Dok Kristijan spava...

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Citam malo stampu i naidjem na citat gospodina Mitrovica koji kaze:

Pogledao sam podatke... Žao mi je što Kristijana dok spava gleda više ljudi nego sve vaše vesti u zbiru poslednjih 30 dana.

kristijan_golubovic_net.jpg

Tekst je ispunjen onim SMS komentarima tipa "ti si Kristijane car, moj si idol brate" i sl.

Dame i gospodo, zasto je Kristijan Golubovic kako spava, ili sta vec radi zanimljiviji ljudima nego vesti, neki film, dokumentarni program?
Zasto se neretko velicaju osobe kao sto su Kristijan i ekipa, tj. zasto su oni idoli, pa na prvi pogled deluje vecini, zasto ne Nikola Tesla, Djokovic ljudi koji su izgradili sebe vrednim radom i svetski priznati?

Tekst je ispunjen onim SMS komentarima tipa "ti si Kristijane car, moj si idol brate" i sl.

Dame i gospodo, zasto je Kristijan Golubovic kako spava, ili sta vec radi zanimljiviji ljudima nego vesti, neki film, dokumentarni program?
Zasto se neretko velicaju osobe kao sto su Kristijan i ekipa, tj. zasto su oni idoli, pa na prvi pogled deluje vecini, zasto ne Nikola Tesla, Djokovic ljudi koji su izgradili sebe vrednim radom i svetski priznati?

Taj isti "gospodin" Mitrović je imao udeo u stvaranju ove kulture i neverovatan je licemer jer to radi i dalje upravo ovim programom a pritom se pita zašto je to tako. Kristijan je više puta gostovao na tv Pink u raznim emisijama.

Što se naprednjačkih vesti tiče i ono što je vožd doručkovao... pa ono, koga to stvarno zanima.

Dokumentarnog programa gotovo i da nema. Ponekad daje RTS i nešto više RTV koja verovatno nije dostupna van Vojvodine. Na pinku nikada nije bilo dokumentaraca, bar ne onih koji su izlazili van granica političke propagande.

Dakle "gospodine" Mitroviću, nemoj da se prossseravaš...

Zato što je narodu pun stanojko države !
A, oni kriminalce doživljavaju kao borce protiv države...!
Eto, zašto.

Poslednja izmena:
А кој је тај?

Први пут видим, чујем за њега...

СрПски менталитет, увек је интересантно вечини да их појединац заебава, доказ да је Србија стварно за карантин.

...u istom kontextu pominjati Farmu i svjetski poznate naucnike i sportiste
gore je nego sto je stvarnost u nesretnoj Farmi...
...da li je Farma ono sto joj je u opisu naziva
ili smetliste na kojem se ili oko kojeg se muve skupljaju...

Poslednja izmena:
Zato što je postalo izlišno intelektualno se angažovati, treba biti srećan ako imaš hleba i igara i onda g. Mitrović može opušteno da ima izjave tipa - Svaka čast Vučiću što radi 22 sata dnevno, Mi (Pink) smo jači od BBC-ja, Moj sin može da gazi ljude po gradu opušteno i tako dalje.

Ja u principu gledam sa RTS-a, Studio 3, jer obradjuju tematiku koja je, recimo, akutna, na način koji nije eksploatatorski. Kulturni Dnevnik, jer dodje kao kada bi vam neko čitao nabrzaka Politikin Zabavnik pred spavkanje, i ponekad Sportski, isto i Slagalicu, Hroniku kada je Rada tu mahom, svidja mi se kako se sa vrata zaleti na goste, nemaju vremena da se saberu. Na RTS-2 uhvatim ponekad onu emisiju, vodila je Ivana Milenković, Kontekst 21, podseća me, na trag, na Natašin Ključ od pre 10+ godina, emisija koja je meni lično još uvek neka referentna tačka za kvalitet i nameru, što se tiče lokalne produkcije sličnog tipa.

