gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Da li koristite dodir kada želite da pokažete osobi sa vam je interesantna, odnosno da vam se svidja? I ko je taktilniji, žene ili muškarci? Šta je dozvoljen, pristojan dodir, a šta se može smatrati napadnim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gdje voliš da te pipne?Пу, први.
Нападно је кад ме зграби одједном са рукама око врата.
Суптилније то раде жене јер имају меке руке, хехе. Ко томе може одолети.
Стандардно је да то буде рука. Како то увек бива, то суптилно трљање о моју руку. Мислим, шта може бити очигледније од таквог сигнала, хелоу? А после може лежерно лице. То је тако хот.A gdje voliš da te pipne?![]()
Smor!Стандардно је да то буде рука. Како то увек бива, то суптилно трљање о моју руку. Мислим, шта може бити очигледније од таквог сигнала, хелоу? А после може лежерно лице. То је тако хот.
Ne. Koristim klasično smaranje. Sms, "treba ni neka pomoć" fazon ,"sviđaš mi se"!Da li koristite dodir kada želite da pokažete osobi sa vam je interesantna, odnosno da vam se svidja? I ko je taktilniji, žene ili muškarci? Šta je dozvoljen, pristojan dodir, a šta se može smatrati napadnim?
Dodirnem kasirku u maxiju kad placam al ne reaguje:sad:Da li koristite dodir kada želite da pokažete osobi sa vam je interesantna, odnosno da vam se svidja? I ko je taktilniji, žene ili muškarci? Šta je dozvoljen, pristojan dodir, a šta se može smatrati napadnim?
A kakva ti pomoc obicno treba?Ne. Koristim klasično smaranje. Sms, "treba ni neka pomoć" fazon ,"sviđaš mi se"!
pa valjda se prvo upoznate, pa on kaže nešto što i sam zna da je glupost a ti se nasmeješ, pa kao slučajno pređete dlanom po podlaktici... posle ide dalje, ne ovo da se žališ kako te izvatali u gradskomUuu fizicki kontakt sa nepoznatim ljudima, narusavanje licnog prostora.
ko bi rekaoKo me dodirne odmaK nokautiram
Ako dodirne odredjeno mjesto ili uopste?Ko me dodirne odmaK nokautiram
![]()
Nema pipanja bez pristanka!Ako dodirne odredjeno mjesto ili uopste?
To ti je bezveze. Zamisli pridje ti i pita " e, izvini, jel mogu da te dodirnem po ramenu". Dodiri se dese kad ima hemije.Nema pipanja bez pristanka!
a i ne moraju nuzno...ima ljudi koji ne vole da ih dodirujesTo ti je bezveze. Zamisli pridje ti i pita " e, izvini, jel mogu da te dodirnem po ramenu". Dodiri se dese kad ima hemije.
Sta bre bezveze.To ti je bezveze. Zamisli pridje ti i pita " e, izvini, jel mogu da te dodirnem po ramenu". Dodiri se dese kad ima hemije.
UopsteAko dodirne odredjeno mjesto ili uopste?
Meni je to bas uzbudljivo. Posebno kad je spontano.Sta bre bezveze.
Posle igracke, placke.
Fizicki kontakt bez pristanka je u najmanju ruku nekulturan, u malo vecu ruku kaznjiv.