DODIK UPOZORIO IZETBEGOVIĆA: Ako ostvari svoju najavu BiH će nestati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
DODIK UPOZORIO IZETBEGOVIĆA: Ako ostvari svoju najavu BiH će nestati

Tanjug | 11. jun 2019. 09:15 | Komentara: 0

Predsedavajući Predsedništva BiH oglasio se povodom izjave lidera SDA Bakira Izetbegovića da će ta stranka kada uđe u vlast jednostrano poslati Akcioni plan za članstvo BiH u NATO

Tweet

Milorad Dodik

Milorad Dodik

Srodne vesti

Jednostrani potezi samo mogu dovesti do nestanka BiH, rekao je predsedavajući Predsedništva BiH i predsednik SNSD Milorad Dodik, povodom izjave lidera SDA Bakira Izetbegovića da će ta stranka kada uđe u vlast jednostrano poslati Akcioni plan za članstvo BiH u NATO.

Pročitajte još: Dodik: Nikad nećemo dozvoliti da vojska bude izmedu RS i Srbije

Dodik je, prenosi RTRS, rekao da je Izetbegović to spomenuo i na poslednjem zajedničkom sastanku između SNSD-a, SDA i HDZ-a BiH.

"Ja sam mu odgovorio da samo proba da to uradi. Prvi put kada neko to uradi neka računa da nema BiH više. Mi i priželjkujemo takve postupke", rekao je Dodik.

Kako je rekao, tu njegovu izjavu svi mogu da tumače kako žele.

"Kada neko uradi nešto unilateralno, bez dogovora, onda šta će nam Savet ministara, šta će nam parlament ako neki ministar može sam otići tamo i nešto uraditi. Od tog trenutka BiH neće biti", rekao je Dodik.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...OVICA-Ako-ostvari-svoju-najavu-BiH-ce-nestati

Idemo li opet autostradom pakla i stradanja?

NISAM DOPUSTIO VOJSKU NA GRANICI SA SRBIJOM“ Dodik: Neće se angažovati OS BiH zbog migranata

Milorad-Dodik
Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je nakon današnje sednice održane u Sarajevu, zajedno sa druga dva člana, da nije prihvatio inicijativu da se duž granice BiH rasporede pripadnici Oružanih snaga BiH da štite granicu od migranata.

– Ostali smo bez bilo kakve odluke. Zahtev koji je predložio Željko Komšić, a podržao Šefik Džaferovića išli su da se da nalog pripadnicima Oružanih snaga da čuvaju granicu. Ja sam to odbio. Tu odluku neće moći doneti. Oružane snage nemaju tu nadložnost. Ja sam pre godinu tražio takvu meru. Nije podržana i ja sam se pomirio s tim – rekao je Dodik.

Poručio je da, kao srpski čan Predsedništva BiH, ne može da prihvati da se vojska raspoređuje na granici sa Srbijom i Crnom Gorom.

– Nisam prihvatio ni uvođenje Fronteksa. To bi bila jedna mazohistička odluka jer bi se migranti zadržavali u BiH. Preglasan sam u pogledu Fronteksa. Procedura govori da se te tačke mogu vratiti u redovnu proceduru. Ja mogu potegnuti pitanje vitalnog nacionalnog interesa – istakao je on, prenosi Srpskainfo.

Napominje kako je, takođe, bila inicijativa da se od Saveta ministara traži da pokuša nešto uraditi.

– Potpuno imamo sterilan Savet ministara koji ništa nije uradio u procesu problema – rekao je Dodik.

Баја се жестоко спрда тамо, а Бошње се ложе као млади мајмуни.
Pa ne lože se oni toliko ,koliko Baja treba Bakiru više nego lebac , muslimani nisu više unitarno jednopartijski opredeljeni , za razliku od Baje , Bakir ima ozbiljnu opoziciju , SDA je do zla Boga kriminalizovan i to je već opšte provaljeno ... jedino što im ostaje da vataju na oštru retoriku i prizivaju devedesete kada su bili prvi i jedini "Branioci BiH " onda od Raša i Slobe , a sada od Ronhila . A da bi "branio" BiH od Ronhila mora i ovaj da daje konstantne zapaljive izjave , mislim ne bi mu baš bilo smisla da brani BiH od Govedarice , Mektića i Stanivukovića ,niti bi to imalo neki odjek kod birača .

NATO je već u Bosni od 1992. Smiješno mi je kad čujem ove iz Federacije ali i ove iz RS. Federalci duboko vjeruju da je BiH suverena,nezavisna a zemlja ima OHR,ima strane trupe koje marširaju kroz zemlju,strane ambasadore koje određuju kako država da se uredi.Srbi opet neće u NATO a imamo baze NATO pakta u državi idu ljudi u Afganistan da zarade. Lud zbunjenog. Bakir i Dodik su najbolji saveznici. Bakir spašava Dodik,a Dodik spašava Bakira,a zajedno riješavaju problem nezaposlenosti tako što nam organizuju preko biroa triple win projekat zapošljavanje u Njemačkoj ,rad varioca tesara CNC programera u Austriji.

NATO je već u Bosni od 1992. Smiješno mi je kad čujem ove iz Federacije ali i ove iz RS. Federalci duboko vjeruju da je BiH suverena,nezavisna a zemlja ima OHR,ima strane trupe koje marširaju kroz zemlju,strane ambasadore koje određuju kako država da se uredi.Srbi opet neće u NATO a imamo baze NATO pakta u državi idu ljudi u Afganistan da zarade. Lud zbunjenog. Bakir i Dodik su najbolji saveznici. Bakir spašava Dodik,a Dodik spašava Bakira,a zajedno riješavaju problem nezaposlenosti tako što nam organizuju preko biroa triple win projekat zapošljavanje u Njemačkoj ,rad varioca tesara CNC programera u Austriji.

Baja je na braniku srpske. A i dobro srbuje

Nisam sigurn za baju ali Bakir ima zivotnu misiju koju mu je u amanet ostavio rahmetli babo Alija ,da zavrsi rat ,ako ne politickim sredstvama onda u drugom poluvremenu vojno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back