Sa Pinka uhvatim ponekad prognozu Ergelje, koju nazivam 'devojka na ivici nervnog sloma' jer je ranije stalno, prepadnuto, prenosila projekcije sa panoa posmatračima, kao da je iz sekunda u sekund tražila od kamere odobravanje, da radi stvar ispravno. Sada se uveštila malo više u tom. I vesti, kada ih prenosi 'Kraljica Drame', Ana Gligorijević, koja je do skora gajila taj neki karakterističan sev i glasom i očima. No sada je to, na moje nezadovoljstvo, razblažila.
Naravno, i Jocu i Serdjija. Serdjio, sa svojim stavom čoveka koji je, eto tek tu, kao da je minut pre ušetao u studio da zameni bolesnog kolegu. Jovana jer. Imam osećaj da ima osećaj, da je studio njen, kada udje unutar. I onda kada dolaze gosti, kao da njoj dolaze, pred kulu zamka, i mašu maramom i trubom, nudeći pesmu. A ona sa prozora, merka i moderiše. Ne mora ništa, bira da se pomeri, osmehne.

Studio B gledam nešto retko. One dve bujnije plavuše mi uhvate oko. Živahne su. Ponekada i večernji program. Zaboravljam im imena.

Od vojvodjanske hvatam samo jutarnji sa vrlom Kravićkom, stamenom Asjom i onim kuvarem od tri metra, bogu mu. Ti vojvodjani, sve kršni ljudi. Nestao onaj rečiti debeljko sa radija. Bio je ččkolj, ali zabavan, kada se ne bi durio sebi u bradu.

Šta još. B92 sam raštelovao, čim prebacim na nj, u glavi mi počne narastati migrena. Prvu, tj, Poslednju ne mogu da gledam. Bolje da skinem ceo torrent neke europejanske pro-propagande sa njihovog nekog sajta.

Happy pustim ponekad zbog Marića. Pink Kids, zbog rendžera i doktora Snaglsa. Cartoon Network ima dobar program, kao i Boomerang.

RTG je zanimljiv putopisni kanal, koji se bavi samo ruskom florom i faunom, i kulturom. Što je i razumljivo, jer trebaš imati dug vek, kako bi obišao celu im zemlju.

RT gledam često. Radi vesti sa spolja.
Ove domaće.
Pa baš rekoh ćaletu pre koju nedelju. Treba velikom vodji i ovdašnjima trenutnima obezbediti jedan RTS kanal, na kome će po ceo dan samo oni da se pojavljuju, kako se rukuju, smejulje, seču trake pred fabrikama, posećuju strane zvaničnike i to. A da ukinu sve Dnevnike u zemlji.
U principu, slušao bih Anu Gligorijević i da prenosi recept za puslice, ne bih mario. Ukoliko bi to radila na dramatičan način.

A Kristijan. Pa on je zgodan momak. Verujem da svojim fanovima, u ovom formatu, izgleda kao jedan mali Kristijan-Tamagochi i da ga moraju sada hraniti konstantno svojim glasovima, kako bi narastao i pobedio. Ako takva kategorija postoji u nečemu kao što je jedan rijaliti.

pitanje je dal mitrovic laze..a podaci se najlakse nameste..
drugo ljidi vole da opuste mozak i beeeecu...

Nije ovde da li Mitrovic laze ili ne, vec zasto je taj jedan pojedinac, uvom slucaju Kristijan i slicni njemu, uzor, idol ljudima.

Pa sto ne bi bio uzor? "Nekulturna" Srbija ga obozava dok ga "kulturna" pljuje a i jedni i drugi mu dajete podjednak publicitet. Heroj ili antiheroj, jel to zaista bitno? Umesto da se pitamo zasto je Kristijan idol nekome bolje da se pitamo zasto je Kristijan tema razgovora. Glupost je oduvek postojala i nece ni prestati da postoji ali razuman covek joj nece dati na znacaju svojom paznjom. Onog trenutka kad prestanemo da pricamo o Kristijanu, nece biti ni Kristijana.

