Dogo Argentino

• Začetnik teme Začetnik teme tango
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta vi mislite o ovom psu? Ocene od 1 -10

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Devojke, izvinite sto vas prekidam i upadam u vas razgovor, ali mi je vasa tema mnogo interestanta i mislim da biste mogle da mi pomognete.

Porocitala sam da ste spominjale odlicno leglo u Zitistu,kod Zrenjanina. Da li bi mogla da dobijem broj telefona odgajivaca?
Ja inace zivim u Kanadi, ali dolazim u Beograd sredinom septembra. Volela bih da kupimo jedno stene i da ga dovedemo ovde, jer i moj buduci suprug i ja obozavamo ovu rasu.
tesko mi je odavde da pronadjem dobre odgajivace, jer retko ko odrzava svoj website, a to je moj jedini nacin da nadjem ljude odavde.
ja sam ovde u Kanadi nasla jednog odgajivaca (znaci samo jednog! ) koji trazi $3,000 za stene !!! to ne samo da je suluda cirfa, nego uopste ne verujem u njhov 'kvalitet' pasa. ovde se ljudi ne bave rasnim psima koliko kod nas i to je jedan od glavnih razloga zasto bih volela da dovedem kucu iz Srbije.

Naucila sam dosta toga citajuci vasa dopisivanja i hvala vam mnogo.

jos jednom vam se izvinjavam sto sam vam upala u razgovor i nadam se da cemo odrzati kontakt.

p.s. ja sam se tek ovde registrovala, tako da nisam sigurna kada vam posaljem ovu poruku da cu moci ponovo da vas pronadjem. :)

Devojke, izvinite sto vas prekidam i upadam u vas razgovor, ali mi je vasa tema mnogo interestanta i mislim da biste mogle da mi pomognete.

Porocitala sam da ste spominjale odlicno leglo u Zitistu,kod Zrenjanina. Da li bi mogla da dobijem broj telefona odgajivaca?
Ja inace zivim u Kanadi, ali dolazim u Beograd sredinom septembra. Volela bih da kupimo jedno stene i da ga dovedemo ovde, jer i moj buduci suprug i ja obozavamo ovu rasu.
tesko mi je odavde da pronadjem dobre odgajivace, jer retko ko odrzava svoj website, a to je moj jedini nacin da nadjem ljude odavde.
ja sam ovde u Kanadi nasla jednog odgajivaca (znaci samo jednog! ) koji trazi $3,000 za stene !!! to ne samo da je suluda cirfa, nego uopste ne verujem u njhov 'kvalitet' pasa. ovde se ljudi ne bave rasnim psima koliko kod nas i to je jedan od glavnih razloga zasto bih volela da dovedem kucu iz Srbije.

Naucila sam dosta toga citajuci vasa dopisivanja i hvala vam mnogo.

jos jednom vam se izvinjavam sto sam vam upala u razgovor i nadam se da cemo odrzati kontakt.

p.s. ja sam se tek ovde registrovala, tako da nisam sigurna kada vam posaljem ovu poruku da cu moci ponovo da vas pronadjem. :)

Naravno da nam ne smetas i nikako ne upadas u razgovor na ovoj temi nas je jako malo tako da je svaki fan ili kriticar dobrodosao a Trojanka ima njihov broj pa ce verovatno cim vidi ovu poruku da ti javi mada ovde ima i drugih dosta dobrih odgajivacnica raspitacemo se u Indjiji pa ti javljamo!

Danas je napunila 7 meseci i jeste ima je mada nije debela vec je vise krupna postavicu uskoro slike pa ces je videti i mogu ti reci da se i ja plasim da ne preraste ali sta da joj radim neka je pa sta bude trazicemo joj manjeg momka..salim se ja malo nego rakao nam je vet da je ne hranimo puno mislim sta da radim kad je stalno gladna pa joj ubacujem malo koske da je zavaram-jadno moje "malo" gladno prozdrljivo kucence

Hocu kucu,
Kako bre u Kanadi bas ima dobrih pasa. Ja sam videla fantasticen primerke.:D
Onaj El Santo je iz Kanade,postavila sam njegovu sliku na ovoj temi.Ta devojka ima i jednu zenku koju je uvezla iz Argentine,mnogo su joj lepi psi.
Imas njihovo udruzenje DACA se zove,ja sam gledala njihove izlozbe stvarno divni psi.
Ukucaj u google pa vidi,nacices ih.
Ja imam mail od te devojke,mogu da ti dam.
Ne verujem da idu u karantin 6 meseci,tako bih rekla po njoj. Ona je njene brzo dobila.
A sto se tice ovih malih iz Zitista,oni sad imaju 3 meseca,tako da ce biti u septembru vec veliki.
Ja sam malo ova druga struja,ja volim pse Od Marjanovica. Ukucaj to u google,izaci ce ti odgajivacnica. Oni imaju najbolje pse u zemlji,po meni;) I nekako daju najbolje stence.

