Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marijači, počeo si i babe da treskaš. Mani se bre politike.
sns zabraniti kao i radikale, sps i ostalu gamad.Napredni bez lopovluka i mahinacija ne mogu.
Nije problem biti lopov,problem je ne stideti se togaAko je na Tresibabi nađeno to što je nađeno onda nema dileme.
Eto oni se ponose sto su nepismeni, lopovi, ubice, dileri....Nije problem biti lopov,problem je ne stideti se toga
ajde, ajde, šta si digo nos...Ljutnja je prirodna emocija
Како су пронађени ти спискови? (мислим на то како је некоме пало на памет да баш оде на то место и баш ту погледа. ово питам да се буде сигуран 100% у ту информацију. Да ли је неко дојавио можда из СНС-а. Чудно ми је јер је много једноставније уништити него возати по околини то)
И батина из раја изашла.Ljutnja je prirodna emocija
Piše ti sve ima i video nisi ni pogledao a već sudiš.Како су пронађени ти спискови? (мислим на то како је некоме пало на памет да баш оде на то место и баш ту погледа. ово питам да се буде сигуран 100% у ту информацију. Да ли је неко дојавио можда из СНС-а. Чудно ми је јер је много једноставније уништити него возати по околини то)
Да ли може да се докаже да су то СНС-овци урадили?