Nije ovde da li Mitrovic laze ili ne, vec zasto je taj jedan pojedinac, uvom slucaju Kristijan i slicni njemu, uzor, idol ljudima.

pa kolicina lazi odredjuje i stepen istine na kojisj se zasniva tvoje pitanje(ako si mislio sto je uzor drustvu jer u tom sl mozda je uzor samo pojedincima)...
dr mislim da ljidi vise vole da ga gledaju kao majmuna u kavezu viae nego sto bi ga gledali kao uzora..
al ajd nek ti bude pojedincima(nadam se i verujem retkim;)) je on uzor zato sto predstavlja osobu koja se obogatila na lak naci i postovana je po zakonima 'zivotinja'...
elem sta je kristijan on je predstavnik tj otelotvorenje onoga cemu vecina tezi a to je blagostanje bez truda...iliti svi bi da imaju i da ne rade za to,svi bi moc i da ih cene,svi ti iz primera gledaju na drzavu kao neprijatelja koji im oduzima iz usta al oni gledaju to sa strane 'sta ona moze da uradi za mene,umesto sta ja mogu da uradim za nju' a i sto bi tako razmisljali kad:
ih nisu vaspitali da cene potrebe drugih..
u ekonomskim krizama najaci opstaju al retko altruizam...(sad dodatno je tiu i stvar materijalizma i vere u neke jer u ratovima prvom i dr postovala se zajednica vecinom,otadzbina je bila na prvom mestu al opet ti ljudi ni nisu imali nekog prevelikog uzitka sem porodice i prijatelja...a bili su svesni da ima onih na vlasti koji zive bolje...itd ne mogu sad vise da sirim pricu;))

dalje lik je nabildovan kriminalac.fizicki je nalik ratniku a svKom muskarcu je u prirodi borbenost i da tezi da ima moc i bude najaci u plemenu...

znaci klinac koga su roditelji vaspitali da voli samo sebe i da gazi o dr ipi su celo vaspitanje prepustili netu i tv bez nadzora,taj klinac koji verovatno zivi i bedi ili u ok stanju al je vaspitan da "nikad nije dovoljno para" i da sreca nije toliko u harmonicnim ljudskim odnosima vec ko sto rekoh u bankovnom racunu,i kad kao takvog nema nikog da mu za ede red rad i disciplinu e ondatakav posebno u pubertetskom prelaznom periodu gleda na kristu kao na bogaoca...

Koliko je opasna pojava "Kristijan" u nasem drustvu toliko je i opasna pojava "Mitrovic"

Koliko je Mitrovic svojom sabanijadom ojadio i unistio morala, kulture u nasem drustvu.

Taj Mitrovi je narko diler, on isto ima svoj heroin koji podvaljujue narodu da se truje...

Dakle Mitrovic je mnogo opasnija figura , za 30 godina 80 % naseg drustva ce se pretvoriti u razne Kristijane, Zmajeve od Sipova i Mimi Orove.

Cekaj...ovo je stvarno rekao Zeljko Mitrovic? :eek:
Isti covek koji je tog istog Kristijana Golubovica reklamirao tako sto ga je vise puta ugostio na svojoj televiziji i koji se trenutno baskari na "Farmi",rijalitiju koji je produkt upravo Zeljka Mitrovica?Pa koga ovaj covek zaje*ava?
A on sam je jos vece zlo nego taj Kristijan.Deklarisani krimos,narkoman i dupeuvlaka svake vlasti u poslednjih 20 i kusur godina.Od onoga sto znamo nosi na dusi smrt njegove svalerke i onog deteta koje je ubio njegov sin za sta ni dana nije odgovarao.To je,kao sto rekoh,od onoga sto znamo i sta je objavljeno,ko zna sta jos ima.Naravno,dovoljno je platiti naslovnu stranu dnevnog tabloida sa naslovom "Svaka cast Vucicu..." pa da ti sve bude oprosteno.

A da se vratim na temu,Kristijan Golubovic je uzor mladima jer je kriminalac,olos i sto se zene masovno loze na njega.Zene se masovno loze na njega takodje zato sto je kriminalac i olos i tretira ih kao djubre.

Koliko je opasna pojava "Kristijan" u nasem drustvu toliko je i opasna pojava "Mitrovic"

Koliko je Mitrovic svojom sabanijadom ojadio i unistio morala, kulture u nasem drustvu.

Taj Mitrovi je narko diler, on isto ima svoj heroin koji podvaljujue narodu da se truje...

Dakle Mitrovic je mnogo opasnija figura , za 30 godina 80 % naseg drustva ce se pretvoriti u razne Kristijane, Zmajeve od Sipova i Mimi Orove.

