Dodir

Say it right

Buduća legenda
Poruka
28.194
Volim svoje telo, uzivam u njemu, uzivam u seksu...
Onaj momenat kada ulazi u mene, onaj momenat kada sisa moju bradavicu a ja se smejem jer me golica, onaj momenat...kada me dodiruje i miluje...ostavlja trag
Svaki dodir, svaka ruka...svaka sekunda...svakog muskarca
Ponekad volim samu sebe da zadovoljim, pitao me je sta zamisljam, koga zamisljam...
Zamisljam...
Onaj trenutak kada sam se oslobodila straha, da ce reci "Cekaj" i odustati od mene, onog trenutka kada sam se silovito nabijala i onog trenutka kada sam ostala samo na njemu, a svet nije postojao...
Onaj trenutak kada sam stajala kod sudopere, puneci posudu vodom da bi zajedno spremali jelo, prisao mi je od pozadi, zavukao jednu ruku u gacice, drugom milovao grudi, polako me skidao, ja sam se samo nagla napred, usao je tom slilinom da se cuo samo moj uzdah tog uzitka....i polako ulazio, opet opet i opet...
Onaj trenutak kada me je neka druga ruka milovala, nabijajuci se dok sam ja gola na kolenima, dok me je okretao i milovao, i svrsavao u meni, ljubeci mi ledja, lezuci kraj mene uz reci koliko je dobro bilo a ja....
Onog trenutka kada ga osetim u ustima, osetim moc.....moc zvana zelja...
Secam se da je u jednom trenutku posle sexa grleci me, smesuci se koliko sam mu slatka, ljubeci i ponovo milovati zapitao.... "Imas li ti neki kondom " hahaha....

Poslednja izmena:
Volim svoje telo, uzivam u njemu, uzivam u seksu...
Onaj momenat kada ulazi u mene, onaj momenat kada sisa moju bradavicu a ja se smejem jer me golica, onaj momenat...kada me dodiruje i miluje...ostavlja trag
Svaki dodir, svaka ruka...svaka sekunda...svakog muskarca
Ponekad volim samu sebe da zadovoljim, pitao me je sta zamisljam, koga zamisljam...
Zamisljam...
Onaj trenutak kada sam se oslobodila straha, da ce reci "Cekaj" i odustati od mene, amaterski seks, onog trenutka kada sam se silovito nabijala i onog trenutka kada sam ostala samo na njemu, a svet nije postojao...
Onaj trenutak kada sam stajala kod sudopere, puneci posudu vodom da bi zajedno spremali jelo, prisao mi je od pozadi, zavukao jednu ruku u gacice, drugom milovao grudi, polako me skidao, ja sam se samo nagla napred, usao je tom slilinom da se cuo samo moj uzdah tog uzitka....i polako ulazio, opet opet i opet...
Onaj trenutak kada me je neka druga ruka milovala, nabijajuci se dok sam ja gola na kolenima, dok me je okretao i milovao, i svrsavao u meni, ljubeci mi ledja, lezuci kraj mene uz reci koliko je dobro bilo a ja....
Onog trenutka kada ga osetim u ustima, osetim moc.....moc zvana zelja...
Secam se da je u jednom trenutku posle sexa grleci me, smesuci se koliko sam mu slatka, ljubeci i ponovo milovati zapitao.... "Imas li ti neki kondom " hahaha....

U HU HU, istinita? digo mi se :rumenko:

Back