Dodji na veceru

Boris SC

Ističe se
Poruka
2.557
Emisija koja se emituje u sklopu nove programske seme Prve srpske televizije.
Pet ljudi, koji se od ranije ne poznaju, tokom pet radnih dana takmici se ko ce napraviti najbolju veceru...Svakog dana je neko drugi domacin, a ostalih cetvoro su gosti koji ocenjuju domacinovu veceru ali i ukupnu atmosferu te veceri...Pobednik prolazi u drugi krug...
Zanimljiva emisijica, posebno za kulinare i ljubitelje takvih programa...
Gleda li neko? Diskutujte...:)

Ja gledala i prilično mi bezveze. Na OBN TV ima ista emisija, ali su tamo ljudi mnogo pristojniji i mnogo manje nabrušeni da konkurenta popljuju već da pohvale i ako imaju zamerke, to lepo i kulturno iznesu. Ovi naši, hmmmmm ubi bože, baš su jadni. Ne verujem da ću gledati sledeću epizodu.

Ta emisija je jedan od dokaza da ce nasa Prva televizija biti isto sto i hrvatski RTL.
Nema veze... super mi je emisija, sam koncept je vrlo interesantan, samo da se ne nadju neke ostrokondje, kao sto je tamo bila jedna babetina Azra, koja je svima davala niske ocene, samo da bi ona pobedila.
Ja teram cimerku da se prijavi. :mrgreen:

meni je okej emisija. kuvanje manje više već sama koncepcija. samo ova prva ekipa kod nas su pokvareni, nisu ocenjivali po onome sto je poenta kuvanju - vec po nekim svojim licnim tripovima i nesviđanjima

Ta emisija je jedan od dokaza da ce nasa Prva televizija biti isto sto i hrvatski RTL.
Nema veze... super mi je emisija, sam koncept je vrlo interesantan, samo da se ne nadju neke ostrokondje, kao sto je tamo bila jedna babetina Azra, koja je svima davala niske ocene, samo da bi ona pobedila.

Koliko sam video ,i ta i one Exploziv i Exkluziv idu na rtl-u ,tako da nastankom te "prve srpske televizije" dobismo jos jednog klona ,a svi ti voditelji sa fox-a su se vratili korak-dva nazad ,u svojim "karijerama" ...cini mi se da je fox bio originalniji :confused: !

Prvo, promena imena televizije u Prva srpska televizija me zasmejava do suza. :lol: A i činjenica da je o Prvoj srpskoj pesmu ispevala Marija Šerifović. Čemu sve danas ljudi ne pevaju. :hahaha:

Pogledala sam dve epizode emisije. Kad je kuvala ona neka devojka od 2m i onaj neki sedi čovek, vajar, šta li.
I ne dopada mi se emisija, nimalo.
Voditelj/komentator emisije, kako da ga nazovem, toliko iritantno napinje glas i misli da je duhovit, a nije, da je to prosto... Atak na uši i inteligenciju.
Drugo, ne razumem poentu toga da između jela takmičari guraju glave u plakare domaćina, čitaju pisma, njuše patike i sprdaju se sa svim i svačim. Ajd što oni hoće da njuškaju, nego što postoje i oni koji to hoće da snime. :eek: Reči se ne biraju ni kad se razgovara licem u lice, a svi ti ljudi se međusobno ne poznaju. Svašta, stvarno.
Nekoliko puta sam istu emisiju gledala na RTL-u, i mnogo je, ako ništa drugo, umesnija.

Gledao sam ove nedelje i sviđa mi se emisija. Ivana je davala najveće ocene, a dobila najmanje, ali nema veze. Meni njeno glavno jelo, po opisu i izgledu najbolje deluje, od predjela - Vladino i možda Milošev desert. A pobedila Tijana...ona je, možda najmaštovitija bila što se tiče dekoracije.

Kolika je nagrada za pobednika?

Emisija kao sama je zamisljena ok, problem je sto nasi uvek moraju da upropaste necim a to je onaj narator koji nam objasnjava kao da smo mi debilni a jos pri tom pokusava da ispadne smesan a zapravo je jadana i jos ih ismeva.Mislim jadno da jadnije ne moze biti.
Neko je pomenuo na OBN da ima i gledam redovno i sasvim je emisija normalna, bez ikakvog ponizenja i sl. gluposti.Ljudi opusteni skroz.I jos pri tom sam gledala i na VOX-u nemacki kanal., tamo je ista koncepcija kao na OBN -u .Oni dobiju spisak sa nazivima jela i namirnice koje idu , dok kod nas samo naziv jela bez namirnica pa oni pola sata pogadjaju o cemu se radi.:roll:

emisija je dobra.mora malo da izađe iz beograda i da dobije takmičarski karakter na cijeloj teritoriji srbije.za sada pokušavaju da ukomponuju neke manje poznate umjetnike,sportaše,manekenke.današnji blam sa plavokosom ljepojkom i nezgodom kad su psi prvi probali tjesteninu daje mi za pravo da nekima nije mjesto u ovakvim emisijama. izbor kandidata treba tražiti kod običnih ljudi koji dobro kuhaju i koji će pokazati svoje umjeće.bar srbija ima šta da pokaže.

