjosti , sto je takodje bitno za pricu...za znanje..ne za pricu..ne prica niko o tome...
Tračanje i umakanje keksa u čaj, kako je ono Damjanović rekao.

Da vratimo na temu ..

Svaka tema moze da se postavi drugacije..

Da li je vucic odgovoran predsednik , nije, zloupotrebljava svoju funkciju , a narod to zeli jer zeli da neko lupa sakom o sto...
Dokaz , narod je toliko debilan da ne shvata sta je zadatak svakog clana tima, nego idealizuje, npr trazi coveka za sve..

Da li je vucic za dobro Srbije, Nije...
Toliko zloupotreba, ajd to manje vise, nego toliko razaranja institucija i kredibiliteta ljudi i institucija, to je slicno kao i Sloba sto je radio , a naravno da se to moglo i ocekivati kad je prvog dana svoje vlasti objavio da mu je najblizi saradnik Vulin...
Jos jasnije kad je sklonio Tomu Grobara..

Pocetno ljubakanje SPS sa Americkom ambasadom je Vucic uzdigao do nivoa oralca..

Dakle ako okrenemo pricu na drugi nacin, Vucic je izdajnik Srbije cak i ako nije direktno samo Nato hoklica...

Vidi se jasno namera da bude vlasnik Srbije to je javno i rekao , njemu su seljaci smetnja i trosak, a prodaja zemlje arapima donosi novac i nema buke i troska za dodatke i za zdravstveno i za infrastrukturu...
Kasnije je prica o infrastrukturi postala aktuelna kad je postao nacin za pranje para na mnogo vecem nivou , ali prolazi mu kod drustva, ne naroda, jer narod nece nista da postuje, pa nema ni analiticare ni znalce ni one koji kontrolisu ...nece da plati nikog i onda ga svi pljackaju..

To vazi i za obicnu porodicu...

Nije, nego govori ono što narod voli da čuje, a to više govori o narodu nego o njemu. Srbima je stran pojam lične odgovornosti. Lako je igrati bespomoćnu jedinku.
Naš narod je neobrazovan. Zato mu se olako poturaju tako plitke priče.
Ljude treba učiti da misle svojom glavom. Na Zapadu ljude uče da bez razmišljanja prihvaćaju ono što im se priča. Na Istoku opet nema slobode mišljenja.

Back