Dogovor vlade i prosvetara ili "ne lipši magarče do zelene trave"

Je l ja to branim ostalima da se bune?? Ja iznosim činjenice, ne kukam, to što vam deluje kao kukanje je pre alarm za poslednji minut da se nešto uradi po ovom pitanju a to što su narod ove zemlje već istrenirali da nečiju borbu za bolji obrazovni sistem nazivaju kukanje, govori o tome koliko smo daleko i duboko zaglibili...

Опет ти...и твоје кукњаве. Слабост. Треба ти храброст.

Ниси ти заглибила, нисам ни ја, већ су они. Са свим тим експериментима које зову промене и које су писане ван Србије.

И то ће се разоткрити једног дана - са свим доказима !

Да би имала слободне институције и да би стручњаци слободно одлучивали о својој струци треба ти Република. А ми је немамо.

--
Шта ти овде написано није јасно ??

Опет ти...и твоје кукњаве. Слабост. Треба ти храброст.

Ниси ти заглибила, нисам ни ја, већ су они. Са свим тим експериментима које зову промене и које су писане ван Србије.

И то ће се разоткрити једног дана - са свим доказима !

Да би имала слободне институције и да би стручњаци слободно одлучивали о својој струци треба ти Република. А ми је немамо.

--
Шта ти овде написано није јасно ??
Ono što ja ne mogu da promenim, na to neću trošiti snagu, pa neka sam slaba. Ostavljam jačima da se time bave.

Ono što ja ne mogu da promenim, na to neću trošiti snagu, pa neka sam slaba. Ostavljam jačima da se time bave.

Не. Нису други јачи.

Говорим о методу борбе.

Направите свој програм образовања и своје уџбенике (макар на тоалет папиру - рото хартији или дигиталне )

Запретите систему образовања да ће бити цео замењен

Back