Pa, da vam snimaju po stanu sta radite tamo? Strasno.

Pogledala sam dve epizode emisije. Kad je kuvala ona neka devojka od 2m i onaj neki sedi čovek, vajar, šta li.
I ne dopada mi se emisija, nimalo.

Drugo, ne razumem poentu toga da između jela takmičari guraju glave u plakare domaćina, čitaju pisma, njuše patike i sprdaju se sa svim i svačim. Ajd što oni hoće da njuškaju, nego što postoje i oni koji to hoće da snime.

Pa, kako ti se ne svidja? Bas je super. :(

Voditelj/komentator emisije, kako da ga nazovem, toliko iritantno napinje glas i misli da je duhovit, a nije, da je to prosto... Atak na uši i inteligenciju.
Meni je simpatican. Nadam se samo da nije debeo.

Gledao sam ove nedelje i sviđa mi se emisija. Ivana je davala najveće ocene, a dobila najmanje, ali nema veze. Meni njeno glavno jelo, po opisu i izgledu najbolje deluje, od predjela - Vladino i možda Milošev desert. A pobedila Tijana...ona je, možda najmaštovitija bila što se tiče dekoracije.

Kolika je nagrada za pobednika?

Ja mislim da ti nemas zivot.

emisija je dobra.mora malo da izađe iz beograda i da dobije takmičarski karakter na cijeloj teritoriji srbije.za sada pokušavaju da ukomponuju neke manje poznate umjetnike,sportaše,manekenke.današnji blam sa plavokosom ljepojkom i nezgodom kad su psi prvi probali tjesteninu daje mi za pravo da nekima nije mjesto u ovakvim emisijama. izbor kandidata treba tražiti kod običnih ljudi koji dobro kuhaju i koji će pokazati svoje umjeće.bar srbija ima šta da pokaže.

Emisija je katastrofa. Ne znam, zasto bi to trebalo da bude zanimljivo njuskanje po tudjem tanjiru, a primetila sam i da su homofobi, jer su onom geju dali najmanje ocene. A i onaj salsa instruktor, koji je imao krs i veceru i atmosferu mi je bio dosadan, jer je podvalio kolac, koji nije pravio, vec ga je kupio.

Meni je emisija odlicna. Hrana je super, ideje su dobre, kradem recepte :)

Stavrno je super. Recepti su odlicni, posebno mi se dopala ona torta, ond onog matorog sto je rpavio, a sto se raspala. Moja kucna pomocnica to gleda i stalno komentarise, kako je cisto kod njih u kuci i kakav je namestaj. Emisija je odlicna i gledacu je i ur eporiznom terminu, ako ima i ako nije pre podne.

Pa, da vam snimaju po stanu sta radite tamo? Strasno.

Pa, kako ti se ne svidja? Bas je super. :(

Meni je simpatican. Nadam se samo da nije debeo.

Ja mislim da ti nemas zivot.

Emisija je katastrofa. Ne znam, zasto bi to trebalo da bude zanimljivo njuskanje po tudjem tanjiru, a primetila sam i da su homofobi, jer su onom geju dali najmanje ocene. A i onaj salsa instruktor, koji je imao krs i veceru i atmosferu mi je bio dosadan, jer je podvalio kolac, koji nije pravio, vec ga je kupio.

Stavrno je super. Recepti su odlicni, posebno mi se dopala ona torta, ond onog matorog sto je rpavio, a sto se raspala. Moja kucna pomocnica to gleda i stalno komentarise, kako je cisto kod njih u kuci i kakav je namestaj. Emisija je odlicna i gledacu je i ur eporiznom terminu, ako ima i ako nije pre podne.

O cemu ovde pricas, jel jeste super ili nije :think:

Posle odgledanih vise epizoda pa mogu reci da mi se dopada .ok.
A to preturanje po njihovim stvarima sam videla i u onu na VOX tako da je koncept poptuno isti.I nije neko zadiranje u intimu s obzirom da na ovom pomenutom nemackom kanalu je mnogo vise.Ipak nasi to rade mnogo blazenije.
Recepata ima bas dobrih tako da pokusavam sve da ih pohvatam ako je ikako moguce.:)

@moderna gubitnica
'Ja mislim da ti nemas zivot.'
ahahahahahahahahaaaaaaaahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhhhhhhhhhhhahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahhahahaaaaaaaahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahaahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back