Ma nece Bela da preraste i Pablo ima 60 cm u grebenu,a mladji je od nje. Samo mnogo brzo rastu.:lol:
Oli,jel vodimo nju da se druzi u Indjiju?;)

Jeli moguce da owa rasa bude agresiwna i sa 4 meseca?
Jer je moju Belly danas zamalo ,,pojeo" ali je bio na powodcu od gazde pa je swe bilo uredu...
Ali me ipak zanima jer smo postali komshije...

Naravno da je moguca agresivnost ali to gazda ne bi smeo da dozvoli:nono:ali svakakvih ima.... Nego evo malo slikica sa danasnje izlozbe Indjija super smo se proveli,prenatrpali informacijama i bas izmorili:super:[/ATTACH][/ATTACH]

Upravo tako znaci gazda normalan-nema problema!!! Jako je bitno da stene koje ima predispozicije da postane agresivno ima cvrstu ruku nad sobom mora da zna u samom starrtu sta sme a sta ne!To ne pricam samo vezano za dogose vec za sve pse!

Moram da vam javim tuznu vest,nazalost se necu pridruziti vlasnicima dogosa:sad2:
Svi iz moje porodice misle da je previse veliki i opasan,pa vilene kako nece da ga cuvaju kad ja negde odem,a posto studiram italijanski bojim se da cu morati da putujem tako da cu na kraju uzeti labradora:(
Samo sam htela da vam se zahvalim na savetima i pomoci:)

Da obicno porodica i okruzenje budu velika kocnica u uzimanju psa ne samo da se radi o velikim psima vec neki ljudi jednostavno ne vole nikakve pse tako da.....treba se navici(ukoliko je to moguce)

Uh puno se izdesavalo otkad nisam svracala. Drage moje nadam se da ste dobro, kao i vasi lepi dogosi. :)

Troja jako mi je zao da procitam za Pabla. Ako smem da pitam je li to jedini razlog zasto ga nisi zadrzala? Ako ga vidjas svakako postavi koju slicicu da vidimo gde je i kako napreduje.

Volela bih i Belicu da vidimo. :)

Bellissima, labrador je neznatno manji od dogoe. Ne poznajem temperament labradora najbolje ali mogu reci da su dogosi izuzetno plasidni i nezahtevni za odgoj i cuvanje. Svakako ako se pitaju i ostali ukucani treba uvaziti i njihovo misljenje, narocito ako ce ga oni gajiti. Imajte u vidu da je kao i dogoama, labradoru konstantno potrebna fizicka aktivnost. Na kraju, nije sve izgubljeno.. ako ne sada sigurno ce biti vreme kada budes odlucivala samo ti. :)

Inace o fami dogosa kao opasnim psima. Nista nije dalje od istine.

Pa de si ti Saro? Nema te sto godina:D
Pablo je super,lepo mu je i uziva sa sestrom i jednim malim dogosom od 4 meseca:D
Da,ro je jedini ralog,drugog nema.
Evo je Belkica na postu iznad,to sam ih ja slikala kad sam bila kod Oli:heart:

Sramota, tek sad vidim da je to Belina slatka njuskica. Vec je velika devojka.. lepotica. :) :super:

Imala sam goste, pa sam sve vreme posvetila njima, ali sad je sve vec po starom.

Super sto ste bili na izlozbi.. bas vam zavidim. Nego ko je bio zaduzen za slikanje?? ;)

Sarka je odlicno, setamo se 2-3 puta u nedelji kao i do sada. Kad me vidi skace ne prestaje jer zna da ide u setnju. Pronasla sam mesto gde mogu da je pustim da se istrci, i vratimo se koma. Ona srecna, ja jos vise.. sve super. :) Strah me je da se ne pregreje, pa je zato naucila da pije vodu iz flase. :lol: U setnji svracam u necije dvoriste da dopunim vodu i kaze zena "Kako je lepa, kao kozica" hahaha pa "Vidim ja nju kako seta, sve na stiklama" Jao smeha, ni jedan dan dosadan sa njom. :D

Troja, bas mi je drago da mu je dobro, obavezno ga ljubni za Saru i mene. :)

Oli pomenula si Pabla iz Va, neko mi je nedavno pricao o njemu. Nisam ga videla ali po opisu je bas lep i njegov vlasnik ulaze dosta u njega. Jeste da je Sara dama u godinama ali valjalo bi ih upoznati. :D

Back