Apsolutno.Mitrovic je jedna smrdljiva smradina kome po smrdljivosti na crtu moze da stane samo Milomir Maric.
I kada ti neko kaze "nemoj da gledas Pink,Farmu,Parove i ostale gluposti".A sta cemo sto su svi mediji,novine,internet portali i televizije zatrpani promocijom degenerika koje su izrodili Mitrovic i Maric.Kupis novine a tamo sve o pomenutim degenericima i njihovim degenericnim ispadima.Upalis TV a tamo isto.Udjes na internet portale,gle cuda,i tamo isto.Covek uopste ne mora da gleda pomenute rijalitije a da opet bude u toku sta se tamo desava.
Ta dva covek su klasicni pioni vlasti koji su tu da zatrpaju narod go*nima od svojih programa i kur*ama,spodobama,umnim bolesnicima i ostalim ljudskim otpadom da bi skrenuli paznju sa onoga sto se stvarno desava u nasoj zemlji.
Nekada su deca odrastala uz Branka Kockicu i Minju Subotu a danas uz Zmaja od Sipova i Kristijana Golubovica.I sta da ocekujemo?
Da ne pominjem ove narkomanke i prostitutke koje svaki dan nicu kao pecurke i koje su apsolutni uzor 95% danasnjih tinejdzerki.
Ne treba nama ni Hrvat ni Albanac ni Amerikanac ni osiromaseni uranijum...dovoljni smo sami sebi.

to sto je neko gledan, ne znaci da je idol
gledaniji je od vesti zato sto je zanimljiviji od vesti

- - - - - - - - - -

Mitrovic je opasniji.
Kristijan je kao zivotinja u cirkusu, a Mitrovic je mocna figura.
Sto se tice uticaja, Mitrovic je mnogo uticajniji, a sto se tice etike, verovatno su isti, a vrlo moguce i da je Kristijan moralno superiorniji od Mitrovica.

zato brate sto od silne sirine oce da ispadne s kreveta, kako zasto
to je ono kad se prebildujes pa posle ni majcu odgovarajuci broj ne mozes da nadjes
sve se cepa na tebi

- - - - - - - - - -

a koji moj djoku bi djokovica da velicam, ne kapiram, lik lupa lopticu reketom ovaj brate barem pljacka, radi nesto realno

- - - - - - - - - -

slusaj
ovo kazem ozbiljno al zvucace neozbiljno
ali ozbiljan sam

slusaj

drustvo u kojem zivimo feminizira
feminizira nas
kapiras?

mi smo svi sad isfeminizirani jer drustvo nas je ogranicilo da se ponasamo prirodno
potiskuje nam instinkte

e sad, kao posledica toga, postaju kul ekstremne kolicine testosterona
to je takodje posledica feminizacije jer previsok testosteron je los koliko i previsok estrogen
treba udariti balans, ali to je najteze ,vidis

e zato je sad kul taj testosteron, kao kontra obilnom feminiziranju koje se dogadja u nasem drustvu

zato je kul

ali ne valja to

Poslednja izmena od moderatora:
Kristijan i nije takos trasan. Ono sto je strasno je to da kada udjete preko fona npr u dnevne novine senzacionalisticke i pocnete da citate komentare, sticete dojam, zbog 95% komentatora koji ga velicaju i hvale na nivou mesije, on zapravo moze postati vodja nekog kulta za 10 godina a za 200 godina da postane novi "boziji izaslanik" sa svojom novorazradjenom masovnom religijom. E takav dojam ostavlja, toliko su ljudi zaludjeni njime.

Sta god on uradio to se opravdava, racionalizuje, sladak je limun, kakvu god laz da izrekne to mu se veruje bez pogovora 100% itd.

...
zasto je Kristijan Golubovic kako spava,
ili sta vec radi
zanimljiviji ljudima nego vesti,
neki film,
dokumentarni program?

A pokojni Arkan ?
A Eskobar, Al Kapone, Karađorđe ..?

U svakom društvu gde bi se pojavili gorepobrojani - bili bi glavni !

Stvar nije naivna,
traži da bude ispitana !!!

Očigledno da postoji neka hijerarhija koju mi "obični ljudi" pokušavamo da potisnemo !
Da da, da potisnemo i gurnemo pod tepih
promovišući neke druge vrednosti !

A koje vrednosti imaju gorepobrojana gospoda ?

Ja mislim da je to unutrašnja energija.
Ogromna unutrašnja snaga.

