ДОГОВОРЕНА КОАЛИЦИЈА СНС И УРС

Ако може на полумаратону што не би могао и на родеу?
pa gamad trči,gde će jahati konja:)

Šta su Nikolić i Dinkić pričali jedan o drugom

26. mart 2008.

Mlađan Dinkić: Nikolić, Vučić i Todorović bi trebalo da pokažu javnosti šta imaju od pokretne i nepokretne imovine, kao i svoj vozni park. Zanimljivo bi bilo videti stanove koje su dobijali pred NATO bombardovanje.

22. mart 2008.

Tomislav Nikolić: Ako građani od mene traže da im pokažem imovinsku kartu, to ću učiniti, a ne pada mi na pamet da poslušam jednog kriminalca kakav je Mlađan Dinkić. On ni rođenu ženu ne može da ubedi da ima samo 68.000 evra na računu!

8. april 2010.

Nikolić (Dinkiću): Da ima ovde predsednika Skupštine, odavno bi vas iz sale izbacio! Da vi SNS poredite sa strankom Adolfa Hitlera, a da svi u sali ćute zato što ste vi bitni za Vladu... Vreme, je l’ da? G.vno jedno. J.baću ti mater ja na replici posle.

Posle 21. oktobra 2011. nema sukoba SNS i URS

Poslednji okršaj Dinkića i SNS bio je još 21. oktobra 2011. godine, kada su se na bežanijskoj pijaci sukobili ursovci i naprednjaci. Tada je URS optužio SNS da su njegovi aktivisti nasrnuli na omladince koji su na pijaci prikupljali potpise za uvođenje novih gradskih opština. Posle rata saopštenjima i jedni i drugi su se primirili.

naravno da je demantovana jer je u pitanju 'tajni dogovor'

bilo bi politicko samoubistvo da su priznali

Добро, то је тајни договор који је изашао у дневним новинама, па га је онда СНС демантовао преко медија. Зато боље да не причамо о томе, јер би неко могао да сазна. Пст!

:zcepanje:

Kad sam pred Uskrs citirala naslov iz Kurira i tekst da na Veliki petak dovlazi Seselj i de "pravo kod Nikolica u zgradu", ovde upravo ovi koji sad poskakuju na temi (nova tema, zar ne ide na temu o Nikolicu?) napadose me: Kurir si citirala:)

Seselj nije dosao, normalno, ali to je manje bitno od ovog ocigledno narucenog teksta, demanti su usledili iz obe partije, RTV je objavila u vestima, ima i na njihovom sajtu, teska izmisljotina, ali MACAK se odmah dao nao posao:lol:

Poslednja izmena:
СНС и УРС: Нема договора између нас

23. април 2012. | 10:54 → 11:00 | Извор: Танјуг БЕОГРАД - Српска напредна странка и Уједињени региони Србије одбацили су данас као неистините наводе дневног листа "Курир" да је "неко из врха СНС" открио тајни договор између те странке и лидера Уједињених региона Србије Млађана Динкића.

Према писању "Курира", кандидат СНС-а за председника Томислав Николић и Динкић договорили су се да њихове две странке направе коалицију после објављивања резултата избора 6. маја.

Лист тврди, позивајући се на неименовани извор из врха СНС, да су се двојица лидера начелно сагласила да би следећу владу могли да праве заједно, а да се детаљи о подели министарстава прецизирају после избора.

"Курир" такође наводи да је Динкић тражио да УРС преузме привредни и финансијски сектор у новој влади.

СНС је у саопштењу оштро одбацила те тврдње и истакла да је став те странке "био и биће да су за катастрофалну економску и социјалну ситуацију у којој се Србија данас налази подједнако криви и Демократска странка, и Социјалистичка партија Србије, и Г-17 плус, односно Уједињени региони, тако да заиста нема могућности да се ико од њих за своје промашаје аболира било каквим „договорима".

Из те странке тврде да медији "покушавају поново да обману јавност, а све по налогу Демократске странке".

Лидер УРС-а Млађан Динкић такође демантује да је договорена било каква коалиција о будућој влади између те странке и СНС и поручује да "о томе није било разговора, нити ће бити".

"Најоштрије демантујемо, са СНС није ни разговарано, а камоли договорена било каква постизборна сарадња", наведено је у Динкићевој изјави достављеној медијима.

Он тврди да је реч о "најобичнијој подметачини и прљавој кампањи" против те странке и сматра да иза ње стоје "они који се плаше јачања нашег политичког савеза и они који немају одговор на проблеме обичних људи у регионима".

http://www.rtv.rs/sr_ci/izbori2012/republicki/sns-i-urs:-nema-dogovora-izmedju-nas_314612.html

najostrije demantuju :rotf:

obozavam ovo.... znaci da je tacno ko kristal i da toma iza ledja boti pravi saveze jer mu je dojavljeno od amera da ds nece preci cenzus :lol:
I ja:lol: Seselj je dosao na Veliki petak i otisao pravo u zgradu gde stanuje Toma Nikolic, rekose " odjekivace cela zgrada" , nesto nisam cula nije cak ni Kurir preneo, koji je tu vest plasirao ka udarnu:lol:
Zaista ne lazu:zcepanje:

I ja:lol: Seselj je dosao na Veliki petak i otisao pravo u zgradu gde stanuje Toma Nikolic, rekose " odjekivace cela zgrada" , nesto nisam cula nije cak ni Kurir preneo, koji je tu vest plasirao ka udarnu:lol:
Zaista ne lazu:zcepanje:

pa ako os da se podsecamo kurir je doneo mnogo puta vesti koje su se kasnije pokazale kao tacne. a tacne vesti su uvek one koje se desavaju iza kulisa dok jos niko ne zna sta se desilo.

Види ти ове "интелигентне" форумаше што се пецају на режимску кампању.
И онда се чудимо што је ДС у власти годинама... Довољно је да објаве неку измишљотину у новинама и одмах се сомови залећу на удицу.
Па боље од Тадића и Динкића не заслужујете! :evil:

kako bre ne vidite da su izbori dogovoreni izmedju tome i bote i da su sad poceli da shvataju da taj ko ih je tako savetovao da nastupe opako zavrnuo
564240_262152887213803_100002572813327_508400_759422337_n.jpg

Back