ДОК ВУЧИЋ УСВАЈА: Путин потписао Уставни амандман који забрањује геј бракове

Путинова Русија је фашистичка држава. Сви елементи фашизма су заступљени. Од неупитног вође преко корпоративног капитализма до терора над мањинама.

Koliko ja znam, gej brakovi ne postoje ni u Hrvatskoj, a Hrvatska je za vrijeme SDP-njarske vlade donijela jedan od najliberalnijih zakona o sklapanju istospolih partnerstva u ovom dijelu Europe, pa i puno sire.
Putin zabranjuje nesto sto ne postoji.

Tako je, bilo da je reč o propagandi protiv Putina ili protiv Vučića, vrlo je jasno da se radi o samo propagandi.

Mi imamo od 2006. godine to još (uvela vlada u kojoj je bio G17+, a i Tadićev DS je saučestvovao u izradi tog ustava), pa sad pompa što evo Rusi stižu Srbe 15 godina kasnije?

Путинова Русија је фашистичка држава. Сви елементи фашизма су заступљени. Од неупитног вође преко корпоративног капитализма до терора над мањинама.

Znači li to da su i Poljska i Hrvatska, takođe fašističke države, zato što po ovom pitanju dele stav Rusije i Srbije?

Ti kao Musliman iz bivše BiH ne možeš da prežališ propast nacističke Nemačke i NDH muslimanske vojske u 2.SR odnosno SS divizije Handžar! CCCC 👀👂👂

Back