p4ng pozz i za dogoe iz Nish

Kupidon i Posejdon.. super imena.

Imas milion pitanja.. eto za pocetak ako imas vremena prelistaj ovu temu a i ostale.. dresura pasa, ishrana, itd. Cisto da ne bi ponavljali isto ponovo.
Za te Gatare, nisam do sada cula za njih ali znam da je takvo 'obucavanje' kaznjivo zakonom. Pitanje u vezi hrane, jesce sigurno i bez da je Posejdon tu, daj mu malo vremena da se uklopi u novu sredinu. Dogoe se lako prilagodjavaju jer se brzo vezuju za ljude.
Da li granule ili meso, ne znam da li si uopste upoznat sa ishranom sirovim mesom, ako nisi bolje je da ga hranis granulama jer ako se eksperimentise sa ishranom moze se uciniti vise stete nego dobrog narocito dok su mali. Svakako pitaj uzgajivaca sa cime ih je hranio i nastavi sa istom hranom par nedelja, dok i ako odlucis da je promenis.
Da li da mu kupiras usi.. ne bih preporucila, sto je samo moje misljenje iz licnih uverenja. Tradicionalno im se kupiraju usi da bi se izbegle povrede dok love i da bi lakse regulisali telesnu temperaturu, ali to je nesto sto vazi za tropska podrucja, ovde sa mediteranskom klimom verujem da nema potrebe da se to radi.
Puno paznje, dosta igre, redovne setnje (ne po vrucini).. za pocetak je dovoljno.