Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nekad mi je noću potreban neko... da bez reči pruži ruku, ćuti...i ništa više.
Da zna. Da razume .........I da ja znam... da nisam sama kad život zaboli ...
Voleću te kao sebe. Ili ne, nekako je malo, voleću te više. Voleću te kao potrebu koju sam sam sebi stvorio, čuvaću te kao talisman protiv svih životnih uroka, poput divljaka, stajaćeš oko mene kao zid, iznad mene kao krov, oko mene kao toplina ...
M. Selimović
Volim da gledam veliku kako stiže malu oko dvanaestice. Danas se pretače u sutra ili juče u danas, svejedno, istina ionako uvek ima najmanje dva lica…
Neki ljudi upravo žive drugu, bolju, stvarnost u snovima. Neki krkljaju u košmarima. Neki vode ljubav, a neki se pare.
Neki klinci utiskuju iluzije u vene. Neki, jednako tužni, utiskuju iluzije u stihove. Oni srećniji su na ”mreži”. Najsrećniji spavaju.
Neke žene prodaju ljubav. Neki muškarci je kupuju. I obratno. Ima, tu i tamo, i one obične, gotovo zaboravljene, proste razmene. Bez drugih profita, izuzev sreće.
Jedino što nije na prodaju je tuga. Nju niko neće, a ima je svuda. Razvlači se kroz mrak.
Posle nešto više od sata, velika opet stiže malu. Iščekivano sutra odavno je uzmaklo pred uobičajenim danas i preselilo se u sledeću ponoć. Istina se, kao stara frajla, šepuri sa proverenom šminkom na licu. Ljudi, klinci, žene, sreća, ljubav i tuga ostaju kao skriveni čvorovi na naličju. I tako, strpljivo, noć vrti svoje dosadne krugove…