Da procitao sam i ja sad. Lepo prica covek videcu da ih odvevem u Jagodinu 30.
Bas mi je drago sto idete na Divcibare Sarka ima da uzivka

Ja sam pitao vet-a da li da ih vodimo na jezero pet dana posle revakcine i on nam je predlozio da sacekamo makar dve nedelje. Tako ce i biti. Posle svega ne bih da rizikujem sada

Imam jedan problem.Strah me je da ce Kupid postati mnogo agresivan.

Kad ge setam i kada ga drugi psi laju obavezno se trgne i uplasi.Ja se ponasam kao da se nista ne desava kao da je sva normalno ne bodrim ga da ga ne bih podrzavao dok se plasi, posto se tako naucio sa automobilima, prvo se plasio kad prodje svaki auto ali sad se je vec naviko ne obraca paznju na automobile nimalo.Mislio sam da ce tako reagovati i na lavez pasa medjutim...
Setam ga ja sinoc njemu vec poznatom stazom, i krenu lavezi on spusti rep poce levo desno, ja nista kuliram, i laje ko blesav jedan komsijski boxer Kupid pored mene uplasen i onda

Kupid sa iz cistta mira zaleteo na kapiju i tko gromoglasno krenuo da laje i urla na ovog boxera nisam mogao da verujem. Nisam znao sta da radim pa sam ga sto pre odvuko odatle.
Da li da ga grdim,mozda bi pomislio da ga grdim zato sto se ne plasi:???:Izgleda da je strah presao u agresivnost

Posle sam ga odveo kod Bena nista sve normalno igraju se kao i uvek. I prema drugim psima koji ga ne laju on odmah bi da se igra pocne levo desno da juri da skace...Mozda mu bas ovaj komsija Bogdan (tako se zove ovaj boxer koji je lajao) nesto antipatican

Ne... znam ja da je ozbiljna stvar , ranije kad sam imao pit bulove ni jedan nije bio ni trunke agresivan , nikada se nije desilo da napadnu drugog psa ali ovaj seronja me bas neprijatno iznenadio. Nije to bio onaj lavez kao igrao bi se nego bas iskezio zube ma napao bi ga da nije bilo kapije.
Probacu malo vise sa Benom da ga setam posto on(Ben) kad se seta, ma moze lavovi da urlicu na njega, ne obraca ni trunke paznju.

E pa Sara,Oli, Trojo savetodavci dragi moji upomoc

Post je malo duzi izvinjavam se zbog toga