Dogo Argentino

• Začetnik teme Začetnik teme tango
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta vi mislite o ovom psu? Ocene od 1 -10

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Trojancice ne mogu da verujem da ti nisu dali vizu pa ne znam ko ce je dobiti ako ti nisi sve uslove ispunjavas-olosi jedni!!!bas mi je zao

Jesu bre olos,u al ih ne volim:roll: Al sta cu,moram da budem dobra,pokusacu ponovo u septembru,ima da ih zatrpam papirima. Bre,ljubav je to,kako ne razumeju:heart:

Saro,hvala i tebi na lepim recima i na podrsci:heart:

Hvala svima za dobrodoslicu, nisam znao da je lov sa njima zabranjen u Srbiji. A postoji u okilini Nisa tkozvani Gatari u kojima sa na oko 1 ili 2 hektara zemlje nalazi po 5-6 ddivljih svinja i ljudi vode lovacke pse tamo i obucavaju ih narvano uz novcanu nadoknadu od 20 e po satu ,pa sam cisto pitao iz radoznalosti ... Sto se tice steneta ustvari uzeli smo 2 muzjaka ja i moj najbolji drug i zovu se Kupidon i Posejdon:-) Blizu su na 500 metara zive jedan od drugog tako da sreca pa nisu mnogo tugovali.Uzeli smo ih u Bg-u a inace mi smo u Nisu. Ocekujem pedigre ovih dana...A da imam otprilike jedno milion pitanja :) Neki savet bih nam dobro doso, kupio sam granule Meradog junior ali naravno Posejdon ih smaze za min dok Kupidon jede samo kad je u drustvu sa pomenutim,kad je sam ni da omirise...? Da li postoji nacin da ga naucim da ih jede ili da se okrenemo mesu:)? Inace cuvao sam ranije dva muzjaka APBT i vec sada primecujem da su dogosi mnogo manje tvrdoglavi i da jako brzo uce. Aha da sto se tice usiju ne znamo sta da radimo da li da ih kupiramo ili ne, kako se to ustvari radi da li ih opijaju necim kad im seku usi i kako psi podnose taj period, posto je ovaj posejdon jako tasko podneo prvu vakcinu imao je temperaturu ceo dan...Toliko za sada svaki savet nam je dobrodosao, hvala unapred , A slike nasih bogova ljubavi i mora :-D postavljam za koji dan POZZZ

:super:Evo nas kao sto je i obecano bilo je tu svega nadam se da ce vam se svideti ovi nasi dozivljaji posto nismo mogli da se druzimo u gradu isli smo u selo i evo sta se sve zbivalo
DSC00913.JPG

DSC00920.JPG

DSC00930.JPG

P6210011.JPG

P6240106.JPG
:heart::heart::heart:

Hvala Krisb jeste,bas je porasla mozda i vise nago sto bi trebalo plasim se da joj izmerim visinu jer imam utisak da ce preteci standard al sta da se radi a sto se tice dece ona je neverovatna mogu ama bas sve da joj rade u svakom momentu

U budi srecna sto bar hoce da udje u kadu. Mi naseg jedva ubacimo, moraju dvoje da rade taj posao:hahaha: Kad god prolazim pored Vukovog spomenika ja gledam da li vas ima negde, ali nikako da mi se posreci.:(

Pa sada posto nema ko da mi cuva decu izlazimo oko 8h pa budemo do 9 pola 10 pa ako mozes u to vreme ti svrati ionako i nemamo bas neko drustvo u to vreme svi izlaze kasnije pa smo poprilicno usamljeni!!!

p4ng pozz i za dogoe iz Nish :D Kupidon i Posejdon.. super imena. :) Imas milion pitanja.. eto za pocetak ako imas vremena prelistaj ovu temu a i ostale.. dresura pasa, ishrana, itd. Cisto da ne bi ponavljali isto ponovo.

Za te Gatare, nisam do sada cula za njih ali znam da je takvo 'obucavanje' kaznjivo zakonom. Pitanje u vezi hrane, jesce sigurno i bez da je Posejdon tu, daj mu malo vremena da se uklopi u novu sredinu. Dogoe se lako prilagodjavaju jer se brzo vezuju za ljude.

Da li granule ili meso, ne znam da li si uopste upoznat sa ishranom sirovim mesom, ako nisi bolje je da ga hranis granulama jer ako se eksperimentise sa ishranom moze se uciniti vise stete nego dobrog narocito dok su mali. Svakako pitaj uzgajivaca sa cime ih je hranio i nastavi sa istom hranom par nedelja, dok i ako odlucis da je promenis.

Da li da mu kupiras usi.. ne bih preporucila, sto je samo moje misljenje iz licnih uverenja. Tradicionalno im se kupiraju usi da bi se izbegle povrede dok love i da bi lakse regulisali telesnu temperaturu, ali to je nesto sto vazi za tropska podrucja, ovde sa mediteranskom klimom verujem da nema potrebe da se to radi.

Puno paznje, dosta igre, redovne setnje (ne po vrucini).. za pocetak je dovoljno. :)

p4ng pozz i za dogoe iz Nish :D Kupidon i Posejdon.. super imena. :) Imas milion pitanja.. eto za pocetak ako imas vremena prelistaj ovu temu a i ostale.. dresura pasa, ishrana, itd. Cisto da ne bi ponavljali isto ponovo.

Za te Gatare, nisam do sada cula za njih ali znam da je takvo 'obucavanje' kaznjivo zakonom. Pitanje u vezi hrane, jesce sigurno i bez da je Posejdon tu, daj mu malo vremena da se uklopi u novu sredinu. Dogoe se lako prilagodjavaju jer se brzo vezuju za ljude.