To ne može da se uvežba, nabilduje, nauči.
To se rađa.

Naravno da zreo čovek to ne ceni,
zreo, odrastao čovek najviše ceni rad,
ali ...

Dođe bura i oluja,
smutno vreme
i sve opet bude kao u džungli
i najjači vladaju.

Arkan postrojava generale ...
Sećate se ?

Od nekog sam cuo da je Kristijan pokazao golu zadnjicu dok valjda Bakic davao intervju i to prikazivano.....Da li je to istina? Ajde sto spava, pa gledaju mnogi, to je i nekako prihvatljivo, ali sto pokazuje gola doopeta na tv....

A pogledajte samo koliko se neko tamo satanizuje, a neko idolizuje (mislim na Bakica i Kristijana) kao da gradjanstvo koje gleda Farmu boluje od granicnog poremecaja licnosti (sto je jedan og glavnih simptoma - idolizacija ili satanizovanje ljudi, nemogucnost sagledavanja vise nijansi u coveku).

Kada Golubovic Bakicu pokaze golo pedu dok ovaj radi intervju, masa reaguje - Bravo, ako si mu pokazao, svaka ti cast care, skinite mu robiju, jer je kralj pokazao je pedu, kakva kraljina, bas je kul, smeker je, pametan je, inteligentan je, humoristican je, sve naj naj.

A da je Bakic pokazao tako pedu dok prica Kristijan - znaci ista situacija, isti faktori samo osobr zamene mesta, bilo bi - "Kakva nakaza, je l to domacin?, to vernik?, to Srbin, to patriota, to vaspitano, to obrazovano, to kulturno? Idot, budala, Glupomir, ima ruzno doope, nema postovanja dok drugi daje intervju, nema postovanja da to gledaju svi i deca i mladi, ne promovise zdrave i prave vrednosti i sl.

Meni je to fascinantno, kako ljudi reaguju i ponasaju se kao da imaju granicni poremecaj licnosti, a ova 2 primera su odlicni dijagnosticki pokazatelji gde se iskazuje patologija naseg naroda. Postoje boje crna i bela, nema nijansi. A radi se o dvojici. Sve licnosti sa svom svojom komplexnoscu, vrlinama i manama.

Kako možeš da porediš Nikolu Teslu i Novaka Đokovića? :roll:

Prvo niko ih nije poredio, nego su pomenuti pukim slucajem obojica u jednom nizu nabrajanja necega, razdvojeni zapetom.

Drugo - sve je za poredjenje i moze se uporediti, zasto ne bi moglo? Ne moze se samo dovesti nesto u ekvivalenciju, a porediti se moze.

Dakle kada neko uporedi nesto sa necim, nekim, to ne znaci nuzno da je doveo ta 2 u stanje ekvivalenije a<=>b, nego samo znaci da je uporedjeno. Da li ce i kakav biti rezultat uporedjivanja (ekvivalencija, kontradikcija, kontrarnost itd itd) to je vec druga prica.

Unija skupa za Djovaka i izvikanog Teslu je da su obojica izgradili sebe vrednim radom, da su bili svetski priznati, a obojica su bili i ljudi. Niko nije rekao da Tesla ume da igra tenis dobro niti da Djovak ima patente za magnetnu indukciju.
Isto tako, niko i ne kaze da bi se 2 imena mogla naci u istoj recenici, mi moramo prvo izmeriti koji je od njih "veci covek", znacajniji za drustvo i sl, i onda ga proglasiti kao nekog sportskog pobednika, a ovog drugog maltene fasisticki da diskreditujemo da "manje vredi".
Jos veci fasizam bi bio da se drzimo stava da uz tamo nekog ne smemo da pomenemo i nekog drugog u istoj recenici ili da ih cak poredimo, jer kao neko je nedodirljiv (Arijevac, Nemac) a neko je za plin je l tako (Jevreji, Romi, gejevi....).

Ovde, oba pomenuta coveka su skoro pa vrh u onome cime se oni bave, i kao takvi zasigurno jesu bolji uzori mladima u odrastanju u ovim nakaznim vremenima nego kriminalac sa 22. godine zatvora i ekipa (koji dokazuje da represivna mera kod njega nista ne radi pozitivno).

Back