dogovor arena sport & sport klub ?

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
Te dvije televizije imaju monopol kod svojih operatera . Tako gdje je arena sport nema sport kluba i viceversa . To bi se dali lako rijesiti postavljanjem brojaca gledatelja u zajednickom paketu as & sk pa svaka mreza dobiva onoliko novca koliko mjerac gledaoca pokaze da su ostvarili u zadanom periodu . To bi bilo fer i imali bi uz eurosport priliku gledati sve lige petice ( englesku , taljansku , spanjolsku , njemacku i francusku ) a te televizije bi imale dupol tj tripol na nogomet a u stvari monopol . Kako vam se cini ?

Ima kod nas mislim Kopernikus kablovski operator kombinaciju 3 Sport Kluba i Arenu Sport 1 sto nije lose. Ja imam i SBB i mts-ov IPTV pa imam dosta sportskih kanala ali bezveze je sto su odvojili pakete da bi se korisnici odlucivali da li da uzmu iptv ili sbb... Lepo bi bilo kada bi mogli da biramo pakete kanala koje zelimo da imamo pa da tako i placamo. Meni iskreno ne trebaju 90% kanala koje imam a kladim se da bi svako voleo da odabere filmski ili sportski paket zavisno od toga ko sta voli.

Ima kod nas mislim Kopernikus kablovski operator kombinaciju 3 Sport Kluba i Arenu Sport 1 sto nije lose. Ja imam i SBB i mts-ov IPTV pa imam dosta sportskih kanala ali bezveze je sto su odvojili pakete da bi se korisnici odlucivali da li da uzmu iptv ili sbb... Lepo bi bilo kada bi mogli da biramo pakete kanala koje zelimo da imamo pa da tako i placamo. Meni iskreno ne trebaju 90% kanala koje imam a kladim se da bi svako voleo da odabere filmski ili sportski paket zavisno od toga ko sta voli.
Ima 3 sport kluba i 3 arene na Kopernikusu.

Спорт клуб има много боље утакмице све уживо, док Арена све нешто бајато и реприза.
Ne bih se ja slozio sa tobom :D

Na Areni imas:
Ligu Sampiona,Ligu Evrope,Kopa libertadores..
Onda od liga imas:JSL,italijane,francuze,brazilce,argentice itd...

Tu je Aba liga..Tako da..

Ne kazem da je Arena bolja,ali ipak ima dobar program..

Ne bih se ja slozio sa tobom :D

Na Areni imas:
Ligu Sampiona,Ligu Evrope,Kopa libertadores..
Onda od liga imas:JSL,italijane,francuze,brazilce,argentice itd...

Tu je Aba liga..Tako da..

Ne kazem da je Arena bolja,ali ipak ima dobar program..

И где је сад утакмица над утакмицама Челзи-Тотенхем. НЕМА ЈЕ на Арени... Ћути молим те

Back