S stage Gost 25.07.2003. u 20:17 - Dogovor pod hitno #1 Posto nemozemo da se skupimo i ubodemo pravi termin dajte da se dogovorimo da odredimo termin sakupljanja(Ozbiljan sam)
Posto nemozemo da se skupimo i ubodemo pravi termin dajte da se dogovorimo da odredimo termin sakupljanja(Ozbiljan sam)
D dragomir51 Zainteresovan član Poruka 124 26.07.2003. u 14:55 - Dogovor pod hitno #2 stage: Posto nemozemo da se skupimo i ubodemo pravi termin dajte da se dogovorimo da odredimo :shock: :x termin sakupljanja(Ozbiljan sam) Kliknite za proširenje... hip-hop i mali crnci
stage: Posto nemozemo da se skupimo i ubodemo pravi termin dajte da se dogovorimo da odredimo :shock: :x termin sakupljanja(Ozbiljan sam) Kliknite za proširenje... hip-hop i mali crnci
A Alan Ford Obećava Poruka 93 26.07.2003. u 20:26 - Dogovor pod hitno #3 Dajte bre ljudi, ko su mu ti mali crnci?ko je ovaj lik uopste?
Corey Aktivan član Poruka 1.804 26.07.2003. u 20:38 - Dogovor pod hitno #4 Ma naduvao se SlipKnoT 4e\/er You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart... ______________
Ma naduvao se SlipKnoT 4e\/er You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart... ______________
Corey Aktivan član Poruka 1.804 28.07.2003. u 11:50 - Dogovor pod hitno #6 Nego si negde u sredini SlipKnoT 4e\/er You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart... ______________
Nego si negde u sredini SlipKnoT 4e\/er You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart... ______________
Gwydion Iskusan Banovan Poruka 6.481 02.03.2005. u 10:29 - Dogovor pod hitno #7 I sta bi od okupljanja?