Додик у честитки Вучићу практично признао довожење Босанаца да гласају за СНС

То неће моћи. Држава ће то наравно спречити. А ткз. ,,опозиција" нема критичну масу за тако нешто.

Samo znam da je to jedino što može da vrati pravdu u ovoj zemlji, jer dokle god se jači sile i imaju sve poluge moći u svojim rukama da rade šta god žele i kako žele, nema ovde pravde.

Samo znam da je to jedino što može da vrati pravdu u ovoj zemlji, jer dokle god se jači sile i imaju sve poluge moći u svojim rukama da rade šta god žele i kako žele, nema ovde pravde.
То је типичан позив на државни удар оних који су изгубили изборе и који би силом да се дочепају власти.

То је типичан позив на државни удар оних који су изгубили изборе и који би силом да се дочепају власти.

Nije to tipičan poziv na državni udar, jer ovo nisu izgubljeni izbori pre svega, već oteti. Kad skupiš ekipu koju voziš kao nomade da ti donesu pobedu, to nije pobeda.

Nije to tipičan poziv na državni udar, jer ovo nisu izgubljeni izbori pre svega, već oteti. Kad skupiš ekipu koju voziš kao nomade da ti donesu pobedu, to nije pobeda.
Није ти сметало кад је Додик то радио са Тадићем?

Знаш ли ти од кад су ти људи још пријављени на тим адресама?
Prijavljeni su na adresama na kojima uopste ne zive, pa fino bogami i ja onda mogu da idem u Novi Sad da glasam samo da me neko prijavi a i kod mene cu da glasam a mozda skoknem i do Beograda, usput do Mladenovca sto da ne.

Prijavljeni su na adresama na kojima uopste ne zive, pa fino bogami i ja onda mogu da idem u Novi Sad da glasam samo da me neko prijavi a i kod mene cu da glasam a mozda skoknem i do Beograda, usput do Mladenovca sto da ne.
Ако те има и бирачком списку можеш да гласаш.

Ne pricam ja za sebe, ima puno forumasa koji su nasi drzavljani i ovde zive a nisu upisani, ja nikad nisam imao problema.
Има и тога,али ко зна који је разлог зашто нису уписани. Зависе где се воде.

Ти си исто наш народ. Можеш наравно, ако си пријављен и регистрован у БГ, наравно да можеш.
Или ако ми МУП изда личну карту са пребивалиштем у Београду.

Back