Da li granule ili meso, ne znam da li si uopste upoznat sa ishranom sirovim mesom, ako nisi bolje je da ga hranis granulama jer ako se eksperimentise sa ishranom moze se uciniti vise stete nego dobrog narocito dok su mali. Svakako pitaj uzgajivaca sa cime ih je hranio i nastavi sa istom hranom par nedelja, dok i ako odlucis da je promenis.

Da li da mu kupiras usi.. ne bih preporucila, sto je samo moje misljenje iz licnih uverenja. Tradicionalno im se kupiraju usi da bi se izbegle povrede dok love i da bi lakse regulisali telesnu temperaturu, ali to je nesto sto vazi za tropska podrucja, ovde sa mediteranskom klimom verujem da nema potrebe da se to radi.

Puno paznje, dosta igre, redovne setnje (ne po vrucini).. za pocetak je dovoljno. :)

Fala Saro(Nishliski):hahaha: na savetima , resili smo da im ne kupiramo usi a u medjuvremenu je i Kupidon poceo da jede ...:D Evo nekih slika ovaj sa tufnom pored oka je Posejdon. poz do pisanja:bye:

Prilozi

• DSC00233.jpg
    DSC00233.jpg
    60 KB · Pregleda: 33
  • Photo0035.jpg
    Photo0035.jpg
    44,9 KB · Pregleda: 30
  • Photo0039.jpg
    Photo0039.jpg
    43,5 KB · Pregleda: 33
Mali momci su preslatki a evo i mi malo kako volimo da se druzimo u komsiluku smo dobili malu macu koja cim vidi da su nasa vrata otvorena odmah trci na Belinu posudu sa hranom tako da smo dobili jos jednog clana na tanjiru-mogu vam reci Bela je prava gospodjica saceka da Micko jede pa ga onda maltretira i ne buni se sto je to u pitanju njena hrana-za sada!!Pogledajte prilog 39747:klap:

AAAA vrucina nas ubi ona tacno zna vreme kada se izlazi napolje pa cak ni po ovoj sparini nema da omane lako je njoj kad jedno 3-4 puta uskoci u fontanu a mi:sad2: Ne znam kako ostali psi ali ona i pored klime u stanu trazi najhladnije mesto(plocice) da prilegne!!!

AAAA vrucina nas ubi ona tacno zna vreme kada se izlazi napolje pa cak ni po ovoj sparini nema da omane lako je njoj kad jedno 3-4 puta uskoci u fontanu a mi:sad2: Ne znam kako ostali psi ali ona i pored klime u stanu trazi najhladnije mesto(plocice) da prilegne!!!

Moji ludaci su prokopali katakombe ispod garaze i tu spavaju kad je vrucina. Jedan dan sam se ubila trazeci ih po dvoristu i vec sam mislila da su negde zapalili kad sam naisla na rep koji viri ispod garaze.:dash:

Poz drugari:) Imam jedno pitanjce? Da li je tacno da je jedna od najboljih odgajivacnica dogosa u Srbiji u LA-u( tako mi Nishlije tepamo Leskovcu):lol: i ako je to tacno ima li neko njihov sajt ili bilo kakvu informaciju,posto LA blizu i otisao bi da ih vidim. A zar nije ovaj Comanchero((neki ultra,mega,giga champ.) dole na slici) najlepse stvorenje na svetu:):bye:svima

Prilozi

• comanchero02.jpg
    comanchero02.jpg
    120,6 KB · Pregleda: 21
Poz drugari:) Imam jedno pitanjce? Da li je tacno da je jedna od najboljih odgajivacnica dogosa u Srbiji u LA-u( tako mi Nishlije tepamo Leskovcu):lol: i ako je to tacno ima li neko njihov sajt ili bilo kakvu informaciju,posto LA blizu i otisao bi da ih vidim. A zar nije ovaj Comanchero((neki ultra,mega,giga champ.) dole na slici) najlepse stvorenje na svetu:):bye:svima

Pozdrav svima:D

Kuce su mnogo slatke,sta da ti kazem:heart: Na ovoj poslednjoj slici isti moj Paki dok spava. Kako se ponasaju,jel se igraju? Sta ima dajes da jedu? Jel im dajes kafortan?
Sto se tice te odgajivacnice koju spominjes,to je De la paco cassa,a sajt im je www.delapacocassa.co.yu.
Moj prijatelj ima psa iz njegove odgajivacnice.
Mi smo bili na izlozbi u Karlovcima,ali nista nije bilo posebno da se vidi:(
Osim Arona:heart: koji je samo gledao. Nemate pojma kako je to sladak pas:lol:

Poslednja izmena:
Hvala Oliveratom i Trojanka. Sto se tice tvog Pakija Trojanka bas sam malo listao temu , osim sto mi je jako zao, moram ti reci svaka cast na tome sto si odabrala najbolje resenje za njega pozdravljam:klap: A ovi psici koji su kod nas su dva razlicita sveta. Posejdon koji je kod mog druga u komsiluku je fenomenalan. Skroz je lud trci ,igra se , cisti kao metla sve sto mu se da da jede:D... dok je sa Kupidonom koji je kod mene malo teze:( Nista nije hteo da jede i bas smo danas bili kod veterinara vadili su mu krv a sutra cu znati rezultate(nisam ziv do sutra:cry:) I veterinar i ja se iskreno nadamo da su samo paraziti u pitanju:???: A sto se tice kofortana zeznula me je u dog shopu prodavacica, dade ona meni neke kao za dogose bas dobre i ja naivan... Ali sad mi je veterinar rekao da mu uznem kafortan i krenucu od sutra da mu dajem... i tako ...Ova Bela je fenomenalna kuca:) Trojanka hvala jos jednom za link ici cu ovih dana do LA:) i pisacu vam kako je bilo pozzz:bye:

Back