Dok otkazuju bubrezi našoj deci od batina režimske policije SNS-a mi Srbi kukavice sinje nemamo hrabrosti ni jedinstveni da ustanemo

Nije da nas nije bilo, ali nije bilo svih.

531933516_122151019202765251_6125071674919023834_n.jpg

Autorska
Ajde, šta imamo da kažemo osim da se međusobno plašiimo građanskim ratom i da prihvatimo brutalnost režima.
Srbi moji niste ustali kada je trebalo za KiM a morali ste e pa sada ćete mnogo više stradati jer je neprijatelj naroda spreman na sve.

Tребали сте се обратити Краљу за косово

@Mystic+

Autorska
Ajde, šta imamo da kažemo osim da se međusobno plašiimo građanskim ratom i da prihvatimo brutalnost režima.
Srbi moji niste ustali kada je trebalo za KiM a morali ste e pa sada ćete mnogo više stradati jer je neprijatelj naroda spreman na sve.
Režim se ne ruši tako, da ljudi idu na ulice. Režim se ruši tako, da ljudi ne idu na posao, što učini,da mangupi, koji se imaju za vlast i njihovi blizanci zločinski korporatisti ne dobiju što su htjeli. Oni ljudima uzimajo prava in slobodu a ljudi mogu njima uzeti sve što imaju, jer sve što imaju imaju od ljudi. Dok ljudi donose njima zlikovcima svaki dan sve godine što im treba za robovanje ljudi do tada če to i činiti kaže logika.
Narod ako se ne budi onda nema slobode.

Back