Док живот цури...

gost 313363

Poznat
Poruka
7.178
Неке ствари не престају да ми буду смешне.. Нпр кад питам некога "шта мислиш које су твоје највеће врлине и мане", отприлике сви одговори се своде на то да су им чак и мане заправо врлине, онај трип "па превише сам искрен/а", "превише сам добар/добра"..

Па ето, занима ме шта ви сматрате за вашу највећу ману која вам прави проблем у међуљудским односима?

Ево, управо о овоме и јесте тема.. Ти мора да си савршен тип чим су ти то највеће мане.

Ај пријатно. Даље?
evo tvoja mana je sto si previse nervozan..ne drzi te mesto..pocne riba brzo da te gusi..ne volis da se mazis i pokazujes emocije itd itd..ja to nisam..koje bi onda bile moje mane?

evo tvoja mana je sto si previse nervozan..ne drzi te mesto..pocne riba brzo da te gusi..ne volis da se mazis i pokazujes emocije itd itd..ja to nisam..koje bi onda bile moje mane?

Нисам ја нервозан већ не толеришем глупост.

А то да ме не држи место, и да ми брзо досаде неке ствари то да.. Ал' то није само мој проблем, мсм нек ми понуде нешто занимљиво..

И откуд ти знаш да ја не волим да се мазим? Кажи ми какво ми је стање са храном, шта ту волим или не, пошто си видовит?

Твоје мане? Нећу да наводим бановаће ме опет.

Но добро, ево узећу тебе као пример за тему, ево управо се о таквима и ради.

Па ето, занима ме шта ви сматрате за вашу највећу ману која вам прави проблем у међуљудским односима?

зашто мана? не мора то да нужно значи да је мана што не застајем са сваком сподобом или ""школским што нам је једино заједничко да смо били у истој учионици

ја сам генерално асоцијална особа, имам пар ортака и то је то

јер ко је људе упознао зна зашто их избегава...

Неке ствари не престају да ми буду смешне.. Нпр кад питам некога "шта мислиш које су твоје највеће врлине и мане", отприлике сви одговори се своде на то да су им чак и мане заправо врлине, онај трип "па превише сам искрен/а", "превише сам добар/добра"..

s jedne strane ne umem da prećutim na glupost oko sebe, s druge strane sam (a možda upravo zbog previše gluposti oko sebe) nezainteresovan za mnogo stvari i ljudi, pa delujem prepotentno drugim ljudima...ne volim komunikaciju sa svakim...

moj je sto se jako brzo i jako naljutim
u svakom smislu
ono popickam se sa nekim,idem ako treba do tuce,njega sutra prodje,mene posle par godina jos drzi
jako jebeena stvar

Jbt zivot ovo kao da sam ja napisao...
Mana kao sto rece @tiglo,velika sam "zivka" i to je cak pocelo i da mi pravi zdravstvene probleme...
A vrline mislim da ne mogu sam da kazem,to ipak mora neko iz mog okruzenja,kako da hvalim sam sebe...

Back